پردازنده ی ضعیف تر ، نسبت به چی دارین میگین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما دارین میگین پردازنده ، نسبت به کارت گرافیک ، ضعیف هست .
به من بگین از کجا متوجه میشین که چه گرافیکی نسبت به چه پردازنده ای قوی ، یا ضعیف هست؟
مثلا توضیح بدین که چجوری متوجه میشین گرافیک 2080ti ، با پردازنده ی 10900K ، گلوگاه نمیشه اما با پردازنده ی 7700K یا ضعیف تر ، گلوگاه ایجاد میکنه؟
منابعی که این مطالب را بصورت علمی ارائه دادن که ازشون الهام گرفتید هم بگید؟
منظورتون از مشکل ، چیه؟
اگه دو سیستمی را خودتون تست کردید ، لازمه که اطلاعات لازم را ارائه کنید . تست هم باید اصولی باشه . یعنی حداقل بیش از 5 بازی روز را تست کنید و اطلاعات کامل دو سیستم سخت افزاری و همچنین اطلاعات نرم افزاری و همچنین نتیجه ی تست در دو سیستم را عکس بگیرید و اینجا بذارید .
تست من نبوده . تست techpowerup با پردازنده های مختلف (از جمله ryzen 3 1200) با کارت 2080ti هست :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اینترنت ، حتی تست پردازنده های 2 هسته ای با کارت 2080ti هم در اینترنت هست که قبلا بهتون لینک داده بودم .PHP Code:https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i9-10900k/15.html
کجای حرفم در تضاد هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست قبلی اشاره کردم که گلوگاه ، یه چیزِ نسبی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هر پردازنده ای را هم بگیرید ، نسبت به پردازنده ی قویتر (نه صرفا با تعداد هسته ی بیشتر . بلکه خاصا با فرکانس بالاتر) ، به یه نسبت خاصی گلوگاه میشه .
بله این سایت ها هستند (مثل gpucheck.com و ...) . این سایت ها ، اون پردازنده ای که شما میدین را احتمالا دارن با قویترین پردازنده ی دنیا در گیم که 10900K هست ، مقایسه و نتیجه را اعلام میکنن . که این تفاوت نسبت ، در سایت های دیگه مثل techpowerup هم وجود داره و نتایج شون به هم نزدیک اند .
باز techpowerup ، دستی خودش تست کرد و نتایج را اعلام کرد اما اون سایت ها معمولا بصورت محاسباتی (نه دقیق) حساب میکنن و میانگین را اعلام میکنن .
خوب ، من مگه گفتم متفاوت نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم منظورتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون اینه که در بخش آخر چون هسته ی اول از پردازنده ، فول لود شد و در همون زمان ، بار کاری گرافیک تا 60 درصد کاهش پیدا کرد ، اما اگه پردازنده ی قویتر از این داشتید ، این گلوگاه اتفاق نمیافتاد :
اول اینکه نیازمند این هست که اطلاعات کامل سخت افزار و نرم افزار را بدین . در تصویر فقط مشخص هست که پردازنده ، یه پردازنده با 8 هسته ی منطقی هست (معلوم نیست دارای 4 هسته ی فیزیکی با 8 هسته ی منطقی هست یا اینکه پردازنده ای با 8 هسته ی فیزیکی هست و مدلش چیه) و دوما نرم افزار یا بازی ای که داره تست میشه چیه و چه نسخه ای هست و سوما عملکرد رم و هارد در چه وضعی هست . تمام اینها باید مشخص بشه .
نهایتا ، اینکه آیا این ، یک گلوگاه هست ، علی الحساب ، بله (چون باید جزئیات کامل سخت افزار و نرم افزار و حتی کدهای در حال اجرای اون نرم افزار در اون لحظه باید بررسی بشه تا بشه نظر داد) . از این گلوگاه ها ، بسیار توی سیستم اتفاق میافته که عاملش فقط پردازنده نیست که ماجرای طولانی ای داره . اما این گلوگاه ،اون گلوگاهی که شما فکرش را میکنید نیست . گلوگاهی که شما مد نظرتونه وقتی ایجاد میشه که حالا مشخصا ، پردازنده ، تمام هسته هاش فول لود بشه (نه فقط یک هسته اش) .
اما اگه فکر میکنید که پردازنده ای با تعداد هسته های بیشتر (نسبت به این پردازنده ای که در تصویر هست) وجود میداشت (مثلا 10900K یا حتی 3990X داشتید) و این مشکل حل میشد ، کاملا اشتباه میکنید . صرفا بسته به میزان فرکانس اون پردازنده ی قویتر ، فقط طول زمان این اتفاق ، کمتر میشد .
نمیدونم از کجا ، اون سایت را معتبر میدونید . چندین ایراد میشه به تعریفش از گلوگاه گرفت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت باید معتبر باشه . سایت هایی که سازنده و مجوز چیزی را میدن (چیزی که بشه بهش استناد کرد . مثل مایکروسافت ، اوراکل و اینتل و amd و اینها) .
برای تعریف دقیق گلوگاه ، لینک زیر را بخونید :
PHP Code:https://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/resources/what-is-bottlenecking-my-pc.html

Bookmarks