تا 300 هزار تومان ،بهترين بهترين مادربورد براي 2600K چيه؟ (فقط asus يا gigabyte )
تا 300 هزار تومان ،بهترين بهترين مادربورد براي 2600K چيه؟ (فقط asus يا gigabyte )
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم این مادر برد یکی از بهتربن های موجود در بازار ایران باشه
ASUS P8P67 PRO
قیمتش هم حدود 300 تومن هست
Over_Cracker (09-05-11)
کاربر شهرسختافزار
asus p8p67=240
به نظره من بیشتر از این ارزش نداره.
nima_hl (12-05-11), Over_Cracker (09-05-11), rambo2020 (08-05-11)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلام
asus z68-v pro
340 تومن
asus z68-v
290 تومن
کاربر شهرسختافزار
p8p67 و کلا سری p از گرافیک سی پی یو پشتیبانی نمی کنه درسته؟ پس به جای 2600k از 2600 استفاده کنیم فرقی نمی کنه ؟
سری H که پشتیبانی کنه تو بازار چیزی هست؟
|
|
با سلام و اجازه اساتید
به نظر من استفاده از پسون k این cpu و گرافیک آن برای کار های خاص ارزش داره، یعنی هزینه اضافی از باب مادربورد سری p و z برای استفاده عمومی/حرفه ای اصلا ارزش هزینه کردن نداره(نظر شخصی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به مطلب بالا بنده چیپست h بود ایسوس(p8h67) و در صورت تمایل به هزینه بالا z68-v ایسوز رو پیشنهاد میکنم
بله کلا سری pاز گرافیک سی پی یو پشتیبانی نمیکنه ولی kیی که آخر مدل cpu هست ربطی به گرافیک ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط panizgraphic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر خواستید از سری p بورد های ایسوس استفاده کنید حتما از سری k سی پی یو های اینتل استفاده کنید تا ارزش خرید داشته باشند
از سری h همون بورد بیس p8h67 تو بازار به قیمت 160هزار تومان موجوده
پ.ن: اصلی ترین مزیت چیپ های سری p ایسوس قابلیت اورکلاک cpu (در سطح بالا)می باشد
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 23-10-11 انجام شده است
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
panizgraphic (23-10-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks