aadam (21-08-10), germ (21-08-10), mehrdad_ab (21-08-10), ripek (21-08-10)
دوست عزیز با توجه به مطالبی که نوشتین انتخاب پردازتده بهترین انتخاب بوده اما در باره مین با اینکه انتخاب بهتری مثل http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=880GXH/USB3 داشتین اما این مین هم بد نیست .
در مورد مطالبی هم که دوستان در مورد اورکلاک نوشتن :
قرار نیست هر کس هر سیستمی می گیره حتما اور کنه اتفاقا با توجه به کار سنگینی که ایشون نوشته بنده اصلا اور رو توصیه نمی کنم چون حتی اگه بهترین شرایط هم فراهم بشه باز هم بعد از مدتی کار طولانی و سنگین سیستم دچار مشکل میشه.
موفق باشید.
aadam (21-08-10), germ (21-08-10), mehrdad_ab (21-08-10), ripek (21-08-10)
عضو VIP شهرسختافزار
[QUOTE=WORYA_SH;208802]د http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=880GXH/USB3 .
/QUOTE]
قیمت این برد الان چنده ؟
|
|
[QUOTE=tab;208810]حدود 120 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aadam (21-08-10), mehrdad_ab (21-08-10)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از تمام دوستان واقعا سیستم عالی هست تست گرفتیم روی نتیجه خیلی تاثیر گذاشته . الان چندتا سوال دارم .
1) دمای این سی پی یو چقدر باید باشه و یه نرم افزار خوب برای نشان دادن دما تو محیط 7 64 بیتی معرفی کنید.
2) الان تا 3500 اور کردم یه برنامه خیلی قوی برای تست پایداری معرفی کنید.
1- با فن استوک در حالت فول لود ، با آورکلاکی که انجام دادین دما تا 60 هم احتمالا میرسه که مشکلی نداره ، شما میتونید از easytune که روی cd مادربردتون هست برای مونیتور کردن دما استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- amd overdrive
http://game.amd.com/it-it/drivers_overdrive.aspx
کاربر شهرسختافزار
ممنون استاد الان تست کردم دما از 55 بالاتر نمیره اما همینکه دما به 40 میرسه صدای فن تا اسمون میره توی بایاس هم گشتم هیچ گزینهای برای ست کردن دور فن روی دمای خاصی نیست الان موندم با این سرو صدا چیکار کنم چون سیستم تو خونه 24 ساعته باید کار کنه.
به نظرتون تو ولتاژها اشتباه نکردم.؟؟؟؟؟
جالب اینجاست الان بدون اور هم تست کردم صدای فن واقعا ابالاست دور فن وقتی یه برنامه سنگین اجرا میشه 6000 به بالاست.
چیکار کنم؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
جالب اینجاست الان بدون اور هم تست کردم بازم دور و صدای فن خیلی بالاست.
متاسفانه این صدا برای اون مادربرد و فن استوک پردازنده کاملا طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از ضعفهای مادربرد گیگابایت تنظیمات خیلی محدود برای دور فن هستش که این امر با فن دور بالای این پردازنده ترکیب میشه و صدای بسیار زیادی ایجاد میکنه
یا بایستی مادربرد و فنتون رو با هم عوض کنید که راه حل اساسیه یا اینکه یک فن همراه ولوم بگیرید که دستی تنظیم کنید که راه حل جالبی نیست
|
|
کاربر شهرسختافزار
مین رو عوض کردم biostar ta790xe3 گذاشتم الان مشکل صدا ندارم ولی روی 3500 نمی تونم پایدار کنم تنظیمات دقیقی برای این مین هست راهنمایی کنید.
کاربر شهرسختافزار
يه فن بخر 30-40 تومن مشكلت حل ميشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks