کاربر شهرسختافزار
در جواب این حرفتون باید بگم که تو رنج قیمت بالا ( 200 تومن به بالا) حرف شما تا حدی درسته ولیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop2lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی قیمت های 200 تومن به پایین فقط AMD و خرید اینتل فقط هدر دادن پوله
شما به جای خرید این Cpu می تونید یه AMD Athlon ii x4 640 3.0 GHz با قیمتی کمتر و کارایی بهتر
بگیرید همچنین سوکت 1156 از لحاظ ارتقا به هیچ دردی نمیخوره ولی AM3 حتی 6 هسته ای های AMD
رو هم ساپورت میکنه و جای ارتقای زیادی داره
موفق باشید
nothing is as it seems
از لحاظ ارتقا و ... حرفی درش نیست ولی 540 اینتل رو دیگه شما خیلی دسته کم گرفتید که این حرف رو میزنید بیشتر 80 درصد تست ها اینتل 540 جلوتر هست از 645 ای ام دی ولی اگر بخواید بودجه رو بالاتر ببرید مثلا حدودا 160 میشه 955 که رقیبی جدی برای 550 اینتل هست رو پیدا کرد که من بشخصه 955 رو ترجیح میدم البته اگر کمی بگردید 165 یکی دو هزار تومان بالاتر میتونید 965 پیدا کنید که برنده قطعی این مقایسه خواهد بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی 645 رقیب 540 نیست
|
|
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا بر عکس مثل اینکه شما 640 رو خیلی دسته کم گرفتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نگاهی به این بنچمارک ها بندازید که تازه با 630 مقایسه شده
Capture1..JPG Capture..JPG
2..JPG 5..JPG
3..JPG 6..JPG
nothing is as it seems
Labyrinth (11-01-11)
1- این برد تا پایان همین هفته یا اول هفته آینده به بازار میاد و در حال حاضر در بازار موجود نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop2lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- این دو گرافیک با قیمت حدود 80-90 تومن در بازار بفروش میرسند ولی از نظر قدرت 4670 قدرت خیلی بیشتری داره
Crysis%201920..jpg
http://www.tomshardware.com/reviews/...-220,2445.html
3- از هر برندی که علاقه دارید تهیه بفرمائید هیچ اجباری وجود نداره
با این بودجه پیشنهادم یه همچین کانفیگیه
Asrock P55 Extreme4 ~190
Intel i3 540 ~120
Power Color 5750 142
2*2 twinmos 66
case ~30
tonb 500 62
Dvd ~27
HDD ~65
4 - لطف میکنید
5- ok
6- تا چند ماه دیگه 1155 جایگزین 1156 میشه و طبیعیه که قیمت p55 و پردازنده های مربوطه اندکی پائین بیاد
شما اگر دلتون با اینتله سراغ سیستم amd نرین چون اگر ویروسی هم بشه از چشم پردازنده میبینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در درستی حرف شما شکی نیست ولی بهتر بود از لحاظ بازی ها و مسایل دیگه در نظر میگرفتید ، به حرف دوستمون توجه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مورد دیگه شما اینجوری در نظر بگیرید 540 | 32 نانومتر هست ، دارای ارتقا های بهتری هست بطور مثال 870 که یکی از بهترین های سری CI7 هست و از همه مهتمتر براحتی میتونه به فرکانس 4 برسه و .....من این سؤالا رو می کنم چون اگه بد بگیرم یا اشتباهی کنم دیگه راه برگشتی واسم وجود نداره ! درضمن من واسه این کیس 700 تومن پول دارم و کارم هم بیشتر با نرم افزارای مختلفه تا بازی کردن!
مثلاً این نرم افزارا : Adobe Audition , Adobe Photoshop , FL Studio , CyberLink Power Director , و .....
بازی هم مثلاً : PES و GTA و Need For Speed و Call of Duty و .....
در کل به نظر من خریدن 955 عاقلانه تر هست تا 640 تست هایی هم که قرار دادید همه اکثرا در مورد تبدیل ویدیو هستند و ... و بشخصه در تبدیل ویدیو ها پردازنده آورکلاک شده اینتل رو بیشتر دوست دارم به دلیل افزایش بسیار زیاد قدرتش + یک عدد گرافیک انودیا مثل 460
در کل تنها پول ایشون مشخص میکنه که چه بخرند بهتر است و چه نخرند بهتر !
کاربر شهرسختافزار
آقا از این حرفا که شما زدین من هیچی سر در نیاوردم !!!
من توی یه مجله (فکر کنم عصر بازی) خوندم مادربورد AsRock مدل P55 Extreme4 ، موجود در بازار ایران ، قیمت حدوداً 140 ، با مخلفات ! یکی از دوستام اینو تأیید کرد منم ازش خوشم اومد !
70% از قطعاتی که انتخاب کردم مطمئنم!
فقط مشکلم مادربورده !!!
اگه همین مادربورد رو جایی با همین قیمت گیراوردم ورش میدارم !!!
..... = M.B
CPU = Intel Core i3 540
(همونطور که گفتم اینتل رو حرفه ای تر می دونم و این سی پی یو هم قیمتش از نظر من مناسبه)
Power = Green GP530 AB
Ram = 2*2 GB DDR3 1333 Super Talent or Kingston
(خودم درحال حاظر سوپر تلنت 1 دی دی آر 2 دارم 3 سال هم کار کرده آخ نگفته)
HDD= 1TB Samsung Sata2 32MB Buffer
VGA= Gigabyte GT210 DDR3
(به انویدیا اعتماد بیشتری دارم )
DVD.RW= LG 24x Sata2
( دی وی دی رایترم هم 3 ساله دارم خیلی عالی بوده هیچ مشکلی هم نداشته)
اگه دوستان یه قیمت دقیق از این بالایی ها بدن خیلی خیلی ممنون میشم و رفت زحمت میکنم!!!
آخرین ویرایش توسط lop2lop در تاریخ 11-01-11 انجام شده است
عزیز این مادربرد الان که حدود 30$ دراپ خورده قیمتش خارج از ایران 150$ شده شما چه جوری میخواین 140 تومن پیدا کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop2lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت شاب که نماینده رسمی ازراک در ایرانه هنوز این مادربرد رو عرضه نکرده که خدمتتون عرض شد که تا آخر هفته یا اول هفته آینده سفارش جدید پخش میشه که این مین هم هست
در مورد گرافیک هم اگر nvidia میخواهید خرید کنید با اختلاف خیلی کم از برند گینوارد میتونید 240 خرید کنید که چندین برابر 210 قدرت داره حالا باز هر جور میدونید
ripek (12-01-11)
کاربر شهرسختافزار
نمیدونم قضیش چطوریه ؟!!!
دوستان نظرتون درمورد مادربورد GigaByte GA-H55M-USB3 چیه ؟؟؟ ( با توجه به قطعاتی که گفتم) خیلی شک دارم . گفتم که اگه اشتباه کنم واسم خیلی بد تموم میشه .
ببخشید اگه زیاد مزاحم میشم!
درضمن فرق بین GigaByte GA-H55M-USB3 با Gigabyte P55A-ud3 چیه ؟؟؟
من تو برندها خیلی شک دارم ! بیشتر به این برند ها اعتماد دارم : GigaByte - Foxconn - MSI
ترجیح میدم واسه کارت گرافیک Gigabyte رو انتخاب کنم! مثلاً :
Gigabyte Nvidia GV-N210D2-1GI
واسم مهمه که از 700 تومن بالاتر نره وگرنه سر GT240 و GT210 بحثی نداریم ! مسلماً معلومه GT240 سرتره.
آخرین ویرایش توسط lop2lop در تاریخ 11-01-11 انجام شده است
|
|
Foxconn يك برگ برنده از كوانتوم فورس در دستانش هست . من با دوستان فني فاكسكان صحبت ميكردم قول يك برد در حد BLACK OPS رو بهم دادند . البته برند هاي ديگه هم هستند . ولي ازراك نگير
کاربر شهرسختافزار
واسه من اینا مهمه :
1.USB3
(Ram)(Up to 16GB)DDR3 1333 .2
Socket 1156 .4واسه Core i3 540
5. قیمت مناسب (کمتر از 170،000)
..........
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks