seyed mamali (16-11-14), مهدی بهادرفر (16-11-14)
این بازیها سیستم رو بررسی میکنند . اگر فیزیکال رم سیستم کمتر از 6 گیگ باشه اجرا نمیشوند.بعید میدونم بشه بصورت نرم افزاری این گیم رو دور زد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طریق visual memory خود ویندوز نمیشه؟!
|
بعید میدونم .چون فیزیکال رم رو بررسی میکنه نه virtual memoryبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا امید نصب ویندوز سون 64 بیت تو درایو e بهتر هست(منظورم سه ویندوزه بودن) یا استفاده از vm ware و اجرای ویندوز سون 64 بیت؟!
اگه خواستم ویندوز سوم که ویندوز سون 64 بیت هست رو حذف کنم باید چیکار کنم؟!چون نمیتونم درایو e رو فرمت کنم؟!
ضمنا نصب ویندوز سون 64 بیت چقدر حجم میگیره؟!
آخرین ویرایش توسط Reza_It93 در تاریخ 16-11-14 انجام شده است
آقا رضا همونطور که امید جان فرمودند باید CPU رو دست بالا بگیری ، تو بازیای جدید CPU خیلی مهمه
اگه خواستی هزینه کنی پولتو برای Cor i3 دور نریز.....Cor i5 بگیر(i7 بگیری که دیگه ترکوندی ی ی ی ی ی ی )
تفاوت قیمت بین Cor i5 و Cor i3 حدود 300000 تومنه...
تفاوت قیمت زیاده ولی اگه Cor i3 بگیری پشیمون میشی....
قیمت
قیمت
از داخل ویندوز فرمت میکنی؟!!!!! خب معلومه نمیشه
یه دونه DVD ویندوز سون سالم و مطمین نسخه ی Ultimate داشته باش(اگه نداری بگو که یه سایت خوب بهت معرفی کنم)
نصب ویندوز 64 بیت چندان تفاوتی با 32 بیت نداره....
بازم یه توصیه برادرانه:اگه میخایی سخت افزاری اضافه کنی (مثل کارت گرافیک یا CPU) نصب ویندوزو موکول کن به بعد از اون کار....
|
رضا جان یه سوال:
شما میخایی که سه تا ویندوز در سه درایو مختلف داشته باشی؟
دقیقا چه ویندوزایی؟
دوست من تو درایو c ویندوز xp و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم و میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم!! چقدر حجم میگیره و موقعی که میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو حذف کنم باید چیکار کنم که کامل حذف بشه و تو منو استارت اپ نباشه!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks