ممنون از پاسختون دوست عزیز . با این حساب من چه منبع تغذیه ای بگیرم خوبه؟
من cpu-z رو پاک کردم آخرین نسخه را هم نصب کردم باز هم همین اطلاعاتو میده ولی من اطلاعاتcruise black edition را از روی خود رم نوشته شده بود برداشتم. نمیدونم شاید cpu-z روی کامپیوتر من درست کار نمیکنه و یا چیز دیگه ای هست حالا من از سایت خود cruise مشخصات رم در آوردم و این لینک رم من هست http://cruisemem.co.uk/NewsDetail.aspx? rand=DCmxiXyRz/OyGzJbC6w8+w==&caller=kU77EGXUYcMQ/saiQdjkaNzvqgC9bP27X+3gxnKjnm2dOMRGhFTRrOtMnQaVpUb V.درضمن این رم من نوشته AMD serie من پردازنده ی intel دارم مشکلی نداره چون پردازنده ی جدید هم Intel core i5 میخوام بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟بخوام رم به 8 گیگ برسونم باید 2تا دیگه از همین بندازم یا رم دیگه ای با اینا هماهنگ هست؟
این همیشه برای من سوال بوده که وقتی توی مشخصات مادربرد من نوشته شده که DDR3 2200/1333/1066/800 MHz ساپرت میکنه به عنوان مثال الان این رم cruise black edition من که 1600 هست و به 1866 هم میرسه تداخل و یا عدم هماهنگی نداره؟ چون جزو DDR3 2200/1333/1066/800 MHz نیست.
من میخواهم پردازنده رو هم عوض کنم و به احتمال زیاد core i5 بزارم.آیا اونموقع با GTX 660 مشکل bottleneckبرطرف میشه؟بین 580 و 660 کدوم بهتره؟
قویترین پردازنده ی core i5 کدام مدل هست؟
ممنون میشم جواب بدین.

Bookmarks