سلام

این تاپیک رو زدم تا خودم قانع بشم که بالاخره پول بیشتر بدم و یک corei7 920 بگیرم یا یک corei5 750با پول کمتر?
دلایل رو در زیر میگم و میخوام دوستانی که اطلاعات جامع و البته مستند دارند دریغ نفرمایند!
اینکه بالاخره آینده از آن کدام سوکت هست؟

حتما میدونید i7 ها برپایه 1366 هستند ( به جز چند تایی) و البته سری 6 هسته ای Gulftown هم از این سوکت استفاده خواهند کرد ولی خوب الان i5 ها( بعضی از i7ها) از 1156 استفاده می کنند سری جدید سی پی یو ها دو هسته ای که پردازنده ( یا کنترولر) گرافیکی هم در داخل دارند و بر پایه معماری 32nm هستند هم از 1156 استفاده خواهند کرد!

1. میخوام بدون بالاخره آینده با کدوم سوکت هست! یعنی اصلا قراره یکی از دو سوکت انتخاب و دیگری حذف بشه یا نه اینتل میخواد سری high end رو با 1366 و معمولی رو 1156 عرضه کنه!
2. این سری جدید که میخواد بیاد که با کنترلر گرافیکی هست حتما تغییراتی در برد و چیپست ها باید ایجاد بشه( فکر کنم پل شمالی دیگه نمی خواد!!!) پس یعنی باید منتظر برد های جدید تری باشیم؟ این کنترلر گرافیکی چکار میکنه؟ آیا این سری جدید برد جدید هم میخواد یا همون قبلی ها اونرو ساپورت می کنند؟
3. این تراشه های sandy bridge جریانش چیه و کی به بازار میاد و از چه سوکتی استفاده می کنه؟
4. من یک جایی دیدم که صحبت از سوکت 1155 i بود؟ نمیدونم اینتل میخواد برای هر پردازنده یک سوکت بده بیرون یا فقط از همان دو سوکت استفاده میشه ؟