با تشکر فراوان از محمد گرامی بابت توضیحات خوبشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alalalk71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک چند نکته را باید به عرضتون برسونم
من با تمام پردازنده های نام برده شده در این تاپیک بصورت عملی کار کردم و نتیجه را به صورت یک تجربه به صورت خودمونی خدمتتون عرض میکنم
پردازنده amd بهترین انتخاب رای زمانیه که شما بودجه کافی برای خرید پردازنده های i7 اینتل نداشته باشید
در این حالت هم 8150 با قیمت حدود 500 هزار تومان را هم به هیچ عنوان توصیه نمیکنم چون با 8120 در عمل هیچ تفاوتی ندارد ( فقط حدود 130 هزار تومان پول بیشتر باید پرداخت کنید )
پردازنده 2600 بر خلاف تصور عمومی خنک تر از 3770k است پس اگر بودجه کافی برای خرید فن مناسب نداشتید بنظرم قید 10 درصد قدرت بیشتر 3770 را بزنید و 2600 تهیه کنید
من در پستهای قبلی حدود قیمت قطعات و کلیه اطلاعات مورد نیاز شما برای یک خرید خوب را خدمتتون تقدیم کردم
با این اطلاعات به بازار بروید و بهترین قطعات موجود را انتخاب کنید
من توی این چند سال که در خدمتت دوستان بودم بسیار به ندرت پیش آمده که به کسی در پست مشاوره اعلام کنم که خودم فروشنده کالا هستن و میتونید کالای خود را از بنده خرید بفرمائید
ولی با توجه به وضعیت بسیار آشفته بازار اگر در تهیه قطعات کمکی نیاز داشتید بفرمائید در خدمتتون هستم
من واقعا نمیدانم که شما در کدام شهر تشریف دارید و وضعیت قیمت کالا در آنجا به چه گونه ای است
برای همین نمیتوانم یک لیست قطعات به همراه قیمت به شما تقدیم کنم

Bookmarks