پاسخ: برای رندر core i7 2600k یا amd fx8150 را بردارم
آقا میدونید چند هزار مادر برد وجود داره توی هر برندی میریم حدود 40 تا مادر برد داره چی کار باید بکنیم کودومشون اصلا به درد می خوره اصلا چی کار میکنند اینا، چرا برای این 1155 این همه مادر برد هست
اصلا این z68،z77، b75 اینا چی هست چی کار باید بکنیم چه جوری بر چه مبنایی باید اصلا مین برد انتخاب کنیم ، یه زمانی بر اساس مثلا چند گیگ رم ساپورت میکنه ،چه سی پی یو ای می خوره اینا انتخاب میکردیم حالا نمی دانم اصلا جریان چیه چه اتفاقی افتاده که برای یه سی پی یو از هر برندی 40 تا مدل هست اصلا یعنی چی( آقا من تنها چیزی که لذت بردم فقط عکس هاش بود )
لطفا بگید به چی باید توجه کنیم
200 تا مدل گیگا اینجا هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
320 تا مدل آزراک اینجا هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2000 تا ام اس آیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینا هم مدل اسوس
گیج گیجم در حال حاضر
این خط اصلاح شده
شما با مراجعه به لینک های گذاشته شده می توانید بفهمید چی به چی شده در مادربرد ها اما مثلا نمی تونید بفهمید از 10 تا z68 کودومشون را باید انتخاب کنی
این تحلیل asus maximus iv extreme می باشد چیز های جالبی دستتون میا یه نگاهش بکنید( این برای اون دوستایی مینویسم که مثل خودمن )
نقل قول:
آقا میدونید چند هزار مادر برد وجود داره توی هر برندی میریم حدود 40 تا مادر برد داره چی کار باید بکنیم کودومشون اصلا به درد می خوره اصلا چی کار میکنند اینا، چرا برای این 1155 این همه مادر برد هست
اصلا این z68،z77، b75 اینا چی هست چی کار باید بکنیم چه جوری بر چه مبنایی باید اصلا مین برد انتخاب کنیم ، یه زمانی بر اساس مثلا چند گیگ رم ساپورت میکنه ،چه سی پی یو ای می خوره اینا انتخاب میکردیم حالا نمی دانم اصلا جریان چیه چه اتفاقی افتاده که برای یه سی پی یو از هر برندی 40 تا مدل هست اصلا یعنی چی( آقا من تنها چیزی که لذت بردم فقط عکس هاش بود )
لطفا بگید به چی باید توجه کنیم
200 تا مدل گیگا اینجا هست
320 تا مدل آزراک اینجا هست
2000 تا ام اس آی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینا هم مدل اسوس
گیج گیجم در حال حاضر
این خط اصلاح شده
شما با مراجعه به لینک های گذاشته شده می توانید بفهمید چی به چی شده در مادربرد ها اما مثلا نمی تونید بفهمید از 10 تا z68 کودومشون را باید انتخاب کنی
این تحلیل asus maximus iv extreme می باشد چیز های جالبی دستتون میا یه نگاهش بکنید( این برای اون دوستایی مینویسم که مثل خودمن )
ببین عزیز جان ما یک سری چیپ دارم
سری z هم خروجی گرافیک داره و هم قابلیت آورکلاک پردازنده ، گرافیک و رم را داراست ( z68 و z77 )
h61 قابلیت آورکلاک ندارد ( نه گرافیک نه رم و نه پردازنده )
b75 فقط میتواند رم را آورکلاک کند
سری h67 و h77 قابلیت آورکلاک گرافیک درون پردانده را دارد
p67 خروجی گرافیک ندارد و میتواند پردازنده و رم را آورکلاک کند
پس شما اگر تمایل به استفاده از گرافیک درونی پردازنده و آورکلاک دارید باید از مادربردهای سری z خریداری فرمائید
فکر کنم این مین برد هایی که نوشتم انتخاب های هستند که بنده می تونم داشته باشم ( آقا من دارم شماره نمایندگی پخش با سایتشون را برای کسایی به غیر از خودمم میزارم اینجا اگر کار اشتباهی است و خلاف قوانین انجمن سریع بگید تا اصلاح کنم )
ASUS Maximus IV Extreme-Z = 319$
قیمت در ایران :
این مدل هم موجود نیست خیلی برای من جالبه این موضوع
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI Z77A-GD65 = 139$ (مثل اینکه این یکی هم ریکامندد شده :D )
قیمت در ایران : 570،000
شماره تماس : 88806646-021 ( ماتریس )
سایت : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GIGABYTE z68xp-ud4 = 139$
قیمت در ایران :
GIGABYTE Z77 D3H = 450000
GIGABYTE Z77 XD3H = 550000
GIGABYTE Z77 UD3H = 700000
شماره تماس : 02187113 (آواژنگ)
ASROCK z77 = 349$
قیمت در ایران :
ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 = 220$
موجود نداره اصلا ( یعنی انگار مثلا قرص درمان ایدز که اینجور که اینا میگن موجود نداریم )
شماره تماس : 02122686818 (شاب تچ)
قیمت در ایران :
خوب عزیزان حالا مین چی باید ور داریم msi خوبه به نظرتون یک کم گرون نیست ( یکسال پیش یه 200 که میزاشتی رو این پول یه مین اساسی سرور می بستی نمی دونم والا )
نقل قول:
خوب عزیزان حالا مین چی باید ور داریم msi خوبه به نظرتون یک کم گرون نیست ( یکسال پیش یه 200 که میزاشتی رو این پول یه مین اساسی سرور می بستی نمی دونم والا )
والا اگر من بخوام این حدود پول برای مادربرد هزینه کنم حتما به سراغ پلتفرم 2011 خواهم رفت
مادربرد asrock x79 ex4 حدود 550 تومن و پردازنده 3820 هم حدود 750 قیمت دارد
به هر حال مادربردهای z77 ازراک (pro3 و ex4) که سفارش داده بودم امروز حرکت کرد ( دریائی)
احتمالا تا حدود 2-3 هفته دیگه میرسه ولی با وضعیت نامشخص دلار نمیتوانم به شما پیشنهاد کنم که صبر کنید
اونوقت این 3820 رو میشه آورش کرد
نقل قول:
اونوقت این 3820 رو میشه آورش کرد
بله . این پردازنده را هم میتوانید بین 4.3 تا 5 گیگاهرتز آورکلاک کنید
قیمت دلار را دارین فقط تو رو خداا این شانس ما را داشته باشین