پاسخ: در خواست راهنمایی فوری از تمام اساتید
دوست عزیز با توجه به مطالبی که نوشتین انتخاب پردازتده بهترین انتخاب بوده اما در باره مین با اینکه انتخاب بهتری مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] داشتین اما این مین هم بد نیست .
در مورد مطالبی هم که دوستان در مورد اورکلاک نوشتن :
قرار نیست هر کس هر سیستمی می گیره حتما اور کنه اتفاقا با توجه به کار سنگینی که ایشون نوشته بنده اصلا اور رو توصیه نمی کنم چون حتی اگه بهترین شرایط هم فراهم بشه باز هم بعد از مدتی کار طولانی و سنگین سیستم دچار مشکل میشه.
موفق باشید.
[QUOTE=WORYA_SH;208802]د برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] .
/QUOTE]
قیمت این برد الان چنده ؟
[QUOTE=tab;208810]حدود 120 تومن
با تشکر از تمام دوستان واقعا سیستم عالی هست تست گرفتیم روی نتیجه خیلی تاثیر گذاشته . الان چندتا سوال دارم .
1) دمای این سی پی یو چقدر باید باشه و یه نرم افزار خوب برای نشان دادن دما تو محیط 7 64 بیتی معرفی کنید.
2) الان تا 3500 اور کردم یه برنامه خیلی قوی برای تست پایداری معرفی کنید.
نقل قول:
با تشکر از تمام دوستان واقعا سیستم عالی هست تست گرفتیم روی نتیجه خیلی تاثیر گذاشته . الان چندتا سوال دارم .
1) دمای این سی پی یو چقدر باید باشه و یه نرم افزار خوب برای نشان دادن دما تو محیط 7 64 بیتی معرفی کنید.
2) الان تا 3500 اور کردم یه برنامه خیلی قوی برای تست پایداری معرفی کنید.
1- با فن استوک در حالت فول لود ، با آورکلاکی که انجام دادین دما تا 60 هم احتمالا میرسه که مشکلی نداره ، شما میتونید از easytune که روی cd مادربردتون هست برای مونیتور کردن دما استفاده کنید
2- amd overdrive
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جالب اینجاست الان بدون اور هم تست کردم بازم دور و صدای فن خیلی بالاست.
نقل قول:
ممنون استاد الان تست کردم دما از 55 بالاتر نمیره اما همینکه دما به 40 میرسه صدای فن تا اسمون میره توی بایاس هم گشتم هیچ گزینهای برای ست کردن دور فن روی دمای خاصی نیست الان موندم با این سرو صدا چیکار کنم چون سیستم تو خونه 24 ساعته باید کار کنه.
به نظرتون تو ولتاژها اشتباه نکردم.؟؟؟؟؟
جالب اینجاست الان بدون اور هم تست کردم صدای فن واقعا ابالاست دور فن وقتی یه برنامه سنگین اجرا میشه 6000 به بالاست.
چیکار کنم؟؟؟
متاسفانه این صدا برای اون مادربرد و فن استوک پردازنده کاملا طبیعیه
یکی از ضعفهای مادربرد گیگابایت تنظیمات خیلی محدود برای دور فن هستش که این امر با فن دور بالای این پردازنده ترکیب میشه و صدای بسیار زیادی ایجاد میکنه
یا بایستی مادربرد و فنتون رو با هم عوض کنید که راه حل اساسیه یا اینکه یک فن همراه ولوم بگیرید که دستی تنظیم کنید که راه حل جالبی نیست
مین رو عوض کردم biostar ta790xe3 گذاشتم الان مشکل صدا ندارم ولی روی 3500 نمی تونم پایدار کنم تنظیمات دقیقی برای این مین هست راهنمایی کنید.
يه فن بخر 30-40 تومن مشكلت حل ميشه