به تازگی مطلبی در سایت HardSpell منتشر شده که اتفاقا عنوانش هست : Q9300 Vs. Q6600 .
اینجا بخون ..
در آخر هم ذکر کرده که Q9300 در حدود 7 تا 10 درصد بهتر از Q6600 عمل میکنه - در نتیجه از لحاظ فنی انتخاب Q9300 درست خواهد بود .
سلام به همه دوستان عزیز
من قصد خرید یک CPU از نوع 4 هسته ای اینتل دارم
حقیقتش نمیدونم با توجه به اختلاف قیمت آیا Q9300 واقعا ارزش خرید داره؟
قصد استفاده برای کارهای رندر 2 و 3 بعدی دارم
می خواستم دوستان لطف کنن یه مقایسه و توضیح در این باره ارائه بدن و من حقیر رو راهنمایی کنن
در ضمن اگر امکانش هست قیمت CPUهای اینتل سری Core 2 Quad رو هم میخواستم بدونم (اگر گارانتی داره گارانتیش هم بگین بد نیست)
پیشاپیش از لطف همتون سپاسگذارم
موفق باشید
|
به تازگی مطلبی در سایت HardSpell منتشر شده که اتفاقا عنوانش هست : Q9300 Vs. Q6600 .
اینجا بخون ..
در آخر هم ذکر کرده که Q9300 در حدود 7 تا 10 درصد بهتر از Q6600 عمل میکنه - در نتیجه از لحاظ فنی انتخاب Q9300 درست خواهد بود .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
evanescence-sal (15-10-08), Stream (15-10-08)
ممنون از پاسخ سریع شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما نگاه میکنم ببینم چی نوشته
راستی شما خبر از قیمت Core 2 Quad ها در بازار تهران دارید؟
نه دوست من ..
متاسفانه از قیمت ها اطلاعی ندارم .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
از دوستان کسی قیمت بازار تهران رو نداره؟
|
خواهشن کامل بگو قیمت چی چه مدلی می گید core 2 due اخه از 4600 داریم تا 8600
میگید quad که 15 مدل داره
کدوم مد نظرتون هست؟
الان q9300 رو بالا و پایین که برید بین 280 تا 320 پیدا می کنید
New Season
evanescence-sal (15-10-08)
ولی به نظر من آدم Q6600 رو بگیره و اورکلاکش کنه به صرفه تره.راستی P/P ه Q6600 خیلی بالاتره.
منم با این گفته موافقم . از طرفی اوورکلاکینگ Q9300 هم سخت تر از Q6600 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما Q9300 خب بالطبع یک سری مزایا و برتری ها بهمراه داره که Q6600 نداره .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
دقیقا !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من اینه که اگر اورکلاک میکنی 6600 ولی اگر اورکلاک انجام نمیدی 9300 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks