سلام بله پایداری خیلی مهمه حتی بعد از تهیه باید براش یو پی اس هم تهیه بشه واسه همین رو این قضیه حساسم.
در مورد اون لینک هم بله اون هسته ها برای چند هزار هسته بوده که به قول شما در حد سازمانی ولی در کل براتون فرستادم ببینید که زمان محاسبات شدیدا به کیفیت و کمیت پردازش موازی بستگی داره که این موضوع رو تو اشل های بزرگ در حد چند هزار هسته هم راحت میشه دید اصن اگر دقت می کردین زئون فی هم جز بنچمارک ها بود که کلا مخصوص سوپر کامپیوتر هاست همین نرم افزاری که اونجا نصب شده رو کامپیوتر من هم قرار نصب بشه ولی فقط حجم محاسباتمون فرق داره .
نکته بسیار مهمی رو گفتین بعد از نهایی شدن قطعات حتما موقع خرید از نماینده سوال می کنم در مورد پاور و مادربرد. در مورد هارد هم اولویتم ssd با کیفیته اما برای ذخیره نتایج محاسبات که عموما خروجی سنگینی هم داره هارد معمولی لازمه که برای محکم کاری مجبور به استفاده از RAID هستیم که مادربردی که معرفی کردن رید ساپورت میکنه بنابراین بابت هارد فکر نکنم نیاز به نگرانی باشه .
گفتین کلاک در مورد اورکلاک هم من هیچ تجربه ای ندارم ایا اورکلاک کردن سیستم کلا برای سیستم ضرره ؟ یا خطر داره ریسکی داره؟
برای پاور واقعا حق با شماست حتما پیگیرش خواهم شد و اینکه فکر می کنین وات بالاتر بهتره؟ یعنی ۱۳۵۰ بگیرم؟ و اینکه فرم فکتور این مادربرد EATX هست براش اگر کیسی میشناسین بفرمایین
- - - Updated - - -
خواهش می کنم ممنون

Bookmarks