سلام دوستان
من 3 ساله که از پردازنده AMD استفاده میکنم. (AMD ATHLON II *4 645). تابحال اصلا اورکلاک هم نکردم.
توی این مدت اصلا مشکلی باهاش نداشتم. فقط چند وقت پیش بردم و سرویسش کردن(خمیر سیلیکون و این جور چیزا)
توی این مدت خیلی راجع به پردازنده AMD و مشکلاتش توی انجمنا خوندم. همشون هم میگن بیخیال AMD بشین.
خب اما یه سوال: آیا این خوش شانسی من هستش که اصلا پردازنده مشکلی پیدا نکرده یا واقعا AMD بد تبلیغ میشه؟؟؟؟؟ ویا اصلا من نتونستم بلایی سر پردازنده بیارم؟؟!!!
این روزا به سرم زده سیستمو ارتقاء بدم ولی اینقد راجع به AMD تبلیغات بد خوندم که از چشام افتاده. ازطرفی هم اگه بخوام به اینتل کوچ کنم باید مادر بورد روهم تعویض کنم که در این صورت باید حدود 2.3 میلیون تومن فقط خرج پردازنده و مادربورد کنم!
آیا کوچ کنم یا همون AMD رو ارتقاء بدم به سری FX؟؟؟؟؟؟
آیا خرج کنم؟
آخه میخوام 4770K و Z87 ASUS بخرم!
دوستان لطفا راهنمایی کنین و به سوالام جواب بدین تا ازین مخمصه بیام بیرون.....
|
سلام دوسته من عضویتتون رو تبریک می گم
بنده فقط نظر شخصیم رو ابراز می کنم و نتیجگیریش به عهده خوده شماست
ببین دوسته من هر که برفش بیش بامش بیشتر کسایی که پول دارن و می تونن های اند اینتل بخرن خوب مسلما پرفورمنس بالاتری می گیرن چون پول بیشتری دادن و می تونن با قدرت پردازشی پردازندشون پردازنده های Amd رو له کنن جوری که جاشون تو نقشه سوراخ شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی همیشه در طول تاریخ صنعت IT این ثابت شده که p/p پردازنده های Amd خیلی خیلی بهتر از پردازنده های اینتل هست و نسبت به پول پرداختی بیشترین پرفورمنس رو می دنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اینل 999 دلار ازتون می گیره فقط بخاطره 10 الی نهایتا 35 درصد کارایی بهتر که حساب کنی 4 برابر داری پول می دی خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این حرفا که amd بد، داغ می کنه می سوزه برای نادان هاست البته بلا تصبت شما و دیگر دوستان
شما هم اگر پولش رو داری و برات منطقی هست کارایی10-25 درصد بالاتر (اگر استفاده می کنی)که برو اینتل بخر وگرنه سری 9000و 8000 amd هم جوابه خفن
تازه من آمار درست حسابی دستم نیست واقعا فاصله ی بین سری جدید اینتل و Amd چقدر هست
*MoJtAbA* (11-01-14), AMD>INTEL (14-01-14), amir ghayour (11-01-14), mehdi.n (22-01-14), Rezasam1 (11-01-14), STUXNET (11-01-14), yavarahmad (11-01-14), تاج (11-01-14)
من تا حالا با amd کارنکردم ولی اینم بگم تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
........................من آن مرغ سیه بالم..............................
yavarahmad (12-01-14)
سلام دوست عزیز
بنده هم از AMD Athlon II X3 استفاده میکنم.اورکلاک و آنلاک هم کردم شده 4 هسته که مثل مرد داره بدون هیچ مشکلی کار میکنه.اصلا هم عیب و ایرادی درکار AMD نیست و بقول شما تبلیغات و ذهنیت غلطی از این کمپانی رواج پیدا کرده ولی بر خلاف همه ی این شایعات بسیار بسیار گزینه ی مناسبی برای قشر کم درآمد هستن و در مقابل قیمتشون کارایی قابل توجهی دارن.
اما گذشته از همه ی این حرف ها اگر که شما پول خرید 4770 و مادربوردش رو دارید به هیچ وجه شک نکنید چون واقعا پردازنده ی قوی ای هست.
amir ghayour (12-01-14), yavarahmad (11-01-14)
بینهایت ممنون
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
تو مغازه اینتل دارم
ولی سیستم حیاتیم ک اصل کارم باهاشه رو amd بنا شده
نتیجه رو روی تبلیغات تو ایران میبندن وسلایق وشایعات
تاکی کوته فکری آی ملت
*MoJtAbA* (12-01-14), amir ghayour (12-01-14), yavarahmad (12-01-14)
|
بخاطر اینه که هرکسی هر حرفی که میزنه بطور جانبداری و جبهه گرفتن علیه چیزیه که خودش دوست داره.اینا تصورات و تفکرات بینهایت غلطیه که متاسفانه خیلی زیاد شده.
خرید سیستم و هزینه برای چنین کاری باید بر اساس نیاز و کاربرد باشهشاید یک نفر بسته به کاربردش با یک سیستم یک میلیون تومنی هم کارش راه بیافته در حالی که در برخی کاربری ها نیاز به هزینه جند ده میلیون تومنی باشه و باز هم کم باشهاینطور که از صحبت های ایجاد کننده موضوع بر میاد همون سیستم AMD نیازهای ایشون را براورده می کنه پس دیگه دلیلی برای هزینه های سرسام آور برای تغییر کلی پلتفرم نیستهمچنین با توجه به مسائل اقتصادی در کشور مسئله p/p بسیار بسیار مهم هستضمن اینکه اصلا منطقی نیست که شما 3 میلیون هزینه کنید در حالی که 30% این مبلغ نیازهای شما را برآورده کنه که یعنی 70% پولتون را با دست خودتون دور ریختی!!
*MoJtAbA* (12-01-14), amir ghayour (12-01-14), lorn (12-01-14), mahdi1995 (12-01-14), Rezasam1 (12-01-14), yavarahmad (12-01-14)
یعنی منظورتون اینه که فقط 1 میلیون بدم و نهایتش cpu رو از سری fx انتخاب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ess_1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا این یکی: AM3 - FX-9590 - 4.7GHz - X8
آره؟ درست متوجه شدم؟
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
سلام.
من هم همانند خودتون پردازنده 645 رو داشتم و الآن هم که عوضش کردم و 8350 خریدم کمی احساس پشیمانی میکنم.
فقط اینرو بگم بهت که مشکلاتی که خودم لمسشون کردم اینه که به علاوه خرید پردازنده باید به فکر خرید یه فن هم(اگه خواستی AMD بخری)باشی چون گرماش واقعا رو اعصابه.
و مورد مهمتر هم اینکه اگه رزولوشنت مثله من 1280*1024 هستش که پردازندت اصن دخیل نیست و برو رم و گرافیکتو ارتقا بده.
و سخن پایانی اینکه جدا از اینکه هی میگم اشتباه کردم منظورم این بود که اصن نیازی به ارتقا نداشتم ولی تو این مدتی که با AMD دارم حال میکنم واقعا ازش راضیم و شاهکار کرده مخصوصا تو بازی ها.
پیشنهاد من به شما برای هزینه کردن :
خرید یک گرافیک 270X یا 760 و یک رم 8 گیگ دوال چنله که تا سه چهار سال دیگه جوابتو میده!(مطمئن باش میدونم چی دارم میگم)
ویرایش :
اگه میخوای طوری پشیمون شی که تا حالا تو عمرت نشدی برو سراغ سری 9000 چون هم باید مادربوردتو عوض کنی و هم یک پردازنده با طول عمر پایین خریدی و هم پرمصرفه و هم مطمئننا باید به فکر خرید واترکولر بیفتی یا یه کولر گرون قیمت که نسبت به خرید 4770 نمی ارزه!
آخرین ویرایش توسط ReZa546 در تاریخ 12-01-14 انجام شده است
amir ghayour (13-01-14), Rezasam1 (12-01-14), yavarahmad (12-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks