Geralt of Rivia (24-12-18), SajjadKhati (24-12-18)
سایتی که گذاشتم سایت خود مادربرد شماست (سایت گیگابایته)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Geralt of Rivia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما می تونی 4 هسته ای هم بگیری مثل Q6600 با قیمت 170 هزار تومن ولی چون وات بالاتری مصرف داره باید پاور سیستم مناسب باشه و کولر سی پی یو هم مناسب باشه. دو هسته ای هم می تونی بگیری مثل E6850. مشخصات دقیق رم و پاور نیازه.
برای انتخاب بین دو هسته ای و 4 هسته ای باید نیاز شما و بودجه رو در نظر بگیریم و همچنین باید پردازنده مورد نظر موجود باشه چون این پردازنده ها قدیمی هستن سخت تر گیر میان.
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 24-12-18 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
باز ممنون بابت کمکتون فقط یه سوال دیگه گفتین رم باید با cpu سازگار باشه من اگه بخوام cpuبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدCore™ 2 Duo E6850با رم من همخونی داره ؟ مشخصات کامل رم رو با برنامه cpu-z گرفتم تو لینک زیر عکسشو گذاشتم براتون
http://s8.picofile.com/file/8346713026/untitled3.bmp
مشخصات پاورم رو هم تو عکس زیر گذاشتم
http://s8.picofile.com/file/8346713700/330_500x633.jpg
آخرین ویرایش توسط Geralt of Rivia در تاریخ 24-12-18 انجام شده است
|
|
مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Geralt of Rivia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اینکه این پردازنده از سیستم عامل 64 بیت پشتیبانی می کنه ولی چون رم 2 گیگ داری همون ویندوز 32 بیت نصب کن. ولی اگه بعدها بتونی رم 4 بگیری (1333) و یک اس اس دی برای نصب ویندوز و برنامه ها با این سی پی یو تقریبا سرعت خوبی رو تجربه می کن. البته خرید سیستم جدید مشخصه که خیلی بهتره ولی چون قیمت ها به لطف دولت تدبیر و امید چند برابر شدن فعلا به صرفه نیست و باید همون سیستم قدیمی رو تقویت کنی
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون بابت کمکتون منم میخواستم سیستم نو بگیرم ولی به قول شما این دولت ناتدبیر و ناامیدی بیچارمون کرد چیزی که قبلا با 3 4 میلیون میتونستم جمع کنم الان با 6 7 هم نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (24-12-18), Speed Racer (24-12-18)
شما مادربردت pc chips هست که واقعا تو پشتیبانی بایوس به دلیل بسته شدن سایت و سازنده قابل رجوع نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Geralt of Rivia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما گیگابایت نیست
توصیه میکنم یک مادربردی تهیه کنید که core 2 quad پشتیبانی کنه
Geralt of Rivia (24-12-18)
کاربر شهرسختافزار
حق با شما بود امروز رفتم یه cpu e6850 core due گرفتم اصلا تصویر نداد مدل مادربردم گفتم بهشون گفتن بهم نهایت cpu که بتونم بندازم رو این سیستم پنتیوم هست که اونم با این cpu فعلی توفیری ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بنده سالهاست کارم این هست . از 20 سال سابقه کاریم فقط 13 سال در اینترنت مشاوره میدم . کسانی که از من مشاوره گرفتند مشکلی نداشتند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Geralt of Rivia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دو یا سه بار در همین تاپیک به شما توضیح دادم .
بهترین راه شما تعویض مادربرد است
Geralt of Rivia (26-12-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks