سلام دوست عزیز

برای اورکلاک باید هم علمش رو داشته باشی و هم تجربش رو. به نظر من درست نیست که شما برای یادگیری اورکلاک از پردازنده i7-6700k و احتمالا یک برد تازه خریداری شده استفاده کنید اون هم برای بادگیری

شما باید ببینی هدفت از این کار چیه آیا این پردازنده نیازهای شما رو برآورده نمی کنه

در صورت ناآشنایی، اورکلاک صدمات زیادی به مادربرد و پردازنده وارد می کنه مخصوصا که پردازنده و احتمالا مادربرد شما گران قیمت است

برای بادگیری حتما باید از پردازنده های ارزان استفاده کنی و با تمرین اصولش رو یاد بگیری بعد شروع کنی به افزایش فرکانس i7-6700k

اگه حتی بتونی این پردازنده رو روی 5 گیگاهرتز اور کنی جدا از همه مسائل و خطرات ، به نوعی پردازندت هرز می ره و همین فرکانس معمولی خودش از پس هر کاری بر میاد

شما حتی نمی دونی چه مادربردی برای این کار مناسبه اونی که اور می کنه شناخت کامل از خصوصیات مادربردها داره

برای شروع بهتره روی پردازنده های ارزون مثلا e7500 دست دوم که 30 40 تومن بیشتر نیست اینکار رو انجام بدی یا پردازنده های ارزون ای ام دی

در ضمن برای اورکلاک لازمه که یه فن خیلی خوب داشته باشی خوب اگه هنوز پردازنده رو نخریدی می تونی پول خنک کننده رو بزاری و پردازنده 6 هسته ای بخری
این سیستم رو برای مجازی‌سازی با VMWare دارم آماده می‌کنم. حالا اگه با یک مقدار هزینه بیشتر روی مادربرد و رم اورکلاک رو هم یاد بگیرم که بهتر.
سی.پی.یو رو دارم.
مادربرد رو هم در حال تحقیق هستم. با توجه به لینک زیر چیزی که متوجه شدم اینه که باید چیپ Z170 باشه ولی مدل و برند مناسب رو می‌خواهم با مشورت اساتید و دوستان اهل فن انتخاب کنم و هزینه‌ی اضافی هم نکنم (در حد معقول هزینه بشه)
https://en.wikipedia.org/wiki/LGA_1151

درباره اورکلاک تجربه‌ای ندارم ولی کار قبلی‌ام تعمیر مادربرد بود (چند سال قبل) و با اصول الکترونیک آشنایی نسبی دارم.

با این توضیحات، پیشنهاد شما چی هست؟