فکر کنم این مادر برد یکی از بهتربن های موجود در بازار ایران باشه
ASUS P8P67 PRO
قیمتش هم حدود 300 تومن هست
تا 300 هزار تومان ،بهترين بهترين مادربورد براي 2600K چيه؟ (فقط asus يا gigabyte )
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم این مادر برد یکی از بهتربن های موجود در بازار ایران باشه
ASUS P8P67 PRO
قیمتش هم حدود 300 تومن هست
Over_Cracker (09-05-11)
کاربر شهرسختافزار
asus p8p67=240
به نظره من بیشتر از این ارزش نداره.
nima_hl (12-05-11), Over_Cracker (09-05-11), rambo2020 (08-05-11)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلام
asus z68-v pro
340 تومن
asus z68-v
290 تومن
کاربر شهرسختافزار
p8p67 و کلا سری p از گرافیک سی پی یو پشتیبانی نمی کنه درسته؟ پس به جای 2600k از 2600 استفاده کنیم فرقی نمی کنه ؟
سری H که پشتیبانی کنه تو بازار چیزی هست؟
با سلام و اجازه اساتید
به نظر من استفاده از پسون k این cpu و گرافیک آن برای کار های خاص ارزش داره، یعنی هزینه اضافی از باب مادربورد سری p و z برای استفاده عمومی/حرفه ای اصلا ارزش هزینه کردن نداره(نظر شخصی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به مطلب بالا بنده چیپست h بود ایسوس(p8h67) و در صورت تمایل به هزینه بالا z68-v ایسوز رو پیشنهاد میکنم
بله کلا سری pاز گرافیک سی پی یو پشتیبانی نمیکنه ولی kیی که آخر مدل cpu هست ربطی به گرافیک ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط panizgraphic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر خواستید از سری p بورد های ایسوس استفاده کنید حتما از سری k سی پی یو های اینتل استفاده کنید تا ارزش خرید داشته باشند
از سری h همون بورد بیس p8h67 تو بازار به قیمت 160هزار تومان موجوده
پ.ن: اصلی ترین مزیت چیپ های سری p ایسوس قابلیت اورکلاک cpu (در سطح بالا)می باشد
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 23-10-11 انجام شده است
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
panizgraphic (23-10-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks