برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیح این را در پست قبلی دادم .
بله گلوگاه هست ولی چیزی که شما از گلوگاه تصور میکنید ، چیز دیگه ای هست و این گلوگاه ، با انتخاب قویترین پردازنده هم رفع نمیشه (صرفا زمان اش بصورت نسبی ، کمتر میشه) .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم نوشته ام اشتباست و در تضاد با منابع معتبر هست؟
البته بستگی داره که اشتباه ، از نظر شما ، نسبت به چی باشه؟ نسبت به کدوم منبع و اعتبار اون منبع ، به نظرتون چی باشه؟
کدوم حرفم در تضاد باهاش هست؟
خوب ، این مطلب چه ربطی به مباحث ما داره؟
سخت افزار جدید میاد و سیستم تست شون به روز میشه .
مهم ، اختلاف این نتایج هست که میتونید ببینید . مثلا اختلاف 9900K با 10900K را میتونید ببینید که در حد 3 درصد هست .
متوجه ی منظورتون نمیشم چی میگید؟
اگه منظورتون اینه که من گفتم استارتر با پردازنده ی 6400 میتونه 2080ti ببنده ، نمیدونم کجای حرفم مشکل داره؟ اگه جایی اش مشکل داره ، اعلام کنید .
جایی نگفتم که 6400 نسبت به پردازنده های قویترش ، اختلاف کارایی نخواهد داشت .
همیشه گفتم که اختلاف کارایی در برابر ارزش خرید مهم هست .
منظورتون از سایت ها ، چه سایتی و برای چه موضوعی هست؟
نمیدونم منظورتون کدوم اطلاعات غلط هه؟
جایی از حرفم اشتباست ، نقل قول کنید و منبع معتبر برای ردش را بدید؟
خوب کجای حرف من با این مستند در تضاد هه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت یه پردازنده با 2 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی (G4560) ، با پردازنده ای که ۶ هسته ی فیزیکی داره (8600k) به ۱.۴ برابر رسید.
در پست ۶ هم گفتم تفاوت پردازنده ی 4150 و 10900k بصورت میانگین در بازی های روز ، به ۱.۷ برابر هم نمیرسن .

Bookmarks