پاسخ: Corei7 و قیمت های نجومی ایران زمین
درود
خوب دوست من , من منکر این حرفهای شما نیستم و مصرف کننده های ایرانی حق دارن ولی همه چیز در ایران گرونه . گرونی رو نسبت به درامد در نظر میگرن .
در مورد 4850 که قیمتش خوبه الان قیمت جهانیش حدودا 160 دلاره و تو ایران قیمت 210 تومان بده عزیز ؟
در مورد لوازم خانگی هم همینطوره ولی متاسفانه همه قیمتهای قطعات کامپیوتر رو دارن ولی شما یخچالی رو که خرید میکنید میدونید 40بعضی از اونها نصفش سوده ؟ قطعات کامپیوتر چی خیلی سود بگیره ادم در قطعاتیک ه توی بازار اصلا نیست همین 20 تا 25 درصده
در کل به قول شما باید سوخت و ساخت .
نقل قول:
البته تنها قضیه جهان سوم بودن نیست میشه گفت خیلی بدتر از اون الان مردم برای لپ تاپهایی که بصورت قاچاق از عراق با اون وضعش وارد میشه دست وپا میشکنند تازه اگه وارد بقیه وسایل بشیم خیلی وضع از این خرابتره.
نقل قول:
اینجوری که شما هم می فرمایید نیست، خیلی موضوع را برای فرشنده سخت کرده اید البته شاید برای خرده فروش ها اینطور باشه
در باز هم به این نتیجه می رسیم که :
خوب دوست من خیلی دوست دارم که شما بفرمایید چطوریه . ؟؟؟ شاید چیزهایی رو من اشتباه کردم و ممنون میشم که شما بفرمایید تا متوجه اشتباه خودم بشم
کالاهایی که در ایران به صورت عمده وارد میشه و تعداد بالا مثل CPU و هارد و رم معمولا قیمتشون بهتره چون فروششون بیشتره و تعداد وارد کننده های این محصولات بیشتره با سرمایه های فروان . ولی در مورد کالاهایی که تعدا کم وارد میشه این مسئله صدق نمیکنه .
نقل قول:
درود
خوب دوست من , من منکر این حرفهای شما نیستم و مصرف کننده های ایرانی حق دارن ولی همه چیز در ایران گرونه . گرونی رو نسبت به درامد در نظر میگرن .
در مورد 4850 که قیمتش خوبه الان قیمت جهانیش حدودا 160 دلاره و تو ایران قیمت 210 تومان بده عزیز ؟
در مورد لوازم خانگی هم همینطوره ولی متاسفانه همه قیمتهای قطعات کامپیوتر رو دارن ولی شما یخچالی رو که خرید میکنید میدونید 40بعضی از اونها نصفش سوده ؟ قطعات کامپیوتر چی خیلی سود بگیره ادم در قطعاتیک ه توی بازار اصلا نیست همین 20 تا 25 درصده
در کل به قول شما باید سوخت و ساخت .
معذرت آقای حسینی 210 با چه برندی؟؟
فکر نمی کنم MSI & Asus & GIGA با این قیمتا گیر بیاد...:1. (26):
شاید هم قیمتا پایین اومده من بی خبرم...:great:
بهرحال وقتی که از لحاظ اینترنت و پهنای باند این قدر عقب هستیم انتظار زیادی نمی شه از بازار سخت افزار داشت... :1. (28):
بحث جالبی شد !
بله بحث گارانتی هست ولی من بیشتر منظورم روی Corei7 ها بود ! جناب حسینی Corei7 ها را آیا گارانتی میکنید ؟!
البته فروشنده تقصیری نداره چون فروشنده از کمبود دانش خریدار استفاده میکنه برای سود بیشتر ولی خریداران گفتم نون شب که نیست ! وقتی الان نخرند مجبور میشند فروشنده های عزیز جنس را به قیمت واقعیش بدند .
دوستان همين موضوع در مورد کيسهای ترملتيک برای ن اتفاق افتاد که بيخيال شدم! الان نمیدونم میشه به کسی بگم يکيشو باسم وارد کنه يا نه! نه مثل اينا تقلبيش باشه!
با این اوضاع دوستان فکر می کنم منصفانه ترین قیمت در شرایط کنونی باندل آقای حسینی هست که با بورد گیگا و رمهای تیم! 1,050,000 درمیاد...
برای کسانی که قصد خرید داشته باشن انتخاب خوبی می تونه باشه...:great:
همه جای دنياجنسو تحقيق می کنند و میروند از مغازه می خرند! تو ايران چي؟! میيی بخری بعد کلی تحقيق می بينی نص اون چيزايی که تو دنيا هست تو ايان نيست! بقيه اش هم که يا گرونه يا تقلبيه!
نقل قول:
درود به همه دوستان
تاپیک جالبی بود و من به عنوان یک فروشنده خواستم یه سری مطالب رو روشن کنم .
اول از همه بگم نمیخوام از خودم که یک فروشنده هستم دفاع کنم لطفا یک طرفه قضاوفت نکنید و اگر هر حرف غیر منطقی که زدم بگید تا اگر جواب منطقی داشتم بدم و اگر نداشتم اینجا عذر خواهی کنم .
دوستمون تا حدودی حق دارن و شکی توش نیست ولی یه سری از مسائل رو خیلیها نمیدونن . که اینجا یه اشاره ای به اونها کوچولو بیان میکنم :
1- اینجا ایرانه و این حرف خیلی معنی داره معنیش اینهاست :
به طور مثال من با همین 4870 x2 شروع میکنم و مثالم رو میگذارم روی این . وقتی یک نفر این کالا رو سفارش میده از اون ور دنیا فکر نکنم بیشتر از 10 تا سفارش بده چون در ایران کسانی که چنین سیستمهایی رو بخرن انگشت شمارن چون یک ایرانی به صورت متوسط بین 500 تا 1000 دلار بیشتر حقوق نمیگیره . ولی در اونور دنیا کم کمش بین 3000 تا 5000 دلاره حقوق یک شخصه .
10 تا 4870 X2 در میاد 4500000 تومان که شاید رقم بالایی نباشه و نمیخوام در مورد رقمهای خیلی بالاتر صحبت کنم ولی پول رو واریز میکنیم اون ور دنیا . حالا ریسکه امکان داره این پول این وسط گم و گور بشه که اونهایی که وارد کننده هستند چندین بار این مسئله براشون پیش اومده . حالا میگیم این مسئله پیش نمیاد و بیخیال بشیم از ریسکش . پول به دست شخص یا شرکت اونور میرسه حدودا بعد از واریز 5 روز بعد کالا فرستاده میشه و نهایت 3 روز بعد توی گمرکه ایرانه . تا اینجا همه چیز روی ریله دردسر اینجا شروع میشه . پس یه سری هزینه های هوایی بابت این کارتها دادی که از اونجا تا ایران با هواپیما بیاد
قسمت بعد : حدودا 1 هفته طول میکشه مراحل گمرکی طی بشه و بعد میری اونجا که کالات رو ترخیص کنی یه نفر میره توی سایتهای خارجی سرچ میکنه میگه ااااووووووووووووووووووووو ووهههههههههههههه 450 دلار خریدی اینها رو پس روی هر کدوم میخوای 200 تومان سود کنی این هم درصد و تایین ارزشو این حرفها میخوره حدودا بگیم 7 درصد در کل مالیات و این حرفها 7 درصده 450 دلار میشه 31500 تومان که مثلا ما میگیم با هزینه هواییش در اومد هر کارتی 50 تومان .
خوب تا اینجا کارتهای ما شد 500 تومان .
قسمت بعد : کالا بعد از 2 هفته رسیده توی دفترت میخوای بفروشی . خوب به تبلیغات نیاز داره و تبلیغات هم هزینه داره خوب اینجا رو هم بیخیال میشیم و تبلیغاتی نمیشه و هزینه ای داده نمیشه ( تخفیف دادم ) . خوب این کالا یه هزینه برای گارانتی داره مثلا اگر یکی از این کالا ها برگشت بخوره هزینه ای معادل کمتر 100 تومان نیست که بفرستیم برای اونور که گارانتی کنن و برگرده هم ... اینجا هم کسی نمیتونه تعمیر کنه چون قطعاتش نیست خلاصه میگیم 100 تومان حالا میگیم برگشتی خیلی کمه و گارانتی رو هم روی 30 در نظر میگریم میگیم شاید 1 دونه بیشتر خراب نشه تا اینجا شد 530 تومان
این کالا رو که خود وارد کننده نمیتونه بده دست مشتری باید توی بازار پخشش کنه و اونها بفروشن دیگه با این سرمایه ایکه گذاشته باید 50 تومان سود کنه یا نه تا اینجا شد 580 تومان . نهایتا اون فروشگاه هم 30 تومان سود میکنه میشه 600 تومان . کمه کمش چندین هفته طول میکشه تا یک نفر پیدا بشه چنین چیزی رو بخره
حالا محاسبات خواب پول و سود افزوده رو نمیکنم .
دوستان من نخواستم از خودم یا فروشنده ها دفاع کنم ولی توضیحات من بود برای این قضیه حالا واقعا بدونه اینکه عصبانی بشین و یا بدون منطق حرفی به زبان بیارید تفکر کنید و بعد هز چی دلتون خواست بگید
به جمله ای که در امضام نوشتم توجه کنید . البته امکان داره خود من هم اشتباه کنم پس شما اشتباه من رو بگید
خوب دوست عزيز ، من خودمم مدتي فروشنده بودم. حالا من بهتون پاسخ مي دم:
اين مساله اي كه مي فرمائيد و اين دزديهايي كه توي خريدهاي قطعات از ديگر كشورهاي جهان ميشه توي بازار ايران و بين فروشندگان هم رخ مي ده. فلاني بعد از چند سال اعتبار يه دفعه يه دزدي مشتي مي كنه و در مي رهو از كشور خارج مي شه. اما راه حلي كه اكثر فروشندگان واسه اينجور مسائل دارن اينه كه به هيچ كسي اعتماد 100 درصد نمي كنن و هميشه يك سقفي واسه فروششون مي زارن.چه دليلي داره اين موضوع بخواد به فروشنده بيچاره تحميل بشه. اگر يك فروشنده تجربه اينو نداره كه از كدوم شركتهاي جهاني كه يه دنيا اعتبار دارن جنس بخره كه پولشو نخورن همون بهتر اصلا در سطح پايين و داخلي كار كنه. نه اينكه فروشندگان بخاطر قالتاق بازي و دزدي برخي شركتهاي نيمه معتبر و يا ... بخوان قيمت رو واسه فروشنده ايراني چند برابر كنن. ضمنا من نمي تونم به مثال شما در مورد HD4870X2 استناد كنم ، چون قيمت كارت گرافيك در ايران كلا بالا هست و ربطي به بهترينهاش نداره. سه ماه پيش توي اينترنت قيمت 9600GT در اكثر سايتهاي معتبر زير 110$ بود حال اينكه در ايران زير 160000 تومان اصلا گير نميومد(تازه برندهاي بي كيفيت). جالب اينكه كارهتاي گرافيك پايين مثل 8400GS با قيمت جهاني برابر و پايين تره(چون همه ميارن). اصلا دزدي در بازار كارت گرافيك در ايران واقعا بيداد مي كنه. در كل در ايران اگر يه جنس كم بشه فروشندگان بي انصاف اون رو گرونش مي كنن. در هر صورت سودجويي و طمع اكثر فروشندگان چزي تازه اي نيست و اين اصلا منطقي نيست كه اين مسائل بخواد به مشتري تحميل بشه و مشتري هزينه هنگفتي رو متحمل بشه. ضمنا فروشندگان ايراني(نظير دوست خودم) اكثر قطعات بالا رو از شركتهاي معتبر خيلي زير قيمت درج شده در سايتشون خريداري مي كنن و اينطوري كه شما ميگين نيست.
عزيز قيمت Core i7 نسبت به قيمت جهانيش دو برابر اينجا داره عرضه مي شه. قيمت مادربورد هم همينطور.
اصلا حالا من از شما سوال دارم. چرا خيلي از قطعات حتي بالاي بازار قيمتش با اينترنت برابري و گاها پايين تره؟! ببين فروشنده عزيز ، يه چيزي رو بهتون رك بگم. فروشندگان ايراني از نداشتن سواد مشتريان سوء استفاده مي كنن. اگر طرف حاليش نباشه تا جايي كه بتونن قطعه آشغالي كه تاجران از چين با كيفيت بد آوردن و به مشتري غالب مي كنن. طرفو روانشناسي مي كنن كه ببينن چقدر مي تونن سرش كلاه بزارن. اگرم باهاشون بحث كني ماليات ، گمركي و ... رو بهانه مي كنن و چنان آدمو مي پيچونن كه انگار دئارن ضرر مي كنن.
هيچ نظارتي روشون نيست و اين مساله واسه اونا خيلي شيرينه. مي دونن اگر قطعات بالا بيارن كه كسي نداشته باشه خوب مشتريهاي خاص پولدار داره كه هر چي بگن طرف مي ده و با نهايت بي وجداني بهش مي ندازن و اونم براش مهم نيست.
لپ تاپ داراي CD Windows هست كه اونو بر مي دارن تا بتونن از شركت ارزونتر بخرن ، در عوض يه مقدار ناچيز از قيمت لپ تاپ كم مي كنن تا مشتري رو خام كنن و مشتري بيچاره هم نمي دونه كه يه CD Windows چقدر خوب و هزينه بر بوده و فكر مي كنه داره ارزون مي خره. واقعا هيهات از اينهمه بي وجداني و بچاپ بچاپ.
در هر صورت من اصلا با فرمايشات شما موافق نيستم و در ايران واقعا به مشتري هزينه هاي زيادي اجحاف مي شه.
با اجازه اساتيد من يه صحبت ديگه دارم، فرض کنيم کليه فروشندگان از کم-سوادی و بی اطلاعی مشتريان سوستفاده ميکنند ،من از کليه دوستان يک سئوال دارم به تعداد اين همه برند چند نمايندگی رسمی در ايران وجود داره؟منظور من نمايندگی رسمی است نه اينکه جنس از دوبای يا جاهای ديگه و از نمايندگی در کشورهای ديگه وارد کرده باشند،وقتی چنين اوضاعی هست شما خودتون اگر فروشنده بودين چه راه حلی استفاده ميکردين؟ما نميتونيم انتظار داشته باشيم قيمت ها عينا همانند خارج باشه، برای روشن شدن مطلب چند وقت پيش در فکر گرفتن يک نمايندگی رسمی بودم و خوب طبق مکاتبات شرکت آمريکايی پيچوند و به نمايندگی در کشور های اسيايی مراجعه کرديم،از دوستان انديشمند کسی ميتونه مشخص کنه هزينه راه تا چه حد سرسام اوره؟علاوه بر اينکه خود نمايندگی در کشور آسيايی ميکشه روش و يه کانتينر تحويل ميده ،حال تنها چيزی که باقيست اينکه بعضی از فروشندگان آشنا دارند و به تعداد محدود با خود مسافر يا پستی چيزی وارد ميکنند،شما باشيد طبق روال بازار رفتار ميکنيد يا خلافش؟! در ضمن خدمت دوستان عرض کنم کساييکه فکر ميکنند از کشور های همجوار عربی کرايه راه زيادی تعلق نميگيره سخت در اشتباه هستند اگرچه کمتر تعلق ميگيره ولی در چند سال اخير قيمت قطعات سرسام اور شده و شما بتونی انگشت شما چند تا قطعه با قيمت خوب گير بياری،تمامی اين مشکلات در تمامی اصناف برنميگرده فقط به فروشندگان بلکه سياست های اي آعمال شده در سطح کشور به اين قضايا سمت و سو ميده،ممنون
نباید از کسی گله کنید وقتی صمیمی ترین دوستم که فروشنده رایانه هست گرافیک 590 خریده رو به من 645 میده!!! حتی فکر میکرد من نمیدونم با اینکه سالیان سال رفاقت داشتیم و مثل برادر بودیم به من هم رحم نکرد!!!
من با این حرف که بعضی فروشنده ها مردم رو کم سواد فرض میکنند موافقم ولی ما مجبوریم وقتی راهی نداریم که جنس رو ارزونتر بخریم مجبوریم همون گرون رو بخریم برای بعضی ها همین سیستمی که جمع میکنند حکم نون شب رو داره باهاش کسب درآمد میکنند
از کسی گله نکنیم از پایه خراب اوضاع