برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
والا من خیلی چیزی نمیدونم ولی تا استاد امید و بقیه ی اساتیدا بیان ، چیزایی که میدونم رو میگم
وظیفه اش تغذیه (ولتاژ رسانی) و هم تنظیم دقیق ولتاژ مورد درخواست پردازنده هست (البته من درباره مدار تغذیه کنار پردازنده که از همه مهمتره صحبت میکنم وگرنه رم و گاها برای چیپست هم مدار تغذیه در نظر گرفته میشه)
از چند بخش ماسفت ها (که مهمترین قسمت مدار تغذیه هست) و چوک ها و خازن و غیره تشکیل شده .
ماسفت ها ، IC هایی هستن که کنترلر توشونه و کار تنظیم ولتاژ رو میکنن و بسته به طراحی ، مدلای مختلف دارن که یکی از نکات مهم قدرت مدار تغذیه (اینکه کدوم مدار تغذیه بهتره یا نه) ، به مدل ماسفت بکار رفته ی در مدار تغذیه ی پردازنده بستگی داره . ماسفت های مادربرد رو تو کل دنیا فکر نکنم بیشتر از 2 شرکت طراحی کنن که یکی از مهم ترین اون شرکت ها ، شرکت International Rectifier هه
بعد از مدل ماسفت ها ، دومین عامل تعیین کننده ی قدرت مدار تغذیه ، تعداد (چوک های) اون هاست
سومین عامل هم نوع و طول عمر خازن ها
اطلاعات کامل درباره مدار تغذیه ، در سایت نوشته شده :
همه چیز درباره مدار تنظیم کننده ولتاژ مادربرد

Bookmarks