یه شات بزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا مرصاد من کل کتاب اموزشی شما رو مطالعه کردم و ویندوز 64 بیت مجازی درست کردم ولی موقع اجرای ویندوز مجازی پیغام اروری مبنی بر اینکه گزینه intel vt-x بایوس غیر فعال هست!! راه حل این مشکل چی هست؟!
یه شات بزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (15-11-14)
اقا مرصاد تو تنظیمات بایوس uefi مادربرد من گزینه intel virzulation غیر فعال هست به نظر شما علتش همین نیست؟!
اینم شات
http://www.uplooder.net/img/image/41...reenshot_-.jpg
آخرین ویرایش توسط Reza_It93 در تاریخ 15-11-14 انجام شده است
فکر میکنم همین باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعالش کنید و نتیجه رو بگید
مهدی بهادرفر (15-11-14)
|
خطرناک نیست؟! یعنی به پردازنده و دیگر قطعات صدمه نمیزنه؟!
نه خیلی نرم افزار خوبیه....(اصلا خطرناک نیست){من خودم فکر میکردم ترسناکه!!!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظز من اول این کارو انجام بده:
ابتدا برنامه securable رو دانلود کن و از ساپورتvmware رو COU مطمین شو
(یه شات ازش بزار که دوستان ببینن عین شات من)
بعد از این که این کارو کردی اونوقت میشه به شکل قطع قضاوت کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یه پیشنهاد بهت بکنم برادر بهتره که بازی ها رو رو ویندوز اصلی نصب کنی نه مجازی
ویندوز مجازی اصولا راندمانو میاره پایین(منظورم اینه که 64 بیتی رو درست و حسابی رو یکی از درایو ها نصبش کن و قال قضیرو بکن) این تصویرو نگاه کن ببین چقدر راندمان CPU اومده پایین: تصhttp://www.shahrsakhtafzar.com/forum...-07-45-23-.jpgویر
یه تاپیک من قبلا ایجاد کرده بودم برو توش ، آقا امید اونجا خیلی به من کمک کرد:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...tml#post298677
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 15-11-14 انجام شده است
AMD>INTEL (15-11-14), M3RS4D 50062 (15-11-14)
سید جان منظور از خطرناک بودن فعال کردن حالت intel virzulation هست در تنظیمات بایوس مادربردم!!! اینم شات
http://www.uplooder.net/img/image/95...-24_211559.jpg
ضمنا اقا سید من تو درایو c ویندوز ایکس پی دارم و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم میتونم تو درایو e ویندوز سون 64 بیت نصب کنم؟!
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 17-11-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (15-11-14)
نه دادابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه داری با C4 کار میکنی
راحت فعال کن
تو این تاپیکی هم که گفتن , من یه دیده سطحی انداختم که خیلی کامل توضیح دادن
اون تاپیک رو حتما کامل مطالعه کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 15-11-14 انجام شده است
AMD>INTEL (15-11-14), مهدی بهادرفر (15-11-14)
با vmvare لازم نیست درایو خاصی رو به ویندوز اختصاص بدی چون اصول کار روی مجازی بودنه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورت نصب کردن ویندوز اصلی(به قول خودم ویندوزی که قال قضیرو میکنه)هست....من بهت توصیه میکنم این کارو نکن(بخدا تجربه دارم این حرفو میزنم)
من اگه جای شما بودم:
اگه سیستمم قوی بود(سی پی یو 6 هسته ای -------- گرافیک خفن مثلاGTX760--------هارد سرعت بالای ساتا 3 یا 2):
یه سون 64 بیتی نصب میکردم و تو اون تمام برنامه های لازم رو نصب میکردم{نصب کردن برنامه ها که کاری نداره ، از پاک کردن ویندوز قبلیت نترس)
بعد درصورت لزوم ، برای نصب کردن سخت افزار هی قدیمی مثل پرینتر و ... از Windows xp mode که استاندارد خود ماکروسافته استفاده میکردم
اصلا از نصب کردن دوباره ی ویندوز ذوری نکن این بهترین راهه با توجه به اینکه شما میخایی سخت افزارتو تغییر بدی و اصولا وقتی سخت افزاری تغییر میکنه ویندوز باید عوض بشه...
در مورد شاتم چیزی نگفتید؟! ساپورت میکنه cpu یا نه؟! یا باید تو بایوس تغییر ایجاد کنم؟!
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks