دومی بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دومی بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (29-09-08)
با تشکر فراوان از شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دومی که من ذکر کردم یا دوستمون گفتن؟ p5k یا p5ql pero?
کاربر شهرسختافزار
دومی که خودت ذکر کردی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در کل P5K EPU بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (29-09-08)
خوب به نظر من باتوجه به اینکه P5QL Pro از PCI Experes 2.0 پشتیبانی میکنه و بهینه سازی انرژی و ... داره به نظرم انتخابش عاقلانه تر هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مایل بودی میتونم برات تهیه کنمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (29-09-08), psat (29-09-08)
کاربر شهرسختافزار
تو اورکلاک P5K EPU بهتر عمل میکنه و بهینه ساز انرژی هم دارد !
دارای مدار تغزیه ی 8 فاز میباشد که P5QL Pro دارای 4 فاز هست و PCI Expres هم نسخه ی 1 با 2 تو گیم که اختلاف محصوصی دیده نشده !
و دارای یک PCI E دیگر هم هست (P5K EPU ) که امکان کراس فایر را به شما میدهد ولی P5QL Pro نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 29-09-08 انجام شده است
psat (29-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks