سلامی مجدد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم .
اول تا فراموش نکردم این رو بگم که amd در نسل جدیدش یعنی ryzen 3000 ، خیلی پیشرفت داشته . پردازنده های دسکتاپ (برای کامپیوترهای معمولی) اش را هم وارد بازار کرده اما هنوز پردازنده های threadripper برای سری 3000 اش را تولید نکرده . اگه عجله ای برای خرید سیستم ندارین و میتونین چند ماه صبر کنین ، بهتون توصیه میکنم منتظر سری 3000 اش بمونین . اینکه گفتم چند ماه ، دقیق نمیدونم . از چند ماه و شاید هم تا یکسال ممکنه منتظر بمونین .
در مورد اورکلاک ، چی بگم؟
تجربه ی اورکلاک طولانی و علم خاصی در این باره ندارم . بنابراین بهتره که نکات دقیق اش را از دوستان بپرسید ولی کلیاتش را که میدونم در زیر میگم .
اورکلاک که میدونین کلاک پردازنده رو بالاتر میبره و بنابراین سرعت پردازش معمولا بیشتر میشه (در مواقع کم ای با افزایش فرکانس ، پردازش فرقی نمیکنه و به ندرت حتی نتیجه ی عکس میده که بسته به پردازنده داره) اما هم مصرف و هم بنابراین دمای پردازنده بالاتر میره که باعث ناپایداری پردازنده میشه . در پردازش های سبک (مثلا اگه سیستم چند ساعت و یا حداکثر یک روز) اورکلاک باشه (در صورتی که کیفیت قطعات کاربر مثل پاور و خنک کننده و مخصوصا مادربرد خوبی را انتخاب کرده باشه) ، قابل تحمل هست . پردازش شما هم اگه به این مدت از زمان به طول میانجامید ، با قطعات عالی ای که انتخاب کردید ، حتما توصیه میکردم اما از اونجایی که پردازش تون بسیار بسیار طولانی هست و مهمتر اینکه بسیار بسیار به پایداری سیستم اهمیت میدین ، شخصا بهتون اورکلاک را پیشنهاد نمیکنم . حالا در این مورد از اساتیدها سئوال کنید .
بله ، های لول هست. همون مدل و همون کیفیت هست اما با توان بالاتر (1200 وات هه) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی توضیحات گفتم . چون بسیار بسیار زیاد به پایداری سیستم اهمیت میدین ، این پاور رو پیشنهاد دادم که با لود و فشار کاری کمتر کار کنه چون پاور ، اولین قطعه ای هست که بصورت مستقیم با پایداری سیستم در ارتباط هست . وگرنه در حالت عادی ، یه پاور 500 وات هم برای این سیستم ، کافی هه و در حالت اورکلاک (تا 4.0GHZ) ، یه پاور 850 تا 950 وات برای این سیستم کافی هه .
نمیدونم . از دوستان بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید که درباره ی اسمبل توضیح دادن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم همچین سیستمی را تا حالا اسمبل نکردم ولی فکر نکنم نیاز به مهارت خاصی باشه اما برای اطمینان ، من اگه جاتون بودم ، به توصیه ی آقا امید گوش میکردم .
درباره ی ups هم اطلاع جزئی ندارم . فقط اطلاعات کلی و عمومی هست که به درد کارتون نمیخوره .
اون کارت اضافی را هم نمیدونم . کل اطلاعات سایت اش را یا باید بخونین یا از دوستان بپرسید .

Bookmarks