عزیز دلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1376MAXIMUM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من طبق حرف شما گفتم
برد هم موجودیه تو بازار اینه
ببنید خودتون چی گفتین؟ (شما باید مشخص کنید که از چه برد و پردازنده ای دارین پیشنهاد میدین .باید قید میشد که چیپ فلان با سوکت فلان)
اتفاقا بر خلاف نظر دوستمون که میگن که ۱۱۵۵ دیگه به درد نمیخوره من میگم چرا هنوز خوب نفس داره و تو گیم دستکمی از ۱۱۵۰ نداره من الان دارم باهاش کار میکنم هنوز سیستم سرپا هست فقط مشکل کارت گرافیکم هست اگر اون کم نیاره بقیه سیستم مثل بنز کار میکنه و تو گیم حرف نداره شما اگر مقایسه بکنید 4670 و 2500 تفاوت چندانی ندارن حتی چه تو فروم های داخلی و خارجی دیدم که ارتقاع رو اصلا مناسب و عاقلانه نمیبینن چون تفاوت قابل چشم پوشی هست و فقط در صورتی پیشنهاد میکنن که کار دیگه ای هم داشته باشید مثلا رندر بگیرید و ... که اونم باز به ۴۶۷۰ نه ۴۷۷۰ و ۴۷۹۰ رو توصیه میکنن به نظرم شما یه مین بورد ار برند های معروف مثل ام اس ای و گیگا و ... پیدا کن و با یه چیپ z68 یا اگر حرفه ای تر میخواهید z77 و یه سی پی یو ضریب باز (سری k) مثل 2500k or 3570k و رو سیستم پیاده کن و استفاده کن تا چند سال اینده فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد هر وقت کم اورد یه اور کوچیک کارت رو راه میندازه من خودم تا ۵۰٪ تونستم 2500k رو افزایش فرکانس و کارایی بدم با اورکلاک بودجه کم رو جبران میکنه البته هنوز کارت گرافیک نیاز دارید و انجام این کار فکر کمم حد اقل برتون حدود600 هزینه میبره و یه کارت خوب که متناسب بشه سیستم هم نیازه فکر کنم اون رو هم با۶۰۰-۷۰۰ راه بندازید البته میدونم که از بودجه شما بیشتره ولی از خرید سیستم جدید نجاتتون میده پیشنهاد من به شما اینه
Bookmarks