خیر. اینطور نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل علمیتون رو لطفاً کامل توضیح بدین
کاربر شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
خیر. اینطور نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
البته اینو از قول یه فروشنده میگم دلیل علمی ندارم ولی فکر می کنم با عقل جور در میاد
خوب اگه شما دلیل علمی دارین با منبع بفرمایین تا من قانع بشم مثلا قدرت یک کارت 6870 روی مین با چیپ 870 بهتر خودشو نشون میده یا یدونه 880
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمی دونم چرا نمی تونم منظورم رو برسونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت اصلی که به چشم یه کاربر معمولی میاد در این دو چیپ ، داشتن گرافیک آنبرد روی سری 880 هستش ، یعنی کسی که نیاز به استفاده از یه گرافیک معمولی داره برای کارهای معمولی ، این گرافیک کاملاً کفایت می کنه و اگرر در آینده نیاز به گرافیک قویتری پیدا کرد میتونه گرافیک غیر آنبرد رو بردش سوار کنه ،
ای اینجاش که سخت نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هیچ جایی من ندیدم که چیپ های 880 بخاطر داشتن گرافیک آنبرد ضعیفتر نسب به 870 عمل می کنن !
شما اگه دیدین بفرمائینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صحبت فروشنده رو بی خیال شین ، فروشنده هدفش فروش جنسشه ، نه مشاوره
من خودم رو مشاور نمی دونم ، اما دوست دارم به عنوان کسی که از اساتید چیزی یاد گرفته و چیزی رو تجربه کرده نظرم رو بدم .
در ضمن تفاوت فاحشی بین دو چیپ وجود نداره ، مثلاً در برند محبوب Asrock در بردهای 880 مثلاً اضافه شدن usb3 رو داریم که اونم ربطی به چیپ اصلی نداره .
شما با توجه به نیازتون انتخاب کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاد گالن و شاد یاشیین
کاربر شهرسختافزار
نخیر شما منظورتون رو قبلا رسوندین من هم قبلا متوجه شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شما هم بنده رو دیر متوجه شو حساب نکن
فروشنده هم دوست من بود و نمی خواست چیزی بفروشه فقط مشاوره داد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک چیز ساده از شما خواستم و گفتم یک منبعی مقاله ای بنچمارکی معرفی کنین همین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا چرا ملت از برد با گرافیک انبرد بدشون میاد؟
بد نیست به این لینک نگاهی بندازین http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...%AF#post218941
آخرین ویرایش توسط mehdi_kingma در تاریخ 08-04-11 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks