farzad1362 (12-11-09)
در مورد مادر بورد 2 تا انتخاب وجود داره ASROCK یا ASUS
مدلهایی که مینویسم موجوده
برای AMD
ASROCK
M3A-GLAN
M3A770DE
M3A785GMH/128M
M3A790GXH/128M
با برند ASUS برای AMD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید M4A77TD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید M4A785T-M
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید M4A79XTD EVO
و اما اگه بخوای اینتل ببندی اینا خریدش منطقی هست
از برند ASUS
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید P5P43TD PRO
و از برند ASROCK
P43D1600Twins
همه اینا از شنبه موجوده میتونم برات بفرستم اینقدر رو اعصاب بچه ها نرو
farzad1362 (12-11-09)
راستی یادم رفت غیر از اولی M3A-GLAN که DDR II هست بقیه همگی DDR III هستند
M3A-GLAN به خاطر ارزانی و ساپورت DDRII به شما پیشنهاد کردم قیمتش زیر 55 هزار تومان هست
AMD ATHLON X2 240 هم قیمتش 63 هزار تومان هست یه انتخای خوب دیگه هم داری AMD ATHLON X4 620
با قیمت 105 هزار تومان
اگه بازم سوالی بود بپرسید بی منت در خدمتیم
farzad1362 (12-11-09), MicroSystem (12-11-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارتون گالیور یادت ، توش یک نفر بود که مرتب میگفت من میدونم ما میمیریم یا اینکه میگفت من میدونم این کار نمیشه.
تو هم الان دقیقا مثل اون داری صحبت میکنی.
به هر حال شما اگه اینقدر نگرانید میتوانید یک مادر برد Dual Bios از گیگابایت بخرید که اگه موقع فلاش کردن مشکلی پیش امد از بیوس دومی بوت بشه.
farzad1362 (12-11-09), mohammad1985 (12-11-09)
آقا چرا موضوع رو اینقدر پیچیده میکنی ؟! شما که چهار سال دانشگاه کامپیوتر خوندی و فقط اینجا دارای فاز منفی از خودت ترشح میکنی ! نمی تونی یه بایوس آپ کنی ؟؟؟؟
در ضمن اگه خیلی میترسی مادربرد از گیگا بگیر دوال بایوس که مشکل نخوری هر چند مطمعن باش به مشکل نمی خوری و دیگر اینکه احتمال اینکه سی پی یو رو نشناسه بسیار بسیار ضعیفه ! که در اون ضورت هم افت کارایی نداریم !
حالا شما بگو چی گرفتی یا میخوای بگیری تا راهنماییت کنیم .
سی پی یو یکی از گزینه های AMD ATHLON X4 620 یا 640 هست و مادربرد از برندهای گیگا یا ایسوس که البته گیگا گارانتی بهتری داره و همیشه برای خودم از این دو استفاده کردم بدون هیچ مشکلی و همچنین به جز مواردی محدود برای دیگران هم از این دو برند استفاده کردم .
مدل مورد نظرتون رو با کمی جستجو در سایتهای این دو سازنده پیدا می کنید . البته مادربرد درخواستی شما به نظر باید بیشتر از 100 چوق آب بخوره به خصوص از این دو برند که معمولا گرانتر هستن !
آخرین ویرایش توسط mohammad1985 در تاریخ 12-11-09 انجام شده است
farzad1362 (12-11-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی باحالی..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه دوست عزیزم..من نمی گم نمیشه یا من میمیرم...من میگم از این جور مشکلات میترسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیگابایت یک گزینه خیلی عالی داره ولی متاسفانه 2 تا اسلات pci داره ..که من به خاطر کارت کپچر و دی وی بی و مودم دیال آپ به 3 اسلات نیاز دارم...وگر نه شک نکن که اون مدل رو میخریدم...
ازت ممنون که پیگیر هستی...واقعا ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به شما...من کی گفتم کامپیوتر خوندم؟نه کامپیوتر نخوندم...و نگفتم با سوادم . خیلی حالیم هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم وقتی میتونم خودم سر هم کنم برای چی بدم بیرون؟من مشکلی با اینکه پول بدم بیرون ندارم..
ولی میخوام خودم تجربه کنم..فقط و فقط فکرم این هست...
من روزی که کامپیوتر خریدم هیچی بلد نبودم...حتی یک سی دی رایت کردن..
ولی اینقدر پای کامپیوتر نشستم که....
من بارها موبایل های نوکیا و رسیور فلش کردم که اون ها هم خطرش کمتر از این نیست...
این رو هم نمی گم که نمونم....میگم نکردم و بلد نیستم....
شاید به نظرتون بیاد که خیلی مبتدی باشم ولی اینطور نیست...
من آدم راحت طلبی نیستم که بخوام بدم یه نفر دیگه برای من درست کنه....
من حرص میخورم...بحث میکنم....ولی فقط باید خودم اینکارو بکنم....
چون دوست دارم تجربه کنم...اگه دوستان یکم مختصر در مورد آپدیت توضیح داده بودن خیلی بهتر بود.
من حوصلم زیاده....اینقدر میگردم و میخونم و می پرسم تا یاد بگیرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شما هم خیلی ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقای kakihot
ازت ممنونم.من به مادربردی نیاز دارم که 3 تا اسلات pci داشته باشه...از اونها ظاهرا یکیش اینطوری هست..
کاش قیمت اینارو هم گفته بودی...فکر نکنم با 100 بشه اینارو خرید.
در ضمن من فکر اینتل رو از سر به در کردم...
آخرین ویرایش توسط farzad1362 در تاریخ 12-11-09 انجام شده است
کار سختی نیست آپدیت بایوس اگه خواستی یادت میدیم منتها شما اول مادربردت رو انتخاب کن !
در ضمن من فکر کردم کامپیوتر خوندی ! و لی نگفتم شما ادعای سواد کردی ! بابا من خودم تا دوم راهنمایی خوندم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی با توجه به 100 تومن بودجه مین فکر کنم فقط گزینه DDR 2 جلوی شماست .
البته اگر مادربرد 2 پی سی آی داشته باشه میتونی یا کارت کپچر و یا مودم رو یو اس بی کنی .
در آخر همین که شما فکر اینتل رو از سر بیرون کردی یعنی رستگار شدی !!!
آخرین ویرایش توسط mohammad1985 در تاریخ 12-11-09 انجام شده است
farzad1362 (12-11-09)
کاربر شهرسختافزار
مدل M4A77TD که ظاهرا قیمت نجومی داره...
کاربر شهرسختافزار
کارت کپچر اسنازی دارم...میخوام ازش کار بکشم که تنبل نشه..تی وی هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم اکسترنال هم دیدم که 50 تومنه و عقلانی نیست خریدش.
من هر فکری بگی کردم..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks