سلام! تو لیست قطعاتی که بهم پیشنهاد دادن این مدل مادر برد بود. چطوره؟ گفت 200 تومن!
خوبه؟ برای داداشم میخوام تحقیق کنم. کارش میکس و مونتاژه.
بقیه قطعاتم همینجا بگم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام! تو لیست قطعاتی که بهم پیشنهاد دادن این مدل مادر برد بود. چطوره؟ گفت 200 تومن!
خوبه؟ برای داداشم میخوام تحقیق کنم. کارش میکس و مونتاژه.
بقیه قطعاتم همینجا بگم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مادربرد خوبی باید باشه .
Niloofar.g (25-02-10)
HWBOT SSA Member
به نظر من هم مین بدی نیست! اما بوجه 200 تومن خیلیه براش
با بوجه شما می تونید از ga-ep45t-ud3p استفاده کنید و با رم های DDR3 و یک سی پی یو 9550 یا 9650 تضمین میشه داد که به راحتی روی 4.2 پایدار باشید.
اما توجه داشته باشید با این هزینه ها که متحمل می شید می تونید از سوکت 1156 سیستم ببنیدی که مطمعنا کارایی بهتری نسبت به 775 خواهد داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
nima_hl (24-02-10)
درمورد مادربرد های اینتل شنیدم گزینه های اورکلاک شان فقط برای CPU های Extreme Edition فعال میشه .
میخواستم بدونم این درست هستش یا نه ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان درست گفتن عمر سوکت 775 به پایان رسیده و بنظرم یه همچین هزینهای بابت این سوکت اشتباه هستش
قطعات دیگه رو بفرمائید تا ببینیم چه تغییراتی توی سیستمتون میشه انجام داد تا بالاترین نتیجه رو بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همه ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu رو گفته 9550
رم DDR3 که داداش خوبم jagvar گفتند هم گذاشته 4 گیگ یا 2 گیگ
گرافیک هم 4890 یا 4670
بقیه رو هم بلد نیستم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Niloofar.g در تاریخ 25-02-10 انجام شده است
|
|
پس شما قطعات دیگه رو هم میخواهید تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینطور باشه قطعا پیشنهاد میکنم سوکت 775 رو فراموش کنید
یه حدود بودجه اعلام بفرمائید تا متناسب با اون بودجه سوکت 1366 ، 1156 و یا am3 بهتون پیشنهاد بدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 25-02-10 انجام شده است
Jagvar (25-02-10)
به نظر من که بجای اینها یک750 Core I5 میذاشت خیلی بهتر بود تازه احتمال 90% ارزونتر هم در میامد قویتر هم که بود. مادربرد هم مثلا میشد GigaByte P55-UD3P گرفت یا MSI P55-GD65 یا EVGA P55-SLI که البته من خودم از این آخری بیشتر خوشم میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز قيمت Q9550 خيلي بالاست و اينکه اگر با مادربورد مذکور بخواين ببنديد (با اينکه بورد خيلي خوبيه) اما کار درستي نيست چون با پول اين دو مي تونيد يه پردازنده Intel Core i5-750 Box بخريد با قيمت حدودي 210000 تومان و يه مادربورد Intel DP55WG با قيمت حدودي 200000 تومان. رم هم دو ال چهار گيگ Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX خيلي بهتره.اين انتخاب به مراتب از انتخاب قبلي بهتره.
گرافيک هم بهتره 5770 يا 5750 تهيه کنيد که جديدتر و بروزترو بهرته.
Niloofar.g (25-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز. شايد از بين اعضاي اين انجمن تنها کسي باشم که اين مادربورد روي سيستم خودم بستم و باهاش کار کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز به نظر من اين مادربورد معرکست. قيمتش بالاست ولي داراي فوق العاده بالا و کيفيتي بي نشير(به نظر من) داره. بنده سيبستم خيلي مي بندم و انواع بوردهاي گيگابايت و ايسوس رو هم بستم. اما اگر مشتري اختيار رو دست خودم بسپاره من مادربوردهاي اينتل رو براش مي بندم. بنده تجربه يکسال کار با مادربورد Intel DP43TF و Intel DP45SG رو دارم. ايني که شما گفتي قابليت اورکلاک هم داره. اما تنها نکته اي که بايد بگم اينه که اين مادربورد از نظر امکانات به پاي معادل گيگا و ايسوس خود نميرسه و بر پايه بيس مشخصات چيپ ستش طراحي شده. اما در عمل بسيار بهتراز اونا بنده ازش جواب گرفتم(بنده روش رم Corsair DDR3/Bus 1333Mhz گذاشتم).پس با اطمينان کاملي گم که شما گزينه بسيار خوبي رو انتخاب کردي. البته قيمتش بنده توي مجتمع کامپيوتر ايران 168000 تومان دارم با گارانتي HST يا سازگار. پس قيمت بهتون بالا دادن. ا
اگر مي خواهيد Core i5 هم تهيه کنيد بنده مادربوردهاي اينتل رو تاييد مي کنم. اما اگر مي خواين سوکت 775 ببنديد همين مادربورد رو توصيه مي کنم.
بهترين راه اينه که شما بودجتون رو اول بفرمائيد.
سوالي بود در خدمتم.
(پست بعدي بنده رو حتما بخونيد)
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 25-02-10 انجام شده است
Niloofar.g (25-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks