mohammad1985 (15-01-14), Rezasam1 (12-01-14), yavarahmad (12-01-14)
فروشنده میشناسم 9 تا کارتون سی پی یو سری FX توی ویترینش هست از 4100 تا 8150
اونوقت تا میگی سی پی یو چی خوبه میگه اینتل!!
اگر اینتل خوبه پس چرا اینقدر AMD بستگی اگرم واقعا ضعیفه پس چرا جوابگوی نیاز مشتری هات بوده کسی چیزی نگفته و تو هم %90 ای ام دی میبندی؟؟
ملت اینجورین دیگه
اصلا اینتل مهره مار داره انگار
از اتلونهاش تا فنوم و تا 4100 و 6100 رو داشتم الان 6200 رو سیستمه ازهمشون راضی بودم اما این 6200 یه چیز دیگس اینقدر خفنه این سی پیو از نظر قدرت نسبت به قبلی ها(بخاطر معماری کاملش)
تازه یه مدته اورکلاکش کردم روی 4300 فول لود دماش میرسه فوقش به 65(بایه کولر بوفالو گرین و خیمر Z5)
الانم تاپول برسه دستم میخوام 8350 بخرم پس خاطرت راحت باشه برای اینکه خیلی هزینه نکنی انتخاب سری FX بهت بد نمیگذره
آدم بی تجربه ای نیستم باسیستم 4960 و دوتا 690 هم کار کردم بله اینتل حرفش نزدنیه و هیچ وقت هم کسی نمیگه بده اگرم کسی گفت همینجوری باور نباید کرد ولی به هیچ وجه اونقدری که پشت سر ای ام دی بد میگن نه اینجوریا نیست
(برخلاف بقیه من یکی چقدر تعریف کردم ازشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط Tragzes در تاریخ 12-01-14 انجام شده است
mohammad1985 (15-01-14), Rezasam1 (12-01-14), yavarahmad (12-01-14)
رزولیشنم 1600*900 هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ReZa546 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا: فکر نکنم واسه خرید سری 9000 بایستی مادر بوردو عوض کنم!
آخه مال من AM3 ساپورت میکنه! سری 9000 هم که نیازمند AM3 هستن.درسته؟
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
|
میدونی چرا توی ویترینش AMD زیاده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tragzes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه اینکه اینتل گرونه و بازارش کشش ضعیفی داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی AMD بخاطر قیمت مناسبش مشتریهای زیادی مثل ما فقیر فقرا داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من واسه فروشنده ها معیار اصلی خرید و فروش وسودمعاملشونه نه ......وگرنه به همه ثابت شده و یا تلقین شده که اینتل بهترینه!
اصلا میدونین چرا AMD کفر آدمو درمیاره؟ واسه اینکه مشخصات عددی که تبلیغش میکنن توی تستها بدست نمیان.!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته یا من اشتباه رفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی وقتی پردازنده 645 داشتین دمای حداقل و حداکثرش چند میرسید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ReZa546 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه این میپرسم که ببینم دمای مال من نرمال تشریف دارن یا...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببین داداشی من قبل این 8350 اصلا به فاکتور دما اهمیت نمیدادم و تو اون 2 سال که یه خمیر سیلیکون در حد خمیر دندون بهش زده بودم آخ نمیگفت ولی به محض اینکه اومدم 8350 خریدم این دما دهنمو سرویس کرده الآنم به خاطر بی پولی فررکانسشو آوردم رو 3400 و دماشو خفه کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن فقط بعضی مادربوردهای خاص و فقط چیپست 990FX از سری 9000 پشتیبانی میکنن چون به متریال خاصی در ساخت مین(به خاطر گرماش) و تنظیمات خاصی از بایوس نیاز داره.
به عنوان مثال این دو مدل رو ببینید :
Asus M5A 97 R2.0
Asus M5A 990FX Pro R2.0
که در سایت ایسوس که برید متوجه منظورم میشید.
ولی در کل برای بازی با تجربه ای که به من اثبات شده بیشتر VGA و رم دخیل هستن.
اگه نمیخوای نسبت به گرمای پردازندت حساس نشی و راحت باشی یک پردازنده با مصرف 95Watt بخر و خیالتو راحت کن.
و سخن آخر هم اینکه اگه دسته دوی AMD Phenom 2 1100T رو گیر بیاری و سالم باشه ارزش خریدش خیلی خیلی بالاتر از 8350 هستش و قدرتشم تقریبا برابره.
آخرین ویرایش توسط ReZa546 در تاریخ 12-01-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (13-01-14), amir ghayour (13-01-14), Rezasam1 (12-01-14)
چی شد دیگه خبری ازت نی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شايد يكي از قديمي ترين كاربران پردازنده AMD تو ايران باشم . چون اولين سيستم من از يك پردازنده 386 شركت AMD به نام AM386 بود . از اون به بعد پردازنده AMD پاي ثابت سيستم من بوده .هميشه هم ازش راضي بودم .
viva AMD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم هم تقبریبا شرایط شما رو دارم از اول با AMD شروع کردم و اگه اشتباه نکرده باشم سوکت 754 بود مطمعن نیستم چون مال خیلی وقت پیش بود از اون موقع سه نسل متفاوت این AMD رو تجربه کردم و همیشه راضی بودم با اینکه کارم سخت افزار بود و یا اینکه تو شهرستان ما AMD به سختی میتونی پیدا کنی یا اصلا وجود نداره و میشه گفت همیشه برای ملت اینتل میبستیم ولی من همین AMD رو ترجیح دادم و دارمش و الان هم phenom II 1090T دارم و خیلی راضیم و تو این اینهمه تغییرات هیچ وقت CPU های AMD من خراب یا مشکل دار نشد و موقع تعویض به قیمت مناسب فروختمشون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
از پردازندتون راضی هستید؟
بازی ها رو تو چه رزولوشن هایی رون اجرا می کنه؟
یکی از رفیقام همینو با 6870 داره میگه توپ داره جوابمو میده!
و در مورد AMD در بازار هم متاسفانه حق با شماست نمیدونم اینتل چه سیاست بازاریابی داره که اینطوری داره همه چی پیش میره!
الآن واقعا واضحه دیگه که خرید AMD مخصوصا FM2+ به مراتب به صرفه تر و کار راه انداز تر از اینتله ولی انگاری تو بازار خشکیده اصن.(در حالی که AMD اکثرا گارانتی معتبر داره ولی...)
متاسفم واقعا برای این شیوه های غلط مدیریت فروش در کشورم.
mehdi.n (22-01-14)
اينتل هم قابل احترامه . ولي سياست هاي تعويض سوكت براي يك كاربر به شدت هزينه بردار هست . بعد از سوكت 775 .اينتل متاسفانه هر سال تقريبا يك پلتفرم جديد معرفي كرده .
مثلا 1366 از نظر اقتصادي براي خريدارانش يك شكست بزرگ بود . چون خريدارانش مجبور شدن به 1156 و 1155 و 1150 و 2011
يعني واقعا اين همه تعويض سوكت قابل توجيه نيست
*MoJtAbA* (14-01-14), amir ghayour (14-01-14), mahdi1995 (15-01-14), mehdi.n (22-01-14), Rezasam1 (14-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks