Over_Cracker (23-06-11)
کاربر شهرسختافزار
اها گرفتم چی شد !
دیروز رفته بودم بازار همین مادربورد رو قیمت کردم 167 تومان. واسم عجیب بود که چرا تو همه سایت ها زده 180 تومن . منم کلی خوشحال شدم و به خیال اینکه بگردم از این ارزون ترش رو پیدا کنم رفتم یک مغازه دیگه پرسیدم گفتم قیمت این مادربورد چنده گفت 180 !
خوب دقت کردم رو جلد مادربورد ها دیدم این که گرون تر بود روش به رنگ قرمز توی یک شکل کوچیک نوشته شده بود Rev 3
فکر کردم چیز خواصی نیست این نوشته ! حالا فهمدیم جریان از چه قراره پس بگو همه جهان این مادربورد مشکل دار ها رو از بازار جمع کردن اما تو ایران به قیمت پایین تر دارم میندازن به مردم ......
در ضمن این مادربورد 180 تومنی 3 سال گارانتی داره اما اون 167 تومنی 2 سال .
Over_Cracker (23-06-11)
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم یه ارتش جهانی لازم باشه تا بتونه جریان فروش ریویژن های B2 رو در ایران متوقف کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته گارانتی های معتبر در ایران،مادربردهای B2 رو برگشت زدند و مادربردهای B2 فروخته شده رو هم تعویض کردند.در این رابطه،پیش از این در تاپیک اخبار سندی بریج مباحثش مطرح شد...
adelmis1 (24-06-11)
کاربر شهرسختافزار
آقا دیگه داغون شدم
امروز دیگه زدم به سیم آخر که برم کار رو یکسره کنم . عزم و جزم کردم حرکت کردم بسمت بازار ...
گفتم دیگه هر جور شده کار رو یکسره میکنم...
رفتم تو مغازه که سرو گوشی آب بدم و از آخرین وضعیت قیمت ها اطلاع پیدا کنم .
سلام آقا CPU Core i5 2300 چنده ؟
فروشنده:245!!
آقا من که دیروز زنگ زدم گفتی 235 !
فروشنده :کی ؟! با کی صحبت کردی؟
با آقای فلانی...
فروشنده : نه آقا 245 ! قیمت روز
---------------------------------------
خوب قیمت گرافیک 6770 چنده ؟
فروشنده: نداریم اما صبر کن یه زنگ بزنم ... رینگ رینگ رینگ
اون ور خط: 168 تومن
------------------------------------
رم 2*2gig کروشال چنده؟
فروشنده: با هیت سینک یا بی هیت سینک
نمیدونم!
فروشنده: با هیت سینک 84 تومن ! بی هیت سینک 58 تومن
----------------------------------------
لیست قطعات رو نشون فروشنده دادم که بدونم قیمت پاور چنده ؟
فروشنده با یک نگاه فیلسوفانه !!: این پاور رو میخوای بزاری رو این سیستم ؟
بله، چطور
فروشنده: ان پاور اصلا نمیکشه ، بدرد این سیستم نمیخوره
خلاصه یک پاور گرین که مدل دقیقش یادم نیست فکر کنم 658b بود پیشنهاد کرد به قیمت 140 تومان ! و گفت کم کمش باید این پاور رو ببری !!
منم ناچارا قبول کردم !
--------------------------------------
خدای من این قسمت جالبه .....
به فروشنده گفتم هارد وسترن دیجیتال بلک میخوام گفت چی بلک دیگه چیه؟ گفتم وسترن هاردهاش به سه دسته گرین ، بلو و بلک تقسیم میشه
بعد از جفتیش پرسید تا حالا وسترن بلک دیدی؟ اونم گفت نه ! بعد فروشنده گفت اینجا از این چیزا پیدا نمی کنی اگه باشه باید تهران باشه !
هارد یک ترابایت 64 مگ هم شد 118 تومن . (فروشنده زنگ زد قیمت گرفت)
--------------------------------------
خلاصه من خسته ، من تنها ، منه پاک ........... گفتم به درک باید همین امروز تمومش کنم
رفتم سراغ یک مغازه دیگه. جالبه بدونید فروشنده برادر یکی از بازیگران مشهور ایرانیه!
خلاصه بعد از کلی کلنجار با فروشنده و یه قرون دو قرون کردن ، سیستمی که 780 تومن بود شد 981 !!!!
منم مات و مبهوت از اینکه چی شده اینطور شده و مثل طلسم شده ها که هیچ قدرت اراده ای ندارند 300 هزار تومن پیش بهش دادم تا سیستم رو واسم ببنده ...........
اما تا شنبه وقت دارم . میتونم بگم نمیخوام و پولمو پس بگیرم. چیکار کنم
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز صبر کنید و با عجله تصمیم نگیرید.
اینطور که از صحبت هاتون متوجه شدم،با چند تا ادم جاهل و شارلاتان طرف هستید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توان مصرفی 5770 همانند 6770 در بالاترین استرس،برابر با 108 وات هستش که جدول بالا به صورت سیستم کلی زیر ،توان کلی رو نشون میده:
Intel Core i7 965 Extreme Edition (Overclocked @ 3.70GHz)
- x3 2GB G.Skill DDR3 PC3-12800 (CAS 9-9-9-24)
- Asus P6T Deluxe (Intel X58)
- OCZ GameXStream (700 watt)
- Seagate 500GB 7200-RPM (Serial ATA300)
توان کلی سیستم به همراه تست فارمارک روی 5770 شده 285 وات. این یعنی اینکه با پاوری که بهتون معرفی شد،شما میتونید دو کارت 5770 رو کراس فایر کنید.
شما به راحتی میتونید تمامی قطعات مورد نیاز رو به صورت انلاین سفارش بدید که راهنمایی لازم در پیام خصوصی بهتون ارائه میکنم.
adelmis1 (24-06-11), MARINE (24-06-11), mehrdad_ab (24-06-11), saeid pc (29-06-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به همگی
بلاخره سیستم رو خریدم .
هنوز باهاش کار نکردم امیدوارم خوب باشه.....
از مظاهر جان عزیز که دلسوزانه منو راهنمایی کردن تشکر میکنم
و به خودم افتخاز میکنم که عضوی انجمنی هستم که افرادی چون آقای مظاهر که بدون هیچ چشم داشتی کمک و راهنمایی میکنن حضور دارند.
خیلی خیلی ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks