پاسخ: برای رندر core i7 2600k یا amd fx8150 را بردارم
نقل قول:
نه عزیز جان سی پی یو مثل کارت گرافیک نیست که درایور آپ دیت کنی بهتر عمل کنه! من به شخصه چیزی در این مورد توی نت ندیدم که بهتر عمل کنه (یعنی از intel همرده خودش بهتر عمل کرده؟) و این که آره کلا ضعبف ر هستن
این هم لینک از اخطلاف کارایی 3770 و 2600
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]اختلافشون خیلی نسیت ، من پیشنهادم 3770 هستش
این میشه انتخاب خوب
این هم یه برسی می تونه توی انتخاب بهتون کمک کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برادر جگوار ! اتفاقا CPU هم مثل هر سخت افزار دیگه تحت فرمان نرم افزار هست. ویندوز 7 یکسری مشکلات در قسمت زمان بند ( که وظیفه مدیریت و تقسیم رشته های پردازشی بین ماژول های CPU را داشت ) خودش با پردازنده های بولدوزر داشت که قبلا مفصلا دربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]توضیح داده شده.
بعدا مایکروسافت یکسری Patch و Hotfix ارائه کرد که تا حدی این مشکل رو بر طرف می کردو باعث می شد پردازنده های بولدوزر کارایی بهتری داشته باشن ( هرچند اندک )
آورلاک هم بله مگه دیوانه ایم آورش نکنیم (خطر سوختگی هم هست آیا ؟ )
Asrock Z77 Extreme9 قیمت 670،000 توماااااااااااااان :gasp:
Asrock Z68 Extreme9 قیمت 290،000 یا 390،000 توماااااااااااااان
Asus و giga و بقیه مادربرد ها چی پس عزیزان ، این asrock خوبه ؟ من نمی شناسمش یه دفعه مثل قارچ تو کشور عزیزمون پیدا شده یا اینکه خییییییر ایشون بودند ما خبر نداشتیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تشکر آقا
از آنجا هم که شما هم با پردازنده ها به خوبی اشنا هستید ( بنده مطالب شما را در مورد amd fx 8510 را مطالعه کردم خیلی جالب بود) خواهش میکنم نظرتون رو برای بنده و بقیه عزیزانی که مشکل من رو دارند بگید چون میدونم خیلی مفید واقع میشه
شما از توانایی های fx 8510 باخبرید آیا می دونید در زمان رندر چه عواملی نقش دارند چیزی که بنده اطلاع دارم این است که مقدار مثلا 3-4 گیگ رم می خواهد برای لود اولیه اطلاعات بعد حدود مثلا 2-3 گیگ دیگه هم می خواهد برای پردازش
می دونم سی پی یو هم که عامل پردازشگر می باشد و سرعت آن تاثیر زیادی بر زمان خروجی کار ما دارد میدانم مادر برد هم یک سری خصوصیاتی دارد مثل این که باید توانایی آور شدن لازم را داشته باشد بتواند توانایی خنک شوندگی لازم را داشته باشد اما کار های اصلیش را نمی دانیم و کارت گرافیکی هم یک توانایی جدیدی به اسم gpu دارد که دقیقا نمی دانم چه کار می کند اما انگار توانایی رندر دارد حالا نمی دانم این یک سیستم رندر است یا یه موتور کمک نرم افزاری که به کمک سخت افزاری می آید
حالا بنده نمی دانم اصلا چی کار باد بکنم این بنچ مارک ها آیا برای نرم افزاری مثل مایا چگونه عمل می کند ،آیا معتبر هستند آیا واقعا fx8510 با هشت کر توانایش کمتر از core i7 2600k هستش ؟ آیا مثلا موتور رندر منتال ری با fx 8510 یا core i7 2600k چگونه عمل می کند برای این سوال ها آیا جوابی هست
نقل قول:
آورلاک هم بله مگه دیوانه ایم آورش نکنیم (خطر سوختگی هم هست آیا ؟ )
Asrock Z77 Extreme9 قیمت 670،000 توماااااااااااااان :gasp:
Asrock Z68 Extreme9 قیمت 290،000 یا 390،000 توماااااااااااااان
Asus و giga و بقیه مادربرد ها چی پس عزیزان ، این asrock خوبه ؟ من نمی شناسمش یه دفعه مثل قارچ تو کشور عزیزمون پیدا شده یا اینکه خییییییر ایشون بودند ما خبر نداشتیم
آورکلاک در ولتاژهای پائین با تجهیزات خوب بی خطر است
قیمت z77 ex9 بالای 900 هزار تومان است
z68 ex9 نداریم
در مورد ازراک شما خبر ندارید ، از 9 سال پیش تولید مادربرد داشته ولی در 3 سال اخیر بعد از منحل شدن asus و استقلال اقدام به تولید مادربردهای حرفه ای کرده است
این برند هم مادربردهای خوب مثل سری اکتریم و هم مادربردهای ارزان قیمت تولید میکند ( ماند همه برندهای دیگر )
مادربردهای حرفه ای این برند عالیه و شخصا چند ساله آنها را به دیکران توصیه میکنم
آقا نیما آقا ممنونم ، ممنونم بابته اطلاعات ، اگه شما هم میگید عالیه پس حتما همین طوره آقا
حالا شما قیمت z68 رو میدونید من فکر میکنم فردا برم برای خرید امکانش هست یه سیستم مچ با core i7 3770 به بنده معرفی کنید.
اگه امکان داره به بنده بگید آیا corei7 3770 بهترین انتخاب بنده هستش اگه هستش ، بنده هنوز گیج هستم نمی دونم بهترین برای کار من چی هستش البته شما ببخشید
لیست این ها رو به بنده بگید چی باید بردارم
cpu = core i7 3770
motherboard =
vga =
cooler =
case =
power=
ram =
hdd = دارم
monitor , keyboard , mouse , modem هم دارم ( اگه قیمتش هم دارید لطفا بنویسید )
6 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تشکر آقا
از آنجا هم که شما هم با پردازنده ها به خوبی اشنا هستید ( بنده مطالب شما را در مورد amd fx 8510 را مطالعه کردم خیلی جالب بود) خواهش میکنم نظرتون رو برای بنده و بقیه عزیزانی که مشکل من رو دارند بگید چون میدونم خیلی مفید واقع میشه
شما از توانایی های fx 8510 باخبرید آیا می دونید در زمان رندر چه عواملی نقش دارند چیزی که بنده اطلاع دارم این است که مقدار مثلا 3-4 گیگ رم می خواهد برای لود اولیه اطلاعات بعد حدود مثلا 2-3 گیگ دیگه هم می خواهد برای پردازش
می دونم سی پی یو هم که عامل پردازشگر می باشد و سرعت آن تاثیر زیادی بر زمان خروجی کار ما دارد میدانم مادر برد هم یک سری خصوصیاتی دارد مثل این که باید توانایی آور شدن لازم را داشته باشد بتواند توانایی خنک شوندگی لازم را داشته باشد اما کار های اصلیش را نمی دانیم و کارت گرافیکی هم یک توانایی جدیدی به اسم gpu دارد که دقیقا نمی دانم چه کار می کند اما انگار توانایی رندر دارد حالا نمی دانم این یک سیستم رندر است یا یه موتور کمک نرم افزاری که به کمک سخت افزاری می آید
حالا بنده نمی دانم اصلا چی کار باد بکنم این بنچ مارک ها آیا برای نرم افزاری مثل مایا چگونه عمل می کند ،آیا معتبر هستند آیا واقعا fx8510 با هشت کر توانایش کمتر از core i7 2600k هستش ؟ آیا مثلا موتور رندر منتال ری با fx 8510 یا core i7 2600k چگونه عمل می کند برای این سوال ها آیا جوابی هست
دوست عزیز به عنوان اولین نکته در مورد پردازنده های بولدوزر باید خدمتتون بگم که بر خلاف مشخصات ظاهری ، این پردازنده ها واقعا 8 هسته نیستند. به طور مثال پردازنده FX 8150 در واقع از 4 ماژول تشکیل شده ، اما در پردازنده های بولدوزر هر ماژول شامل دو هسته فیزیکی کاملا مستقل نیست ، چون خیلی از قسمت های اصلی یک هسته مثل واحد Fetch - Decode ، واحد FPU و حتی حافظه کش سطح 2 در یک ماژول بین هسته ها مشترک هستند که باعث گلوگاه شدن در پردازش های چند رشته ای و سنگین میشه. بازهم اگر علاقه مند به جزئیات بیشتر هستید می تونید به همون تاپیک پردازنده های بولدوزر مراجعه بفرمایید.
نتیجه ای که می گیریم این هست که کارایی پردازنده های بولدوزر هم مثل پردازنده های Core i7 اینتل که از Hyper Threading استفاده می کنند در عمل چیزی بین یک پردازنده 4 هسته ای و 8 هسته ای واقعی هست. متاسفانه این طراحی ماژولار در پردازنده های بولدوزر مشکلات زیادی رو برای پردازنده های AMD به وجود اورد و در خیلی از موارد نه تنها باعث افزایش کارایی نسبت به نسل قبل نشد بلکه باعث افت کارایی هم شد !
یکسری بنچمارک هم از این پردازنده در قیاس با Core i7 2600K از سایت های مختلف خدمتتون ارائه می کنم تا دیگه جای هیچ شکی براتون باقی نمونه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگرچه خرید پردازنده هایی مثل Core i7 2600 یا 3770 در قیاس با 8150 گران تر تموم میشه اما شما با انجام چند رندر در مدت زمان کمتر و انجام سفارشات بیشتر در یکروز ظرف مدت کوتاهی این اضافه هزینه رو جبران می کنید.
Core i7 3770 در قیاس با Core i7 2600 در سرعت کلاک برابر حدود 5 تا 10 درصد سریع تر هست اما با توجه به دمای کمتر Core i7 2600 شما حدود 5 تا 10 درصد می تونید این پردازنده رو بیشتر اورکلاک کنید که نهایتا این دو پردازنده را تقریبا در یک سطح قرار می ده.
بقیه توضیحات رو هم نیمای عزیز که استاد بنده هستن خدمتتون گفتن.
موفق باشید
نقل قول:
آقا نیما آقا ممنونم ، ممنونم بابته اطلاعات ، اگه شما هم میگید عالیه پس حتما همین طوره آقا
حالا شما قیمت z68 رو میدونید من فکر میکنم فردا برم برای خرید امکانش هست یه سیستم مچ با core i7 3770 به بنده معرفی کنید.
اگه امکان داره به بنده بگید آیا corei7 3770 بهترین انتخاب بنده هستش اگه هستش ، بنده هنوز گیج هستم نمی دونم بهترین برای کار من چی هستش البته شما ببخشید
لیست این ها رو به بنده بگید چی باید بردارم
cpu = core i7 3770
motherboard =
vga =
cooler =
case =
power=
ram =
hdd = دارم
monitor , keyboard , mouse , modem هم دارم ( اگه قیمتش هم دارید لطفا بنویسید )
با تشکر فراوان از محمد گرامی بابت توضیحات خوبشون :give_rose:
یک چند نکته را باید به عرضتون برسونم
من با تمام پردازنده های نام برده شده در این تاپیک بصورت عملی کار کردم و نتیجه را به صورت یک تجربه به صورت خودمونی خدمتتون عرض میکنم
پردازنده amd بهترین انتخاب رای زمانیه که شما بودجه کافی برای خرید پردازنده های i7 اینتل نداشته باشید
در این حالت هم 8150 با قیمت حدود 500 هزار تومان را هم به هیچ عنوان توصیه نمیکنم چون با 8120 در عمل هیچ تفاوتی ندارد ( فقط حدود 130 هزار تومان پول بیشتر باید پرداخت کنید )
پردازنده 2600 بر خلاف تصور عمومی خنک تر از 3770k است پس اگر بودجه کافی برای خرید فن مناسب نداشتید بنظرم قید 10 درصد قدرت بیشتر 3770 را بزنید و 2600 تهیه کنید
من در پستهای قبلی حدود قیمت قطعات و کلیه اطلاعات مورد نیاز شما برای یک خرید خوب را خدمتتون تقدیم کردم
با این اطلاعات به بازار بروید و بهترین قطعات موجود را انتخاب کنید
من توی این چند سال که در خدمتت دوستان بودم بسیار به ندرت پیش آمده که به کسی در پست مشاوره اعلام کنم که خودم فروشنده کالا هستن و میتونید کالای خود را از بنده خرید بفرمائید
ولی با توجه به وضعیت بسیار آشفته بازار اگر در تهیه قطعات کمکی نیاز داشتید بفرمائید در خدمتتون هستم
من واقعا نمیدانم که شما در کدام شهر تشریف دارید و وضعیت قیمت کالا در آنجا به چه گونه ای است
برای همین نمیتوانم یک لیست قطعات به همراه قیمت به شما تقدیم کنم
سلام خیلی ممنون جناب محمد خان و نیما خان ،آقا بابته این اطلاعته دقیقی که شما عزیزان به بنده دادید واقعا متشکرم .
تصمیم گرفتم core i7 2600k بردارم ،حالا چه مینی بردارم ، چقدر میشه آورش کرد که ثابت با ایسته ،فن باید براش بردارم یا از این واتر کولر ها( آقا صداش هر چی کمترررررررررررر باشه بهتر شبا که می خوام بخوابم سیستم همچنان روشنه اگه صدای کمتری داشته باشه خییییلییی بهتره )، لطفا مارک و مدل و حدود قیمتش را بی زحمت بگید ، مدل رم را هم بی زحمت بگید و پاور چی بردارم
من در اصفهان هستم نیما جان ( آقا تشریف بیارین در خدمت باشیم ) ،آقا من در مورد مین های ازراک تحقیق کردم میگن مدل های پائینش خرابی زیاد داشتند آیا راست میگن اصلا (( من هیچی در مورد صحت صحبت های این عزیزان نمی دونم)) ، شما تجربت بالاست ما هم شما را قبول داریم ، حالا هر چی شما بگی .
بعد یه سوال دیگه از این 3 تا کودومشون باید تهیه کنیم اگه خواستیم asrock بگیریم
لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم یه سری بزنید انگار میگه توی سوکت رم هاش یه اشکالی هست :gasp:
One problem that was faced from the start with the ASRock Extreme3 Gen3 was, the debugging error on the motherboard that was arising every time you start up the system it will say 45 on the debugger I/O. This code is not in the manual at all. The problem can be solved by downloading and updating your BIOS to 5.0.2v. After doing so ASRock suggest you try insering the RAM moduals into A2 and B2 slots instead of A1 and B1, after this the RAM worked fine.
نقل قول:
سلام خیلی ممنون جناب محمد خان و نیما خان ،آقا بابته این اطلاعته دقیقی که شما عزیزان به بنده دادید واقعا متشکرم .
تصمیم گرفتم core i7 2600k بردارم ،حالا چه مینی بردارم ، چقدر میشه آورش کرد که ثابت با ایسته ،فن باید براش بردارم یا از این واتر کولر ها( آقا صداش هر چی کمترررررررررررر باشه بهتر شبا که می خوام بخوابم سیستم همچنان روشنه اگه صدای کمتری داشته باشه خییییلییی بهتره )، لطفا مارک و مدل و حدود قیمتش را بی زحمت بگید ، مدل رم را هم بی زحمت بگید و پاور چی بردارم
من در اصفهان هستم نیما جان ( آقا تشریف بیارین در خدمت باشیم ) ،آقا من در مورد مین های ازراک تحقیق کردم میگن مدل های پائینش خرابی زیاد داشتند آیا راست میگن اصلا (( من هیچی در مورد صحت صحبت های این عزیزان نمی دونم)) ، شما تجربت بالاست ما هم شما را قبول داریم ، حالا هر چی شما بگی .
بعد یه سوال دیگه از این 3 تا کودومشون باید تهیه کنیم اگه خواستیم asrock بگیریم
لطفا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم یه سری بزنید انگار میگه توی سوکت رم هاش یه اشکالی هست :gasp:
One problem that was faced from the start with the ASRock Extreme3 Gen3 was, the debugging error on the motherboard that was arising every time you start up the system it will say 45 on the debugger I/O. This code is not in the manual at all. The problem can be solved by downloading and updating your BIOS to 5.0.2v. After doing so ASRock suggest you try insering the RAM moduals into A2 and B2 slots instead of A1 and B1, after this the RAM worked fine.
سلام
این باگ مربوط به مادربردهای نسخه مهندسی قبل از ارائه عمومی بود ولی محصولاتی که در بازار آمد این مشکل را نداشتند .
اگر هم داشته باشند با جابجا کردن رم سیستم بوت شده و با آپدیت بایوس مشکل حل میشود
مادربردهای سری z68 ازراک در بازار تهران و انبار شرکت شاب موجود نیست از وضعیت بازار اصفهان خبری ندارم
اگر هر کدام از این مادربردها در بازار اصفهان موجود هستند لطفا قیمت آن را اعلام کنید تا برسی کنیم که آیا ارزش خرید نسبت به مدلهای مشابه را داند یا خیر
| مادربورد |
قیمت |
| GIGABYTE G1.Sniper 3 |
953/000 |
| GIGABYTE G1Assassin 2 |
1/015/000 |
| GIGABYTE GA-X79-UD3 |
671/000 |
| GIGABYTE GA-Z77X-UD5H-WB |
815/000 |
| GIGABYTE GA-Z77X-UD3H |