من خواستم چند تا مادربورد معرفی کنید...زیر 100 تومن....
پس چرا چزی نگفتید؟
فقط میخوام بهتون ثابت کنم که با این همه ادعا چیزی بارتون نیست..
کاربر شهرسختافزار
متخصصان پس چرا جواب ندادن؟آقای متخصص کجایی؟آقای AMD INTEL
مشکل همین هست که با اما و اگر کار حل نمیشه....اگر اینجوری شد....اگه فلان شد....
من این رو فهمیدم که بعضی هاتون چیز زیادی نمی دونید....فقط از روی 4 تا مقاله میخوائین جواب بدین....
من به کسی نیاز دارم که تجربه زیادی داشته باشه...که اینجا نیست....
این بحث رو میبرم یه سایت دیگه...چون اینجا جز غرض ورزی چیزی ندیدم...
کاربر شهرسختافزار
من خواستم چند تا مادربورد معرفی کنید...زیر 100 تومن....
پس چرا چزی نگفتید؟
فقط میخوام بهتون ثابت کنم که با این همه ادعا چیزی بارتون نیست..
کاربر شهرسختافزار
من مادربورد m4a78 رو خریدم.....خوب.....
چه طوری باید بایوسش رو آپدیت کنم؟
خداوکیلی نمیدونید...فقط ادعا
MicroSystem (11-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سیستم کنونی من ماله 8 سال و 5 ماه قبل هست و توی این مدت حتی یک بار هم برای مشکلاتی که داشته به هیچ جا مراجعه نکردم چون به قول شما پولشو نداشتم!
ولی تا حالا اسمبل نکردم و یک دی وی دی رایتر و رم و گرافیک و تعویض فن و اینجور خورده کاری ها نیست که خودم انجام بدم و ترجیح میدم بدم به کسی که اینکارست و برای بار اول یه کوچولو خرج کنم.چون پولیه که خودم براش زحمت کشیدم دلم نمی یاد خود ناشیم بشینم قطعاتو اسبل کنم.
شما به ظاهر زیادی جوش اوردی و دلت از جای دیگه پره! گارانتی گرفتنیه باید بری اونجا انقدر اذیتشون کنی که کفرشون در بیاد! اینطور هم نیست حالا روی قطعاتت خیلی حساسیت نشون بدی گذرت به اونورا هرگز نمی خوره!
در ضمن تمام قطعاتتو خودم تهیه کردم بجز مادربورد که خودش داشت!
4 ساله دانشگاه کسی رو بیسواد یا باسواد نمیکنه برای من که اینطور بود.معلومه خیلی بچه ای که فکر میکنی اون چیزایی که یادت دادند بدردت می خوره.نمی دونم اون زبان پاسکال ماله عهد بوق بدرد بخور بود یا اون ریز پردازنده که کتابش ماله 30 سال پیش بود.
اگرم شک داری که توی اصفهانم یا نه لازم نیست خیابان بپرسی می تونی این پست و نگاه کنی.
MicroSystem (11-11-09)
|
|
اتفاقا خیلی خوبم میدونیم . ماهواره فضا کردن که نیست که دکترای فوق تخصصی بخواهد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط چند تا مادر برد با این شماره و جود داره لینکاشون را میگذارم بگو کدام یکی هستش.
M4A78 PRO
M4A78-EM
M4A78-HTPC
M4A78-HTPC/RC
M4A78-VM
M4A78-AM
M4A78-EM/1394
alireza_asol (11-11-09), MicroSystem (11-11-09)
کاربر شهرسختافزار
عزیزم همیشه در زندگیت موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ccx_000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زبان سعدی و حافظ و مولانا و فردوسی رو همه دنیا براش قسم میخورن...احتیاجی به من و شما نیست که به اون اعتبار ببخشیم.من به ایرانی بودنم افتحار میکنم...حالا اگر شما حالت به هم میخوره دیگه مشکل زبان فارسی نیست.
در ضمن شاید جایی که شما بودی خیلی اساتید پرتی داشتن...بله دانشگاه خیلی چیزهاش به درد نخور هست..
ولی سر یک کلاس نشستن که محیط علمیش قوی باشه دید آدم رو عوض میکنه.
در مورد نمایندگی: میتونم چند تا مثال برات بزنم از شرکت های معروف که بفهمی نمایندگی همش کشکه..کشک
دوست داری باور کن دوست داری نه....به هر حال برای شما احترام قائل هستم...ولی...
شما بحث رو ندونسته اومدی و گفتی پردازنده هاش از اینتل قوی تره بهتره ارزونتره...آخه مرد بزرگ بحث ما سر این چیزها نیست...
شما زیاد خوش بین هستی...بزار مادربوردت مشکل پیدا کنه خدای ناکرده....
اونقت میبینی که با قلدری نمیتونی کاری از پیش ببری...
دوست داری نمایندگی های شرکت گرین رو ...شماره هاشو برات بدم...زنگ بزنی...
3 تا نمایندگی داره....2 تاش که میگن ما دیگه نمایندگی نیستیم و قرارداد با گرین دیگه نداریم....
یکی دیگشون هم فقط عمده فروشی میکنه....
میتونم برات چند تا مثال دیگه هم بزنم...دوست خوب...یک روز به حرفم میرسی...
تا وقتی پول ندادی که هیچی...ولی وقتی پول دادی دیگه اون پول بهت بر نمی گرده....
من نمیتونم ندانسته برم چیزی رو بخرم...من باید همه چیزهای احتمالی رو در نظر بگیرم.موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست خوبم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون که همه ایسوس رو زیر پا گذاشتی....هیچ کدوم این ها نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خوب میدونم که کسی نمیتونه در این مورد کمک خاصی بکنه...
در ضمن من فرض رو گذاشتم که این مدل رو خریدم.میخواستم ببینم دوستانی که میگن برو بگیر اون با من...
آیا واقعا در صورت به وجود آمدن بار هم پست میزنن؟میتونن کمکم کنن؟
ولی متاسفانه نه...چون اون ها که پول نمیدن که دلشون برای من نوعی بسوزه...موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
دلم میخواست یه نفر بود که زیر و بم کار رو بشناسه و بتونه بدون هیچ ریسکی این کار رو برای من توضیح بده..
منتظر میمونم ببینم یه آدم این کاره هست اینجا یا نه.
کاربر شهرسختافزار
از این بحث گذشتم.
مادربوردهایی که رم DDR3 پشتیبانی کنن و از سوکت am3 باشن میخوام که حتما 3 تا اسلات pci داشته باشه و قیمت 100 بیشتر نشه...
اگه مدلی در ذهن دارین بگید لطفا..مارکش هم مهم نیست.
از DDR2 هم بگید بد نیست.
بهتون گفتم ddr ii رو فراموش کنیین الان به صرفه نیست مثلا الان ما gskill ddr 2/800 2g رو میدیم 48 در حالیکه
GSKILL DDRIII 2G/1333 رو میدیم 57
farzad1362 (12-11-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks