هیچ مشکلی نیست با قطعات شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ مشکلی نیست با قطعات شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-07-14), hanijafari (30-07-14), Morteza.m1371 (31-07-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این مادربرد رو در نظر میگیرم ، اما شما اگر مشتری داشتی بفروش چون بیشتر تمایل به فاکسکان یا اینتل دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد Foxconn Black ops تو بازار پیدا نمیشه؟ مادربرد خوب و باب دل من هست و دقیقا چیزی که تو ذهن داشتم :)
همین مادربرد خودم intel Dx38BT چی؟ نو یا دست دوم
فروشنده من نبودم . black ops متاسفانه تو بازار نیست . بله مادربرد خوبی بود black ops .البته این برد که نیما جان گفتند برد بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-07-14), hanijafari (30-07-14), Morteza.m1371 (31-07-14), nima_hl (30-07-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حیف شد Black ops قوی بود.
شما که بیشتر در کار سخت افزار هستی ، مادربردی مناسب و سازگار نمیشناسی معرفی کنی ، شاید از چیز دیگه ای خوشم اومد!
در سایت ..... شما مسئول به روز رسانی دریا کامپیوتر هستید؟ چون همین نام کاربری شما هست؟
سایتشون بالا نمیاد یا عوض شده؟
همون اینتل خودم رو نمیتونم پیدا کنم ؟ نو یا دست دوم؟
با تشکر
AMD>INTEL (30-07-14)
بله تا سال 91 من دریا کامپیوتر بودم . دریا کامپیوتر جمع شده متاسفانه . کلا برای بردهای سوکت 775 انتخاب آنچنانی ندارید .باید بگردید دنبال یک برد صحیح و سالم . چون رم های شما هم ddr3 هستند باز محدودتر هستید . من به جای شما بودم همین بردی که نیما جان دارند رو تهیه میکردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل مادربرد قبلیتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
نمیدونم ، داشتم کار میکردم یهو خاموش شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور رو تست کردم سالم بود و با پاور دیگه تست کردم بازم روشن نشد.
چراغ سبز رو برد روشن میشه اما مین هیچ جوابی نمیده.
دادم بیرون به یه تعمیر کار فعلا تست نکرده اما گفت به فکر یه مین باش و من بهت asrock g41 رو معرفی میکنم.
اما من از ازراک خوشم نمیاد چون قبلا یکی داشتم ضعیف بود و این یکی جی 41 هم چند جا شنیدم که هنگ زیاد داره و با هر رمی هم بالا نمیاد و رم هی خاصی رو ساپورت میکنه.
معلوم نیست که تعمیرکار بتونه درستش کنه یا نه ، واسه همین گفتم به فکر یه مین جدید باشم.
با تشکر
تعمیر این مدل مادربردها کار هر تعمیر کاری نیست اگر تمایل داشتید در پرایوت برای تعمیر باهام هماهنگ کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (31-07-14), hanijafari (31-07-14), Morteza.m1371 (31-07-14), SajjadKhati (31-07-14)
کاربر شهرسختافزار
بله منم همین حدسو میزنم که تا حالا مادربرد منو تعمیر نکرده و میگه وقت نکردم اما فکر کنم که فرمایش شما درست هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما کار سخت افزاری انجام میدید مگه؟
کدوم شهر تشریف دارید؟
منظورتون از پرایوت همون پ.خ هست؟
شخصا کار تعمیرات انجام نمیدم ولی در تعمیرگاهمون 2 تا از بهترین تعمیر کارهای ایران را داریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تهران هستم
بله منظورم پیام خصوصی بود
*MoJtAbA* (31-07-14), hanijafari (31-07-14), Morteza.m1371 (31-07-14), SajjadKhati (31-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks