ممنون از راهنمایی دوستان....
من سیستم را برای یکی از دوستان میخوام که کار اون با نرم افزارهایی مثل اتوکد و فتوشاپ و کارل دراو و کارهای گرافیکی سنگین هست و صبح تا شب با سیستم کار میکنه...
توقعی که از سیستم داره این هست که به لطف پردازنده پر قدرت و مادربوردی خوب و پایدار، تا چند سال سیستم به اصطلاح رو پا باشه و اذیتش نکنه و خلاصه اینکه حسابی دعامون کنه و سوختن و اینها تو کارش نباشه ...
حدود بودجه هم ۵۰ تا ۶۰ میلیون برای یه پردازنده و خنک کننده و مادربورد و رم و هارد و پاور هست ، مابقی قطعات را موجود داره
هارد اون یه M.2 یک ترابایت پر سرعت،ترجیحا از برند خوب سامسونگ مثل ۹۸۰ پرو باشه و پاور اون هم مناسب سیستم باشه که اگر در آینده خواست گرافیک، روش بندازه از نظر پاور به مشکل بر نخوره ، نظرتون در مورد پاورهای ایسوس چیه و آیا بهتر از پاورهای گرین هستند، رم هم DDR5 32G RGB باشه ترجیحا از برند کورسیر باشه... در ضمن پردازنده ترجیحا از نسل 13 و 14 نباشه میترسم بسوزه و AMD هم تا حالا نبستم نمیدونم چیه ..... با تشکر از راهنمایی دوستان
من اینجوری سیستم معرفی نمی کنم به دوستتون بگید خودش بیاد تاپیک بزنه. چون الان مدتیه هر کی اینجا میاد مدام سیستم برای دوستان و اقوامش می خواد
من سیستم به خود شخص معرفی می کنم که مطمئن باشم اولا واقعا خریداره و دوما برای خودش بخواد نه دیگران
اما دوستان دیگه در انجمن هستن که مثل من نیستن و منتظر باش تا سیستم به شما معرفی کنن. فقط از هر کی مشاوره می گیری ازش بخواه یک سیستم بر مبنای اینتل و یکی AMD معرفی کنه تا بتونی انتخاب درستی داشته باشی