سلام من نیاز دارم به یک سیستم برای کارهای برنامه نویسی وب، بیگ دیتا، هدوب وvirtualization وبین مدل i7-5820K وi7-6700k و…. ( مدل پیشنهادی شما) بهترین حالت ممکن کدام هست (هزینه به فایده)
1) برای کارهای مورد نیاز من تعداد هسته و کش بیشتر ( 5820K با 6 هسته کش 15 در مقابل 6700K با 4 هسته و کش 6) یا هسته پرقدرت ( 3.3 5820K GHz در قابل 4 6700K GHz) داری اولویت هستند؟
* " شاید کسی درباره برنامه نویسی و کارکرد من اطلاع نداره ولی درباره سخت افزار شناخت دقیقی داره / به هر حال قبل پرسیدن از شما در این مورد تحقیق کردم درصد بیشتر از افراد بر تعداد هسته بیشتر تاکید داشتن و درصدی بر هسته قویتر و 5820 آینده نگرتر و6700 مزیت نسبی حال میدونستن نظرات مختلفی وجود داشتلینک سوال خودم Best cpu between i7-5820K ,i7-6700k and ... for software development and virtualization - Intel i7 - CPUs "
2) 6700K دارای گرافیک هست و 5820K بدون گرافیک پس برای مدل 5820K حتما باید یک کارت گرافیک تهیه کنیم ؟ (این طور فکر میکنم : مادربورد سوکت 2011 گرافیک آنبرد ندارند )
3) کار من گیمینگ و رندرینگ نیست شما بین گرافیک خود cpu و گرافیک آنبرد مادربورد و خرید یک گرافیک مجزا معمولی کدوم پیشنهاد میدهید؟ (این طور فکر میکنم : استفاده از گرافیک cpu دائما پردازنده و قسمتی از رم درگیرش و گرافیک آنبرد قسمتی از رم ) درگیری پردازنده و رم چقدر مهمه بهتر گرافیک جدا باشه؟
4) چند سوال درباره رم / آیا برای استفاده از ظرفیت هسته بیشتر و کش بالا باید از رم های بیشتر یا هرتز، تایمینگ مطلوب تر استفاده کرد؟ / ساپورت چهار کاناله بودن رم مدل اکستروم چه مزیت خاصی به وجود میارن؟
5) مادربورد X99 یا Z170 و H170 مزیت خاصی بجز سوکت cpu دارن حداکثر رم اننتخابی 16 یا 32 هست مادربورد 2011 با حدود قیمت یک میلیون صد( ارزان قیمت هاش ) با سوکت 1151(فکر کنم بدرد من h170 میخوره اورکلاک ندارم) با قیمت ششصت (متوسط به بالاقیمت هاش) از نظر کیفیت قطعات ؟
6) سوال آخرم درباره هزینه به فایده هست اگر 5820K انتخاب کنیم آیا هزینه بیشتر برای مادربورد 2011 و کارت گرافیک (سوال 3: اگه نظرتون اینه 6700 خودش یا آنبرد مادربورد کفایت میکنه ) و رم اختلافی یک میلیونی به وجود میاد؟
و در آخر تشکر کنم از سایت وانجمن خوبتون دو سه روز تصمیم گرفتم سیستم دسکتاپ ببندم از مطالب خیلی استفاده کردم سعی کردم سوال درباره مدل اکستروم و اسکای لیک کامل باشه تا تمام نقاط ابهام من برطرف شه اگه نکته دیگه هم هست لطفا بگید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستانی که جواب میدن لطفا شماره سوال بزنن . ممنون میشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks