من هم یه مدتیه بنا به نیاز کاریم و همچنین به خاطر تبدیل فیلم میخوام یه 1055T بگیرم،ولی مشکل اینجاست که مادربورد من فقط ورژن 95wاین سی پی یو رو ساپورت میکنه.ایا تو بازار شما این مدل رو دیدین؟!قیمتش با ورژن 125wفرق داره؟
کاربر شهرسختافزار
من هم یه مدتیه بنا به نیاز کاریم و همچنین به خاطر تبدیل فیلم میخوام یه 1055T بگیرم،ولی مشکل اینجاست که مادربورد من فقط ورژن 95wاین سی پی یو رو ساپورت میکنه.ایا تو بازار شما این مدل رو دیدین؟!قیمتش با ورژن 125wفرق داره؟
|
|
شما یا همین 970 رو بگیر یا 1100T بگیر که خیلی بهتره اگه مادربردت ساپورت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin69r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اره خوب،ولی ساپورت نمیکنه و من هم نمیخوام فعلا خرج مادربورد بکنم!
و وقتی میتونم 6 تا هسته منتقی(از همون نسل)داشته باشم،خریدن 970 منتقی نمیاد به نظرم(من گیمر نیستم!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اره خوب،ولی ساپورت نمیکنه و من هم نمیخوام فعلا خرج مادربورد بکنم!
و وقتی میتونم 6 تا هسته منطقی(از همون نسل)داشته باشم،خریدن 970 منطقی نمیاد به نظرم(من گیمر نیستم!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks