من پاسخ شما را دیشب دادم . اون شات AFTER BURNER ثابت میکنه گلوگاه وجود داره .

توضیح این را در پست قبلی دادم .
بله گلوگاه هست ولی چیزی که شما از گلوگاه تصور میکنید ، چیز دیگه ای هست و این گلوگاه ، با انتخاب قویترین پردازنده هم رفع نمیشه (صرفا زمان اش بصورت نسبی ، کمتر میشه) .

تمام نوشته های شما اشتباه و برداشت غلط شما از سخت افزار است . نمیشه همه اشتباه کنند شما درست بگید .

کدوم نوشته ام اشتباست و در تضاد با منابع معتبر هست؟
البته بستگی داره که اشتباه ، از نظر شما ، نسبت به چی باشه؟ نسبت به کدوم منبع و اعتبار اون منبع ، به نظرتون چی باشه؟

تست های تچ پاور اپ هم دقیقا با تضاد از حرف شماست .

کدوم حرفم در تضاد باهاش هست؟

همچنین سیستم تستشون که هر سال به روز میشود . اگر فرقی نداشت به جای خرید پردازنده پرچمدار با یه پنتیوم جی یا RYZEN 1200 تست هاشون رو میگرفتن .

خوب ، این مطلب چه ربطی به مباحث ما داره؟
سخت افزار جدید میاد و سیستم تست شون به روز میشه .
مهم ، اختلاف این نتایج هست که میتونید ببینید . مثلا اختلاف 9900K با 10900K را میتونید ببینید که در حد 3 درصد هست .

بعد عزیز دل برادر کسی که RTX 2080 TI تهیه میکنه روی رزولشن 4K بازی میکنه پس 1080P با اینکه باز اختلاف هست در پردازنده نمیتونه چیزی رو ثابت کنه .

متوجه ی منظورتون نمیشم چی میگید؟
اگه منظورتون اینه که من گفتم استارتر با پردازنده ی 6400 میتونه 2080ti ببنده ، نمیدونم کجای حرفم مشکل داره؟ اگه جایی اش مشکل داره ، اعلام کنید .
جایی نگفتم که 6400 نسبت به پردازنده های قویترش ، اختلاف کارایی نخواهد داشت .
همیشه گفتم که اختلاف کارایی در برابر ارزش خرید مهم هست .

سایت ها را قبول نداری خودت یک RYZEN 1200 بخر و با RTX 2080 TI کانفیگ کن بعد به یورزها پیشنهاد بده

منظورتون از سایت ها ، چه سایتی و برای چه موضوعی هست؟

اگر شروع کنید دوباره به ارائه اطلاعات غلط شدیدا با شما برخورد میکنم .

مشاوره سیستم کاری با مسئولیت بالاست هر حرفی زده بشه و یورز در خرید اشتباهی کنه برای مشکل پیش آمده کسی شما رو نمیشناسه اعتبار شهر سخت افزار که سالهاست براش زحمت کشیده شده تاثیر منفی میخوره .

نمیدونم منظورتون کدوم اطلاعات غلط هه؟
جایی از حرفم اشتباست ، نقل قول کنید و منبع معتبر برای ردش را بدید؟

در عکس زیر تفاوت چقدره با 1080 نه با 2080 TI
KING11.png

خوب کجای حرف من با این مستند در تضاد هه؟
تفاوت یه پردازنده با 2 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی (G4560) ، با پردازنده ای که ۶ هسته ی فیزیکی داره (8600k) به ۱.۴ برابر رسید.
در پست ۶ هم گفتم تفاوت پردازنده ی 4150 و 10900k بصورت میانگین در بازی های روز ، به ۱.۷ برابر هم نمیرسن .