به نظر من متاسفانه دارند معطل میکنند . ماسفت اگر به مشکل بخورد . باعث اتصال کوتاه و شورتی روی مادربرد میشه . اصل سیستم سوئیچ نمیشه .
*MoJtAbA* (03-08-14), hanijafari (02-08-14), Morteza.m1371 (02-08-14), nima_hl (02-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که از نظر کاری نمیشناسمش ، دیدم کار سخت افزاری انجام میده و نزدیک به ما هست دادم بهش.
اگر فقط همین مشکل باشه حدودی چقدر هزینه داره؟ و اینکه ارزش تعمیر داره که بتونم استفاده کنم یا نه با تعمیر از کارایی مین کم میشه؟
منظورتون از سوئیچ روشن شدن هست؟ اگر بله ، سیستم اصلا هیچ عکس العملی نداشت و فقط چراغ سبز روی مین روشن میشد و با زدن پاور هیچ اتفاقی نمی افتاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
فکر کنم بین 20 تا 40 تومن هزینه داشته باشه ( بسته به قطعات سوخته )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی بعید میدونم در اثر تعمیر ( حتی نادرست ) کارائی سیستم کم بشه و نهایت اینه که بعد از یک مدت مادربرد یا حتی پردازنده بسوزه
*MoJtAbA* (03-08-14), hanijafari (02-08-14), Morteza.m1371 (02-08-14)
این ایراد دو حالت خرابی چیپ clockgen و یا خرابی sb و همین ایراد mosfet pwm.البته باید چک بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-08-14), hanijafari (02-08-14), Morteza.m1371 (02-08-14), nima_hl (02-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks