اقا امید با نرم افزار خاصی میتونم مقدار حجم رم خودم که 4 گیگ هست به 6 یا 8 گیگ برسونم از طریق هارد!! برای اجرای بازیهایی که نیاز به 6 گیگ رم دارند؟!
اقا امید با نرم افزار خاصی میتونم مقدار حجم رم خودم که 4 گیگ هست به 6 یا 8 گیگ برسونم از طریق هارد!! برای اجرای بازیهایی که نیاز به 6 گیگ رم دارند؟!
|
این بازیها سیستم رو بررسی میکنند . اگر فیزیکال رم سیستم کمتر از 6 گیگ باشه اجرا نمیشوند.بعید میدونم بشه بصورت نرم افزاری این گیم رو دور زد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (16-11-14), مهدی بهادرفر (16-11-14)
از طریق visual memory خود ویندوز نمیشه؟!
بعید میدونم .چون فیزیکال رم رو بررسی میکنه نه virtual memoryبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا امید نصب ویندوز سون 64 بیت تو درایو e بهتر هست(منظورم سه ویندوزه بودن) یا استفاده از vm ware و اجرای ویندوز سون 64 بیت؟!
|
اگه خواستم ویندوز سوم که ویندوز سون 64 بیت هست رو حذف کنم باید چیکار کنم؟!چون نمیتونم درایو e رو فرمت کنم؟!
ضمنا نصب ویندوز سون 64 بیت چقدر حجم میگیره؟!
آخرین ویرایش توسط Reza_It93 در تاریخ 16-11-14 انجام شده است
از داخل ویندوز فرمت میکنی؟!!!!! خب معلومه نمیشه
یه دونه DVD ویندوز سون سالم و مطمین نسخه ی Ultimate داشته باش(اگه نداری بگو که یه سایت خوب بهت معرفی کنم)
نصب ویندوز 64 بیت چندان تفاوتی با 32 بیت نداره....
بازم یه توصیه برادرانه:اگه میخایی سخت افزاری اضافه کنی (مثل کارت گرافیک یا CPU) نصب ویندوزو موکول کن به بعد از اون کار....
رضا جان یه سوال:
شما میخایی که سه تا ویندوز در سه درایو مختلف داشته باشی؟
دقیقا چه ویندوزایی؟
دوست من تو درایو c ویندوز xp و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم و میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم!! چقدر حجم میگیره و موقعی که میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو حذف کنم باید چیکار کنم که کامل حذف بشه و تو منو استارت اپ نباشه!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks