سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام بعد ها پردازنده رو عوض کنم یه چیز بالاتری بندازم روش مثلاً i7 اما چون بودجه ی کافی ندارم نمیتونم فعلاً از این استفاده کنم در ضمن با USB3 و SATA3 هم بعد ها کار زیاد دارم این مادربورد هم که 4 تا یو اس بی 3 داره!
قیمت این مادربورد درحال حاضر چنده ؟ چه قدر فرق قیمت بین P55 Extreme4 و هم نوع خودش از سری H55 وجود داره ؟
از اونجایی که من استفاده ی زیادی از سیستم میکنم شما مطمئنید که پاور 435B مناسبه (6 تا یو اس بی ، چند تا فن ، تی وی کارت و مودم) !!! یا دوستمون tab گفت 535 ، دیروز هم یکی از دوستان گفت GP580 ؟؟؟
قیمتاشون رو هم بگید لطفاً !!!
دوستمون tab گفت کانفینگ رو عوض کن ! کانفینگ چیه ؟؟؟ به چه دردی میخوره ؟؟؟
امروز از یکی در مورد کارت گرافیک پرسیدم گفت NVidia 9400 بگیر بهتر از GT210 هستش !!! شما بگید بهترین کارت گرافیک 80 تومنی چیه ؟؟؟
من این سؤالا رو می کنم چون اگه بد بگیرم یا اشتباهی کنم دیگه راه برگشتی واسم وجود نداره ! درضمن من واسه این کیس 700 تومن پول دارم و کارم هم بیشتر با نرم افزارای مختلفه تا بازی کردن!
مثلاً این نرم افزارا : Adobe Audition , Adobe Photoshop , FL Studio , CyberLink Power Director , و .....
بازی هم مثلاً : PES و GTA و Need For Speed و Call of Duty و .....

Bookmarks