دوستان لطفاً بگین کدوم سی پی یو بهتره برای بازی ؟
AM3 - Phenom II X6 1075T - 3.0GHz
یا
AM3 - Phenom II X4 970 - 3.5GHz
دوستان لطفاً بگین کدوم سی پی یو بهتره برای بازی ؟
AM3 - Phenom II X6 1075T - 3.0GHz
یا
AM3 - Phenom II X4 970 - 3.5GHz
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های 6 هسته ای AMD متاسفانه در بعضی از گیم ها مشکل دارند و کارایی رو تا حد زیادی حتی کاهش میدن که با غیرفعال کردن
2 هسته شون مشکل حل میشه !
به طور کلی بین این 2 پردازنده 970 کارایی بهتری رو در اکثر گیم ها داره که البته در عمل ممکنه خیلی براتون محسوس نباشه
به این لینک هم نگاهی داشته باشید.
البته اگر قصد تهیه یک سیستم جدید رو دارید این پردازنده ها توصیه نمیشن و پردازنده هایی مثل I3 2100 با قیمتی کمتر کارایی بهتری در گیم ها به نمایش میذارن.
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 14-09-11 انجام شده است
nothing is as it seems
mehdinet (14-09-11)
میخوام ارتقا بدم سی پی یو رو همون 970 پس خوبه خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من هم یه مدتیه بنا به نیاز کاریم و همچنین به خاطر تبدیل فیلم میخوام یه 1055T بگیرم،ولی مشکل اینجاست که مادربورد من فقط ورژن 95wاین سی پی یو رو ساپورت میکنه.ایا تو بازار شما این مدل رو دیدین؟!قیمتش با ورژن 125wفرق داره؟
شما یا همین 970 رو بگیر یا 1100T بگیر که خیلی بهتره اگه مادربردت ساپورت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin69r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اره خوب،ولی ساپورت نمیکنه و من هم نمیخوام فعلا خرج مادربورد بکنم!
و وقتی میتونم 6 تا هسته منتقی(از همون نسل)داشته باشم،خریدن 970 منتقی نمیاد به نظرم(من گیمر نیستم!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اره خوب،ولی ساپورت نمیکنه و من هم نمیخوام فعلا خرج مادربورد بکنم!
و وقتی میتونم 6 تا هسته منطقی(از همون نسل)داشته باشم،خریدن 970 منطقی نمیاد به نظرم(من گیمر نیستم!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks