فقط بین دومانیتور دودلم.مدلش1-Asus Full HD 22" VX229H AH-IPSSamsung S24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor
2-
البته چون خودم چشمم سامسونگه رو گرفته . چون پنلش PLS و یکم از IPS بهتره.شما کدومو پیشنهاد میدین دوستان.شرمندم میکنید
کاربر شهرسختافزار
رضا جان ممنون.حق با شماس .اینو در مقایسه با زوتاک گفتم.حالا با توجه به این سیستمی که می خوام جمع کنم و مشخصاتشو نوشتم ، ارزش داره که 100 تومن بیشتر بدم وGigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB بگیرم؟یعنی اختلافشون اونقدری هست که ارزش 100 تومن بیشترو داشته باشه؟مرسی
- - - Updated - - -
ببخشید امید جان من کامنت شما رو الان دیدم.ممنون از راهنماییتون
کاربر شهرسختافزار
فقط بین دومانیتور دودلم.مدلش1-Asus Full HD 22" VX229H AH-IPSSamsung S24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor
2-
البته چون خودم چشمم سامسونگه رو گرفته . چون پنلش PLS و یکم از IPS بهتره.شما کدومو پیشنهاد میدین دوستان.شرمندم میکنید
کاربر شهرسختافزار
نمی تونید برای 960 صبر کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen88888 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی پرفورمنس تفاوت محسوس نیست ولی توی کیفیت ساخت تفاوت بیشتره
mohsen88888 (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
زضای عزیز متاسفانه من هفته ی اینده باید مانیتورو بگیرم . البته یکی از دوستان میگفت این مدل سامسونگ کنتراستش به شدت پاییینه.نظر شما چیه؟
- - - Updated - - -
http://lioncomputer.ir/product/4475/Samsung+S24D595+Plus+24inch+PLS+LED+Monitor/
کاربر شهرسختافزار
البته ببخشید . من منظوزتونو از 960 متوجه نشدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks