سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب، بنده افتر افکت کار میکنم و نیاز شما رو درک میکنم.
پیشنهاد میکنم با نگه داشتن گرافیک GTX 970 ، تمام قطعاتی که الآن دارید رو بفروشید، سی پی یو و مادربورد سری رایزن AMD تهیه کنید.
پیشنهادم برای شما رم 16گیگابایت حداقل هستش که تاثیر بسیار مثبتی در زمان رندرینگ و Preview داره.
خودتون میدونید مهمترین چیز در کار با افتر افکت preview هستش که هنگام اعمال، بتونید همون لحظه تغییرات رو مشاهده کنید،و مکث های ریز،بسیار اعصاب خورد کن میشه.
سی پی یو رایزن 5 1600 در واقع 6 هسته و 12رشته پردازشی هستش(با قیمت 900تومن) ، بهتر از 4 هسته و 4رشته پردازشی سی پی یو های کور آی5 میتونه به کمکتون بیاد.
از طرفی قطعا SSD رو بهتون پیشنهاد میدم.
با 2میلیون تومان بدون در نظر گرفتن گرافیک،پاور،کیس،هارد، این سیستم رو پیشنهاد میدم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات:
اگر تونستید بفروشید و پول دستتون اومد، SSD تهیه کنید. مدل Samsung 850 Evo 250GB حدود 400تومان هست.کد:ASUS PRIME B350-PLUS AM4 B350 Mainboard AMD Ryzen 5 1600 AM4 Processor AData XPG Z1 16GB 8GBx2 2666Mhz CL16 DDR4
امیدوارم هر سیستمی که میخرید، راضی باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks