سلام دوسته من عضویتتون رو تبریک می گم
بنده فقط نظر شخصیم رو ابراز می کنم و نتیجگیریش به عهده خوده شماست
ببین دوسته من هر که برفش بیش بامش بیشتر کسایی که پول دارن و می تونن های اند اینتل بخرن خوب مسلما پرفورمنس بالاتری می گیرن چون پول بیشتری دادن و می تونن با قدرت پردازشی پردازندشون پردازنده های Amd رو له کنن جوری که جاشون تو نقشه سوراخ شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی همیشه در طول تاریخ صنعت IT این ثابت شده که p/p پردازنده های Amd خیلی خیلی بهتر از پردازنده های اینتل هست و نسبت به پول پرداختی بیشترین پرفورمنس رو می دنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اینل 999 دلار ازتون می گیره فقط بخاطره 10 الی نهایتا 35 درصد کارایی بهتر که حساب کنی 4 برابر داری پول می دی خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این حرفا که amd بد، داغ می کنه می سوزه برای نادان هاست البته بلا تصبت شما و دیگر دوستان
شما هم اگر پولش رو داری و برات منطقی هست کارایی10-25 درصد بالاتر (اگر استفاده می کنی)که برو اینتل بخر وگرنه سری 9000و 8000 amd هم جوابه خفن
تازه من آمار درست حسابی دستم نیست واقعا فاصله ی بین سری جدید اینتل و Amd چقدر هست
Bookmarks