من فکر می کنم تنها راهش اینه که اندازه سی پی یو بزرگتر بشه و نانومترش کوچیکتر بشه و سوکت 1851 فکر کنم فقط بتونه با این روش به اندازه 1650 قدرت گرافیکی داشته باشه ولی برای 3050 روی همین سوکت 1851 نمی دونم چطور می خوان جاش بدن. فکر کنم باز نانومترش رو کوچکتر کنن اگه اندازه سی پی یو ثابت باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 ماه دیگه هم اون گرون قیمتاش میاد که ما نمی تونیم بخریم و برای خریدن سی پی یو های اقتصادی باید یکسال دقیقا صبر کنیم فروردین 1404 میشه که به نظر من اصلا ارزش نداره کسی یکسال وقتش رو برای این هدر بده. همین الان یا نهایتا تا دو ماه دیگه هر کس می تونه باید سیستمی که می خواد بخره و این یکسال رو صرف یادگیری یا تولید محتوا بکنه و کسب درآمد کنه. تا الان هر کی صبر کرده ضرر کنه
یه زمانی می خواستم سی پی یو بخرم و رایزن اومده بود و من اصلا سی پی یو ای ام دی نداشتم و از یک نفر مشورت گرفتم که من پول خرید Ryzen 1700 که حدود یک میلیون و 400 تا 500 بود با 16 گیگ رم و مادربرد و قطعات دیگه رو داشتم و اون گفت نخر. بذار نسل دومش بیاد بهتر بشه. و من نخریدم و بعدا دلار کشید بالا و دیگه نتونستم سیستم بخرم و الان هم که دلار 60 هزار تومنه و با یک مشورت اشتباهی ضرر زیادی کردم. پردازنده 8 هسته ای فقط یک میلیون و 400 نخریدم هم قیمت i7-7700K بود فکر کنم

Bookmarks