یک سی.پی.یو Core i7-6700K دارم.
میخواهم اورکلاک رو یاد بگیرم.
خوش قیمتترین مادربردی که بدرد یادگیری اورکلاک میخوره رو پیشنهاد بدهید لطفاً
یک سی.پی.یو Core i7-6700K دارم.
میخواهم اورکلاک رو یاد بگیرم.
خوش قیمتترین مادربردی که بدرد یادگیری اورکلاک میخوره رو پیشنهاد بدهید لطفاً
|
|
مادربردهای سری z170 باید تهیه کنید . چند تا برد رو مینویسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-Z170X-UD3
Asus Z170 Pro
ENASAP (08-05-16), خبات کریمی (08-05-16)
کولر مناسب و خوش قیمت برای i7-6700K چی توصیه میکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cooler master hyper 212 evoبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد مناسبیه
مدل معمولی با EU Version چه تفاوتی داره؟ موقع خرید چطور میشه تشخیص داد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مقایسه با Hyper 103 چه مزیتی (به جزء اندازه هیت سینک و ...) دارد؟ چون هدفم از انتخاب برند و مدل مناسبترین قیمت هست آیا 103 با 212 خیلی فرق دارد؟
آخرین ویرایش توسط ENASAP در تاریخ 08-05-16 انجام شده است
بله تفاوت داره . تفاوتشون در بعضی مواقع تا 10 درجه هم هست . چون با هر دو تاش کار کردم . 212 evo به دلیل نحوه نصب هم سازگارتره با 1151برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ENASAP (08-05-16)
|
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اورکلاک باید هم علمش رو داشته باشی و هم تجربش رو. به نظر من درست نیست که شما برای یادگیری اورکلاک از پردازنده i7-6700k و احتمالا یک برد تازه خریداری شده استفاده کنید اون هم برای بادگیری
شما باید ببینی هدفت از این کار چیه آیا این پردازنده نیازهای شما رو برآورده نمی کنه
در صورت ناآشنایی، اورکلاک صدمات زیادی به مادربرد و پردازنده وارد می کنه مخصوصا که پردازنده و احتمالا مادربرد شما گران قیمت است
برای بادگیری حتما باید از پردازنده های ارزان استفاده کنی و با تمرین اصولش رو یاد بگیری بعد شروع کنی به افزایش فرکانس i7-6700k
اگه حتی بتونی این پردازنده رو روی 5 گیگاهرتز اور کنی جدا از همه مسائل و خطرات ، به نوعی پردازندت هرز می ره و همین فرکانس معمولی خودش از پس هر کاری بر میاد
شما حتی نمی دونی چه مادربردی برای این کار مناسبه اونی که اور می کنه شناخت کامل از خصوصیات مادربردها داره
برای شروع بهتره روی پردازنده های ارزون مثلا e7500 دست دوم که 30 40 تومن بیشتر نیست اینکار رو انجام بدی یا پردازنده های ارزون ای ام دی
در ضمن برای اورکلاک لازمه که یه فن خیلی خوب داشته باشی خوب اگه هنوز پردازنده رو نخریدی می تونی پول خنک کننده رو بزاری و پردازنده 6 هسته ای بخری
این سیستم رو برای مجازیسازی با VMWare دارم آماده میکنم. حالا اگه با یک مقدار هزینه بیشتر روی مادربرد و رم اورکلاک رو هم یاد بگیرم که بهتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی.پی.یو رو دارم.
مادربرد رو هم در حال تحقیق هستم. با توجه به لینک زیر چیزی که متوجه شدم اینه که باید چیپ Z170 باشه ولی مدل و برند مناسب رو میخواهم با مشورت اساتید و دوستان اهل فن انتخاب کنم و هزینهی اضافی هم نکنم (در حد معقول هزینه بشه)
https://en.wikipedia.org/wiki/LGA_1151
درباره اورکلاک تجربهای ندارم ولی کار قبلیام تعمیر مادربرد بود (چند سال قبل) و با اصول الکترونیک آشنایی نسبی دارم.
با این توضیحات، پیشنهاد شما چی هست؟
درباره راه و روش یادگیری اورکلاک هم خوشبختانه شهر سخت افزار بهترین اورکلاکرهای ایران را دارد . مهدی جان موسمی هم همکار بخش اورکلاک هم یکی از اورکلاکرهای خوب کشور هستند . کمکنون میکنند .
ضمن تشکر،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آی دی آقایمهدی جان موسمی چی هست؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks