فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
ripek (18-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دلیل اش رو خودت بعدا کشف میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل بخوای حساب بکنی اول i5 750 بعد 9550 بعد 965 که به هیچ وجه توی ایران AMD بدرد نمیخوره چون 965 به قیمت 200$ هست ولی اینجا کمه کم 260 270 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تازه اگر پیدا کنی و 750 هم با 220 230 میشه پیدا کرد که قیمت خیلی خوبی داره و کارایی بسیار خوبی داره !
ripek (18-01-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی این چارتها که اصلا 965 نبود!
اینجا مقایسه 965 با Q9550 که برتری با 965 هست؟!!
اینجا مقایسه 965 با i5 750 که برتری نسبی با i5 750 هست؟!!
اینجا مقایسه i5 750 با Q9550 که برتری کامل با i5 750 هست؟!!
پس با این نتایج i5 750 >Phenom II X4 965>Q9550 ????
نظر شما چیه؟!
راستی قیمت Phenom II X4 965 BE رو کسی داره؟!!
فقط و فقط ===> راجر فدرر
ripek (18-01-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
اگر منظور شما از BE سری Black Edition که تو هفته پیش که من قیمت داشتم 264 هزار تومان بود
ripek (18-01-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سه cpu از نظر پردازشی با ۳-۴ درصد پائین بالا تواننشون یکیه
اگر میخواهید گرافیک ati بردارید پیشنهادم cpu خنک و خوشدست فنوم هستش
اگر کارت nvidia انتخاب کردید پیشنهاد میکنم q9550 بردارید
اگر هم گنج پیدا کردید و میخواهید مادربرد بالای ۲۰۰ هزار تومن ، رم ddr3 و.... خرید کنید i5 گزینه خوبی هستش
موفق باشید
Hamid2547 (18-01-10), iman.aghili (02-10-09), ripek (18-01-10)
سلام دوستان!
من یک نظری دارم ببینید درسته یا نه!؟ این 965 روی 3.4GHz کار میکنه 955 روی 3.2 و 945 روی 3.0؟!!!
تا اونجایی که من دیدم این سه پردازنده فرق دیگه ای با هم ندارند!( شاید من اشتباه می کنم!) به نظر شما ورژن های بالایی فقط ورژن اورکلاک شده نیستند؟یعنی ما میتونیم با پرداخت پول کمتر و اورکلاک پردازندمون به همون کارایی برسیم!
و حالا سوال اصلی من!
ًQ9550 روی 2.86 GHz کار می کنه! به نظرتون:
1. اورکلاک این پردازنده تا 3.4 راحته؟! نیاز به خنک کننده قوی تر داریم یا نه؟ آیا در این وضعیت کارایی خیلی افزایش پیدا می کنه یا چشمگیر نیست!؟
2.اگر این اورکلاک راحته پس باید خرید q9550 و اورکلاک اون و رسیدن به توان پردازشی بالاتر مقرون به صرفه تر خواهد بود؟!
3. سایتی وجود داره که cpu ها رو در حالت اورکلاک مقایسه کرده باشه!! نه مثل سایتهای معروف که ورژن معمولی رو مقایسه می کنه!
ممنووون
فقط و فقط ===> راجر فدرر
ripek (18-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر نمی کنم این جور مقایسه ها چندان درست باشه چون سیستم تست ها معلوم نیست یکی از مزایای AMD که اصلا ربطی هم به خود سی پی یو نداره این که در کل مادر برد های ارزان تری داره برای مقایسه بهتر کل یک سیستم بر مبنا amd رو با یک سیستم اینتل با توجه به فاکتور قیمت مقایسه کرد چون اگر فاکتور قیمت رو حذف کنیم amd بزرگترین مزیتش رو از دست میده و این فاکتور قیمت همانطور که گفتم فقط هم به خود سی پی یو مربوط نیست شاید در سیستم های بالا رم سیستم های اینتل ddr3 بوده باشه که خوب طبیعتا هم توی کارائی و هم توی قیمت تاثیر داره اگر هم ملاک رو مثل شما این بنچمارک ها قرار بدیم که باز به نظر من اشتباه کردین با دیدن این بنچ مارک ها ( که البته می گم برای انتخاب کافی نیست ) قطعا بهترین انتخاب باید phenom II X2 545 باشه فقط کافی تفاوت کاری اون رو با اولین پردازنده core i7 975 مقایسه کنید تفاوت 4 فریم در کارئی قیمت اولی نزدیک 90 هزار تومان و قیمت دومی باید چیزی نزدیک 600 هزار تومان باشه .
پس فکر نمی کنم جمله " به هیچ وجه توی ایران AMD بدرد نمیخوره " چندان جمله درستی باشه.
کاربر شهرسختافزار
نه از یک نظر بله ولی تغییراتی زیادی در 965 ایجاد شده ! مثلا اگر 965 در فرکانس 3.00GHz کار کنه مصرفش میشه 95 وات ولی 955 و 945 مدل 125 واتی هر دوشون مصرفشون در 3.00 بیشتر از 965 هست . ( 95 در مقابل 125 .... )به نظر شما ورژن های بالایی فقط ورژن اورکلاک شده نیستند؟
و تغییرات جزء ای دیگه که توی اورکلاک های سنگین تاثیر زیادی داره برای 965 ......
بله به راحتی خوردن یک لیوان آب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اگر مادربردتون حتما جدید باشه مثل P5Q یا EP45 UD3R - با فن داخل باکسش نمیشه ولی با فن 10 هزار تومانی امکانش هست - در حالت 3.20 از 965 خیلی قوی تر هست به طوری که نمیتونه بهش برسه 3.40 که دیگه خیلی قدرتمند میشه !!!!. اورکلاک این پردازنده تا 3.4 راحته؟! نیاز به خنک کننده قوی تر داریم یا نه؟ آیا در این وضعیت کارایی خیلی افزایش پیدا می کنه یا چشمگیر نیست!؟
بله - چون 965 نیاز مند کولر قوی تر برای رسیدن به کلاک 3.80GHz هست و مادربرد خیلی قوی !!! و در آخر کارایی اندازه 9550@3.40 میشه !!!!!2.اگر این اورکلاک راحته پس باید خرید q9550 و اورکلاک اون و رسیدن به توان پردازشی بالاتر مقرون به صرفه تر خواهد بود؟!
نه3. سایتی وجود داره که cpu ها رو در حالت اورکلاک مقایسه کرده باشه!! نه مثل سایتهای معروف که ورژن معمولی رو مقایسه می کنه!
ولی این کمکت میکنه :
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنمائیتون! ولی در این تصویر بالا اصلا q9550 نبود!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط ===> راجر فدرر
ripek (18-01-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز دقت کن هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باید از مغزت کمی استفاده کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks