آقا چرا موضوع رو اینقدر پیچیده میکنی ؟! شما که چهار سال دانشگاه کامپیوتر خوندی و فقط اینجا دارای فاز منفی از خودت ترشح میکنی ! نمی تونی یه بایوس آپ کنی ؟؟؟؟
در ضمن اگه خیلی میترسی مادربرد از گیگا بگیر دوال بایوس که مشکل نخوری هر چند مطمعن باش به مشکل نمی خوری و دیگر اینکه احتمال اینکه سی پی یو رو نشناسه بسیار بسیار ضعیفه ! که در اون ضورت هم افت کارایی نداریم !
حالا شما بگو چی گرفتی یا میخوای بگیری تا راهنماییت کنیم .
سی پی یو یکی از گزینه های AMD ATHLON X4 620 یا 640 هست و مادربرد از برندهای گیگا یا ایسوس که البته گیگا گارانتی بهتری داره و همیشه برای خودم از این دو استفاده کردم بدون هیچ مشکلی و همچنین به جز مواردی محدود برای دیگران هم از این دو برند استفاده کردم .
مدل مورد نظرتون رو با کمی جستجو در سایتهای این دو سازنده پیدا می کنید . البته مادربرد درخواستی شما به نظر باید بیشتر از 100 چوق آب بخوره به خصوص از این دو برند که معمولا گرانتر هستن !
سلام به شما...من کی گفتم کامپیوتر خوندم؟نه کامپیوتر نخوندم...و نگفتم با سوادم . خیلی حالیم هست...
من میگم وقتی میتونم خودم سر هم کنم برای چی بدم بیرون؟من مشکلی با اینکه پول بدم بیرون ندارم..
ولی میخوام خودم تجربه کنم..فقط و فقط فکرم این هست...
من روزی که کامپیوتر خریدم هیچی بلد نبودم...حتی یک سی دی رایت کردن..
ولی اینقدر پای کامپیوتر نشستم که....
من بارها موبایل های نوکیا و رسیور فلش کردم که اون ها هم خطرش کمتر از این نیست...
این رو هم نمی گم که نمونم....میگم نکردم و بلد نیستم....
شاید به نظرتون بیاد که خیلی مبتدی باشم ولی اینطور نیست...
من آدم راحت طلبی نیستم که بخوام بدم یه نفر دیگه برای من درست کنه....
من حرص میخورم...بحث میکنم....ولی فقط باید خودم اینکارو بکنم....
چون دوست دارم تجربه کنم...اگه دوستان یکم مختصر در مورد آپدیت توضیح داده بودن خیلی بهتر بود.
من حوصلم زیاده....اینقدر میگردم و میخونم و می پرسم تا یاد بگیرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شما هم خیلی ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید