Olesius (12-01-09)
درود
خوب دوست من , من منکر این حرفهای شما نیستم و مصرف کننده های ایرانی حق دارن ولی همه چیز در ایران گرونه . گرونی رو نسبت به درامد در نظر میگرن .
در مورد 4850 که قیمتش خوبه الان قیمت جهانیش حدودا 160 دلاره و تو ایران قیمت 210 تومان بده عزیز ؟
در مورد لوازم خانگی هم همینطوره ولی متاسفانه همه قیمتهای قطعات کامپیوتر رو دارن ولی شما یخچالی رو که خرید میکنید میدونید 40بعضی از اونها نصفش سوده ؟ قطعات کامپیوتر چی خیلی سود بگیره ادم در قطعاتیک ه توی بازار اصلا نیست همین 20 تا 25 درصده
در کل به قول شما باید سوخت و ساخت .
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
Olesius (12-01-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخوب دوست من خیلی دوست دارم که شما بفرمایید چطوریه . ؟؟؟ شاید چیزهایی رو من اشتباه کردم و ممنون میشم که شما بفرمایید تا متوجه اشتباه خودم بشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کالاهایی که در ایران به صورت عمده وارد میشه و تعداد بالا مثل CPU و هارد و رم معمولا قیمتشون بهتره چون فروششون بیشتره و تعداد وارد کننده های این محصولات بیشتره با سرمایه های فروان . ولی در مورد کالاهایی که تعدا کم وارد میشه این مسئله صدق نمیکنه .
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
|
|
HWBOT Crew
معذرت آقای حسینی 210 با چه برندی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمی کنم MSI & Asus & GIGA با این قیمتا گیر بیاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید هم قیمتا پایین اومده من بی خبرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرحال وقتی که از لحاظ اینترنت و پهنای باند این قدر عقب هستیم انتظار زیادی نمی شه از بازار سخت افزار داشت... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 12-01-09 انجام شده است
بحث جالبی شد !
بله بحث گارانتی هست ولی من بیشتر منظورم روی Corei7 ها بود ! جناب حسینی Corei7 ها را آیا گارانتی میکنید ؟!
البته فروشنده تقصیری نداره چون فروشنده از کمبود دانش خریدار استفاده میکنه برای سود بیشتر ولی خریداران گفتم نون شب که نیست ! وقتی الان نخرند مجبور میشند فروشنده های عزیز جنس را به قیمت واقعیش بدند .
Olesius (12-01-09)
دوستان همين موضوع در مورد کيسهای ترملتيک برای ن اتفاق افتاد که بيخيال شدم! الان نمیدونم میشه به کسی بگم يکيشو باسم وارد کنه يا نه! نه مثل اينا تقلبيش باشه!
HWBOT Crew
با این اوضاع دوستان فکر می کنم منصفانه ترین قیمت در شرایط کنونی باندل آقای حسینی هست که با بورد گیگا و رمهای تیم! 1,050,000 درمیاد...
برای کسانی که قصد خرید داشته باشن انتخاب خوبی می تونه باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه جای دنياجنسو تحقيق می کنند و میروند از مغازه می خرند! تو ايران چي؟! میيی بخری بعد کلی تحقيق می بينی نص اون چيزايی که تو دنيا هست تو ايان نيست! بقيه اش هم که يا گرونه يا تقلبيه!
کاربر شهرسختافزار
خوب دوست عزيز ، من خودمم مدتي فروشنده بودم. حالا من بهتون پاسخ مي دم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين مساله اي كه مي فرمائيد و اين دزديهايي كه توي خريدهاي قطعات از ديگر كشورهاي جهان ميشه توي بازار ايران و بين فروشندگان هم رخ مي ده. فلاني بعد از چند سال اعتبار يه دفعه يه دزدي مشتي مي كنه و در مي رهو از كشور خارج مي شه. اما راه حلي كه اكثر فروشندگان واسه اينجور مسائل دارن اينه كه به هيچ كسي اعتماد 100 درصد نمي كنن و هميشه يك سقفي واسه فروششون مي زارن.چه دليلي داره اين موضوع بخواد به فروشنده بيچاره تحميل بشه. اگر يك فروشنده تجربه اينو نداره كه از كدوم شركتهاي جهاني كه يه دنيا اعتبار دارن جنس بخره كه پولشو نخورن همون بهتر اصلا در سطح پايين و داخلي كار كنه. نه اينكه فروشندگان بخاطر قالتاق بازي و دزدي برخي شركتهاي نيمه معتبر و يا ... بخوان قيمت رو واسه فروشنده ايراني چند برابر كنن. ضمنا من نمي تونم به مثال شما در مورد HD4870X2 استناد كنم ، چون قيمت كارت گرافيك در ايران كلا بالا هست و ربطي به بهترينهاش نداره. سه ماه پيش توي اينترنت قيمت 9600GT در اكثر سايتهاي معتبر زير 110$ بود حال اينكه در ايران زير 160000 تومان اصلا گير نميومد(تازه برندهاي بي كيفيت). جالب اينكه كارهتاي گرافيك پايين مثل 8400GS با قيمت جهاني برابر و پايين تره(چون همه ميارن). اصلا دزدي در بازار كارت گرافيك در ايران واقعا بيداد مي كنه. در كل در ايران اگر يه جنس كم بشه فروشندگان بي انصاف اون رو گرونش مي كنن. در هر صورت سودجويي و طمع اكثر فروشندگان چزي تازه اي نيست و اين اصلا منطقي نيست كه اين مسائل بخواد به مشتري تحميل بشه و مشتري هزينه هنگفتي رو متحمل بشه. ضمنا فروشندگان ايراني(نظير دوست خودم) اكثر قطعات بالا رو از شركتهاي معتبر خيلي زير قيمت درج شده در سايتشون خريداري مي كنن و اينطوري كه شما ميگين نيست.
عزيز قيمت Core i7 نسبت به قيمت جهانيش دو برابر اينجا داره عرضه مي شه. قيمت مادربورد هم همينطور.
اصلا حالا من از شما سوال دارم. چرا خيلي از قطعات حتي بالاي بازار قيمتش با اينترنت برابري و گاها پايين تره؟! ببين فروشنده عزيز ، يه چيزي رو بهتون رك بگم. فروشندگان ايراني از نداشتن سواد مشتريان سوء استفاده مي كنن. اگر طرف حاليش نباشه تا جايي كه بتونن قطعه آشغالي كه تاجران از چين با كيفيت بد آوردن و به مشتري غالب مي كنن. طرفو روانشناسي مي كنن كه ببينن چقدر مي تونن سرش كلاه بزارن. اگرم باهاشون بحث كني ماليات ، گمركي و ... رو بهانه مي كنن و چنان آدمو مي پيچونن كه انگار دئارن ضرر مي كنن.
هيچ نظارتي روشون نيست و اين مساله واسه اونا خيلي شيرينه. مي دونن اگر قطعات بالا بيارن كه كسي نداشته باشه خوب مشتريهاي خاص پولدار داره كه هر چي بگن طرف مي ده و با نهايت بي وجداني بهش مي ندازن و اونم براش مهم نيست.
لپ تاپ داراي CD Windows هست كه اونو بر مي دارن تا بتونن از شركت ارزونتر بخرن ، در عوض يه مقدار ناچيز از قيمت لپ تاپ كم مي كنن تا مشتري رو خام كنن و مشتري بيچاره هم نمي دونه كه يه CD Windows چقدر خوب و هزينه بر بوده و فكر مي كنه داره ارزون مي خره. واقعا هيهات از اينهمه بي وجداني و بچاپ بچاپ.
در هر صورت من اصلا با فرمايشات شما موافق نيستم و در ايران واقعا به مشتري هزينه هاي زيادي اجحاف مي شه.
bill geits (22-06-10), mohammad1985 (05-06-10)
|
|
با اجازه اساتيد من يه صحبت ديگه دارم، فرض کنيم کليه فروشندگان از کم-سوادی و بی اطلاعی مشتريان سوستفاده ميکنند ،من از کليه دوستان يک سئوال دارم به تعداد اين همه برند چند نمايندگی رسمی در ايران وجود داره؟منظور من نمايندگی رسمی است نه اينکه جنس از دوبای يا جاهای ديگه و از نمايندگی در کشورهای ديگه وارد کرده باشند،وقتی چنين اوضاعی هست شما خودتون اگر فروشنده بودين چه راه حلی استفاده ميکردين؟ما نميتونيم انتظار داشته باشيم قيمت ها عينا همانند خارج باشه، برای روشن شدن مطلب چند وقت پيش در فکر گرفتن يک نمايندگی رسمی بودم و خوب طبق مکاتبات شرکت آمريکايی پيچوند و به نمايندگی در کشور های اسيايی مراجعه کرديم،از دوستان انديشمند کسی ميتونه مشخص کنه هزينه راه تا چه حد سرسام اوره؟علاوه بر اينکه خود نمايندگی در کشور آسيايی ميکشه روش و يه کانتينر تحويل ميده ،حال تنها چيزی که باقيست اينکه بعضی از فروشندگان آشنا دارند و به تعداد محدود با خود مسافر يا پستی چيزی وارد ميکنند،شما باشيد طبق روال بازار رفتار ميکنيد يا خلافش؟! در ضمن خدمت دوستان عرض کنم کساييکه فکر ميکنند از کشور های همجوار عربی کرايه راه زيادی تعلق نميگيره سخت در اشتباه هستند اگرچه کمتر تعلق ميگيره ولی در چند سال اخير قيمت قطعات سرسام اور شده و شما بتونی انگشت شما چند تا قطعه با قيمت خوب گير بياری،تمامی اين مشکلات در تمامی اصناف برنميگرده فقط به فروشندگان بلکه سياست های اي آعمال شده در سطح کشور به اين قضايا سمت و سو ميده،ممنون
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
عضو VIP شهرسختافزار
نباید از کسی گله کنید وقتی صمیمی ترین دوستم که فروشنده رایانه هست گرافیک 590 خریده رو به من 645 میده!!! حتی فکر میکرد من نمیدونم با اینکه سالیان سال رفاقت داشتیم و مثل برادر بودیم به من هم رحم نکرد!!!
من با این حرف که بعضی فروشنده ها مردم رو کم سواد فرض میکنند موافقم ولی ما مجبوریم وقتی راهی نداریم که جنس رو ارزونتر بخریم مجبوریم همون گرون رو بخریم برای بعضی ها همین سیستمی که جمع میکنند حکم نون شب رو داره باهاش کسب درآمد میکنند
از کسی گله نکنیم از پایه خراب اوضاع
Going To Change New HardWare Soon
Labyrinth (13-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks