کدوم سایتا قیمت هارو به روز و معتبر میزنه ؟؟؟
http://kimiaonline.com/UI/Prospectus.aspx?MP=105&SP=123
با توجه به این لیست کلاً سیستمی که من میخوام با مادربورد GA-P55A-UD3 و سی پی یو Core i3 550 کمتر از 700 درمیاد!!!
کاربر شهرسختافزار
کدوم سایتا قیمت هارو به روز و معتبر میزنه ؟؟؟
http://kimiaonline.com/UI/Prospectus.aspx?MP=105&SP=123
با توجه به این لیست کلاً سیستمی که من میخوام با مادربورد GA-P55A-UD3 و سی پی یو Core i3 550 کمتر از 700 درمیاد!!!
|
|
Foxconn يك برگ برنده از كوانتوم فورس در دستانش هست . من با دوستان فني فاكسكان صحبت ميكردم قول يك برد در حد BLACK OPS رو بهم دادند . البته برند هاي ديگه هم هستند . ولي ازراك نگير
کاربر شهرسختافزار
میشه بگید ازراک چه مشکلی داره ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با دلیلو مدرک نه حسی
شاید ما هم قانع شدیم
nothing is as it seems
mehrdad_ab (12-01-11), ripek (12-01-11)
متاسفانه این خاصیت اکثر دوستان دریا کامپیوتر که تا بحال باهاشون برخورد داشتم هستش که با چنچولک بازی و مغلطه سر مشتریای کم سواد رو شیره بمالنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر فاکسکان عرزه ساختن برد حسابی رو داشت که ارزونترین بردهای دنیا رو نمیساخت و دریا کامپیوتر هم مجبور نمیشد این آتاشغالها رو وارد کنه و با هزار جور ضرب و زور به قیمتهای نجومی به خورد ملت بده
این برگ برنده هم فکر کنم تو آستین فاکسکان بد جور گیر کرده چون شما خیلی مدته از این صحبتها اینطرف اونطرف انجام میدین ولی ما که چیزی ندیدیم
شما بیش از یک سال پیش به بنده فرمودید آینده مشخص میکنه ازراک چه جور مادربردیه
یک سال گذشت و ازراک هر روز بهتر از روز قبلش شد و در حال حاضر داره سهم بزرگی از بازار رو میگیره در مقابل مادربردهای فاکسکان هر روز آشغالتر از روز قبل شدن به طوری که فقط عده ای کم سواد تهت تاثیر تبلیغات بی پایه اساس شما و همکاران شما اقفال شده و اقدام به خرید این بردهای میکنند
شما برای نمونه یک مادربرد از شرکت معظم فاکسکان معرفی بفرمائید که بتونه یکم بروز باشه مقایسه با برد ازراک مورد بحث پیشکشش
به شما پیشنهاد میکنم به جای نسخه پیچیدن برای برندهای دیگه و زدن حرفهای 100 من یک غاز بیائید مانند بقیه نظر خودتون رو واضح و روشن بیان کنید و پیشنهاد خودتون از برند مورد علاقتون رو بگین
mehrdad_ab (12-01-11), ripek (12-01-11), Shahryar (13-01-11), ViViD (12-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
من بهت این مدلها رو پیشنهاد میدم:
ASUS P7H55
ASUS P7P55D
ASUS P7P55D PRO
GIGABYTE H55-USB3
ASROCK H55 Extreme3
اینها تقریباً بهترینها هستند در این رده قیمتی
Going To Change New HardWare Soon
Curtis (12-01-11), Labyrinth (12-01-11), mehrdad_ab (12-01-11), ripek (12-01-11)
من این مورد رو ذکر کنم حواستون رو جمع کنید مادربرد های ایسوز P55 غیر از دلوکس با 530 - 540 - 550 و ... که گرافیک آنبورد دارند تصویر نمیدن
3 تا بورد هم با بچه ها تست کردیم هیچ کدوم تصویر نداد غیر از دلوکس بقیه با 760 تصویر میدادند مثل ماه ولی با این سی پی یو ها تصویر نمیدادند
موفق باشید ، سید امیر
Curtis (12-01-11), mehrdad_ab (12-01-11), ripek (12-01-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اصلاً شما خودتون چی پیشنهاد میکنید ؟؟ هر برندی
Foxconn , AsRock , Msi , GigaByte , Asus , دیگه هرچی گیراوردین.
عزیز مهم نیست من چی پیشنهاد میدم ، مهم اینه که شما در مقابل پولی که میخواین بدین جنس خوب تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop2lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما اینجا یک سری سلایق و تجربیات داریم که میخوایم با هم تبادل اطلاعات کنیم ، من به خودم و بقیه اجازه نمیدم بدون دلیل یک برند رو بالا یا پائین ببریم
مادربرد انتخابی شما یکی از بهترین مادربردهای 1156 هستش ولی خود چیپ p55 دارای یک سری مشکلات بود که به همین دلیل هم به سرعت توسط اینتل جایگزین شد
به شما پیشنهاد میکنم اگر میتونید صبر کنید تا مادربردهای 1155 به بازار بیان یا اگر نمیتونید صبر کنید یک مادربرد ارزان قیمت تهیه کنید که بعدا برای عوض کردنش زیان کمتری متحمل بشین
به هر ترتیب اگر مادربرد ارزانتر از p55 extreme4 میخواهید و usb3 و sata3 هم براتون مهمه پیشنهادم H55 Extreme3 هستش که قیمتی حدود 150 تومن خواهد داشت
بقیه قطعات رو هم در صفحه قبل خدمتتون عرض کردم
کاربر شهرسختافزار
1155 کی میاد به بازار ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوریه ؟؟
قیمتش حدوداً ؟؟
سری اول احتمالا تا 2-3 هفته دیگه به بازار بیاد که متاسفانه پردازنده های i3 در سری اول نیست و مینیمم i5 2300 به قیمت حدود 200 تا 220 تومن وارد میشه ( و سری 2400 به قیمت 10-20 تومن بالاتر )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop2lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد هم از 170 -180 به بالا باید فی بخوره
پردازنده 2400 حدود 70% و پردازنده 2500K به قیمت حدود 250 تومن حدود 100% از پردازنده i3 560 قویترند
ripek (12-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks