980Pro.png
این مدل هست ، به قیمت 3500 میارزه ؟ البته گارانتی تموم نشده ولی رو سیستم نصب نشده و کارکرد نداره
ممنون متشکرم ،
کولینگ asus tuf 240 خریدم 2700 که البته گارانتیش تموم شده اما روی دستگاه نصب نشده بوده .
یه هارد ssd 500 G سامسونگ مدل 980pro pcie 4 nvme M2 ، به قیمت 3500 میفروشه ، آیا قیمت و همخوانی با سیستم من متناسب هست سفارش خرید بزارم ؟
980Pro.png
این مدل هست ، به قیمت 3500 میارزه ؟ البته گارانتی تموم نشده ولی رو سیستم نصب نشده و کارکرد نداره
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fth.slm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نکته درباره اس اس دی
باید درصد سلامتش چک بشه، چون عمر ساعتیشون که زیاده 1.5 میلیون ساعت!
عمر نوشتاریشونه که تو فارم چیا هر 980 پرو 1 ترابایت 40 روز عمر میکرد!
باید دید چقدر روش نوشته شده
با کریستال دیسک اینفو عکسش رو بذاره معلوم میشه چقد وصل بوده، چقد کار کرده چقد سلامتشه
اما قیمتی
از نظر بنده خیر ارزش نداره 500 گیگش رو 3 و نیم بخرید.
در ضمن برد شما اصلا جن 4 ساپورت نمیکنه، یعنی اگه بندازید روش میاد روی جن3 و پول الکی بابتش دادید!
سامسونگ 980 خالی هم نرید سراغش خیلی الکی گرون شده.
ثانیا اس اس دی ها هر چی ظرفیت پایین تر کند تر هم هستن و عمر نوشتاریشون کمتر.
به نظرم با 3 تومن اگه یک ترابایت جن 3 بخرید بهتره، (با زیر 4 میتونید جن 4 هم بگیرید اما اسما جن 4)
مثل ام اس آی ام 450 که جن 4 هست تو اسم
اما در عمل سرعت جن 3 ها رو داره.
یا حتی با حدود 5 و نیم میشه دو ترابایتی ام371 ش رو خرید
باید دید نوع کاربریتون چیه.
در کل 500 گیگ 980 پرو دست دوم نمیارزه.
نو اگه بود میارزید قیمتی، اما باز ارزش خریدی از نظر من نداشت.
به جاش میرفتم نسخه OEMَ رو میخریدم که دقیقا همینه اما ارزونتر
که میشه PM9A1
به نظرم MSI SPATIUM M371 دو ترابایت با 5و نیم و LEXAR NM620 2TB با 6 تومن ارزش خرید زیادی دارن
اگه دو ترا نمیخواید با 3 تومن 1 تراشون هست.
یه اس اس دی 120 و هارد 4 داشتید.
اون 120 گیگی رو کش هارد کنید.
اینجوری عملا هاردی 4 ترا با سرعت نزدیک به اس اس دی دارید (نه که با اس اس دی 4 ترا یکی باشه کاراییش ، اصلا)
اما خیلی کاراییش بالاتر میره. مخصوصا اگه اس اس دیتون سرعت بالا باشه
خودم به شخصه برای همه مشتریایی که هارد میخرن یک ام.2 (من حتما NVME میذارم، 128 یا 256 (که چون دیگه 256 رو میتونم هم قیمت 128 گیگ که بقیه میخرن بخرم همه رو 256 میذارم)
کش میذارم ، که سرعت هاردشون (من هاردای اینترپرایز فقط میفروشم که حدود 270 مگ سرعت دارن (با همون قیمت هاردای بنفش و آبی، اما هارد گلد یا اولترا استار یا اگزوس میدم)
از 270 مگ به بالای یک گیگ میره هم نوشتن هم خوندن
اگه رمشون کافی باشه یک تا دو گیگ هم از رمشون کش میکنم (که تو این ححم سرعتش بسته به سرعت رم حتی شده به بالای 10 گیگ برسه!)
شما هم حتما 120 گیگ رو کش کنید، حتی اگه ساتا هم هست، سرعت هاردتون که احتمالا 100 مگ اینا باشه به 400 مگ اینا افزایش پیدا میکنه
To improve is to change. To perfect is to change often
fth.slm (29-10-24)
جوابگو هست اما اگه اهل اورکلاک باشید سراغ 360ش باید برید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fth.slm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
To improve is to change. To perfect is to change often
fth.slm (29-10-24)
سلام خدمت همه بزرگان انجمن
با راهنمایی شما هارد M2 از برند لکسار620 به ظرفیت 1 ترا بایتی دو تا گرفتم .
راهنمایی میخاستم برای خرید مانیتور 27 اینچ برای این سیستم ارتقا یافته که تصویر خوبی رو داشته باشم :
با بودجه ی حدکثر 8 میلیون ، بین این گزینه های موجود در بازار ، کدام مدل رو پیشنهاد میدین ؟
Asus VZ27EHF
MSI MP275
LG 27MR400B
AOC 27B1H2
Xiaomi Rmmnt27nf
اولویت خودم LGهست که بعلت گارانتی شرکتی بودن ( گویا از بانه و بندر وارد میشن ) باعث ترید در انتخاب میشه
- - - Updated - - -
نه اهل اوورکلاک نیستم صرفا میخاستم که موقع ران گردن پروژه های بزرگ سیستم هنگ نکنه
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fth.slm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم نظرم الجیه و برای گارانتی این مطلب رو بخون
مقایسه گارانتی های مانیتور ال جی (LG) فعال در بازار ایران
fth.slm (23-12-24)
ممنون از جوابی که دادین ، الان گزینه هام محدود شدن بین الجی و شیائومی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG 27MR400
Xiaomi Rmmnt27nf
Xiaomi A27i
قیمت هاشون بین ۷۲۰۰ تا ۸۲۰۰ هست !
به لحاظ مشخصات الجی بهتر هست ولی به لحاظ کیفیت تصویر و سایه نداشتن و شفافیت و دقت رنگ ها نمیدونم ، به لحاظ زیبایی هم البته شیائومی ها دست بالا رو دارن !
واقعا بین الجی و شیائومی موندم و بعدشم اگه شیائومی پیشنهاد میدین کدومشون، مدل ۱۰۰ هرتز یا ۷۵ هرتزی ؟
باید انتخاب کنی ال جی با پنل کره ای اصل و با کیفیت می خوای یا شیائومی با پنل چینی. اگه برای طراحی می خوای 75 هرتز کافیه اما برای بازی حداقل 100 هرتز باید باشه. بعضی از مشخصات Xiaomi A27i بالاتر از ال جیه و HDR10 هم داره. ولی شما برو بازار دو تا مانیتور LG 27MR400 و Xiaomi A27i رو از نزدیک ببین و بررسی کن ببین کدوم رو بیشتر می پسندی یا با معیارات مطابقت بیشتری داره. حتی اون ایسوس رو هم می تونی ببینیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fth.slm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fth.slm (01-01-25)
|
با این جهش قیمتی که این هفته در بازار رخ داد ، قید مانیتور صفر رو زدم، چون قیمت ها رو یهویی خیلی بردن بالا فروشنده ها و یه دستگاه استوک سفارش دادم
Dell P2723DE به قیمت 8 میلیون تومان سفارش دادم ، منتظرم برسه دستم ببینم چی میشه !
ممنون از وقتی که اختصاص میدین و راهنمایی میکنین
همون موقع که این تاپیک رو زدی قیمت ها رو چند میلیون بالا برده بودن. مثلا این مدل ال جی 24 و 27 اینچش قیمتشون خیلی کمتر بود ولی الان من نگاه کردم دیدم قیمت این مدل 27 اینچی ال جی زیر 8 میلیونه و نمی دونم چرا شما سفارش مانتیور استوک دادی؟ همین ال جی رو مثلا می تونستی بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fth.slm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fth.slm (07-01-25)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks