سلام دوست عزيز. شايد از بين اعضاي اين انجمن تنها کسي باشم که اين مادربورد روي سيستم خودم بستم و باهاش کار کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز به نظر من اين مادربورد معرکست. قيمتش بالاست ولي داراي فوق العاده بالا و کيفيتي بي نشير(به نظر من) داره. بنده سيبستم خيلي مي بندم و انواع بوردهاي گيگابايت و ايسوس رو هم بستم. اما اگر مشتري اختيار رو دست خودم بسپاره من مادربوردهاي اينتل رو براش مي بندم. بنده تجربه يکسال کار با مادربورد Intel DP43TF و Intel DP45SG رو دارم. ايني که شما گفتي قابليت اورکلاک هم داره. اما تنها نکته اي که بايد بگم اينه که اين مادربورد از نظر امکانات به پاي معادل گيگا و ايسوس خود نميرسه و بر پايه بيس مشخصات چيپ ستش طراحي شده. اما در عمل بسيار بهتراز اونا بنده ازش جواب گرفتم(بنده روش رم Corsair DDR3/Bus 1333Mhz گذاشتم).پس با اطمينان کاملي گم که شما گزينه بسيار خوبي رو انتخاب کردي. البته قيمتش بنده توي مجتمع کامپيوتر ايران 168000 تومان دارم با گارانتي HST يا سازگار. پس قيمت بهتون بالا دادن. ا
اگر مي خواهيد Core i5 هم تهيه کنيد بنده مادربوردهاي اينتل رو تاييد مي کنم. اما اگر مي خواين سوکت 775 ببنديد همين مادربورد رو توصيه مي کنم.
بهترين راه اينه که شما بودجتون رو اول بفرمائيد.
سوالي بود در خدمتم.
(پست بعدي بنده رو حتما بخونيد)

Bookmarks