مشکل نه از مین هست نه سی پی یو دنبال مشکل باید در قطعات دیگه ات بگردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این یک راهنمایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل نه از مین هست نه سی پی یو دنبال مشکل باید در قطعات دیگه ات بگردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این یک راهنمایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (07-07-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
فعلا مشکل من سره مین هست میرم با یک CPU دیگه تست کنم بعد اگه بازم نشد میره گارانتی دیگه و یکQ6600 میگیرم یا همین E8400 را نگه میدارم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تو Game کدومشون بیشتر تو Frame/s تاثیر بیشتری داره :
Q6600 @355*9=3.2GHZ
E8400 @ 400*9=3.60GHZ
کدوم با این اور ها !!!؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید Black Dragon جان شما که میگفتید لعنت بر AMD چی شد ؟
کاربر شهرسختافزار
همین حالا هم میگم لعنت بر AMD باد !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3$AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیشب مهدی جان یه چیز هایی به من گفن که 100 سال هم نمیرم AMD بگیرم !!!!
فعلا مشکل من سره مینمه که اگه با CPU دیگه ای حل بشه تمومه !
چون 2180 یا Q6600 میخرم !2180 را گفتم چون با اور میرسونمش به E8400 و 60 تومان بیشتر پول نمیخوام بدم و Q6600 را باید 200 خرج کنم ولی اون دیگه با یه اور کوچولو موچولو 9850 AMD و بالا تر هم اگه داره که من ندیدم را درسته قورت میده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (07-07-08)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مهدی خائن است، من حسابشو چک کردم، بابت ساختن شایعه در مورد AMD از Intel پول میگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه خلاصه از کل قطعاتی که داری یه زحمت بکش اینجا بزار، من هم ببینم داری با چیا سرو کله میزنی. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی باور کن، اینا همش شایعه است، اسپانیا رو بچسب که قهرمان شد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
Labyrinth (07-07-08), Overclocker (07-07-08), Stream (07-07-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-Ahmadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A-Ahmadi (09-07-08)
|
|
واقعا عالی بود مخصوصا جمله های قرمز رنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-Ahmadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A-Ahmadi (09-07-08)
کاربر شهرسختافزار
احمد آقا اینم لیست قطعات سیستم :
Mainboard:ASUS P5K Deluxe
CPU:E2180
RAM:OCZ Reaper HPC 2GB 1066 Dual Channel
VGA:Inno3d 9600GT OC
Power:580 Green Real
HDD:200 SAM
راستی تستیدم مینو یه جورایی مشکل سره رمه چون یه دفعه رم ها رو جا به جا کردم سیستم هم اور میشد مثل اولش هم کاملا سالم بود ولی نمیدونم چه کار کردم که از ساعت 7 بعد از ظهر تا حالا هر چی جای رم رو عوض میکنم و Single و دوال میکنم مثل اونموقعه درست نمیشه !!
ولش کن بابا با دیجیتال تماس میگیرم سرو تشو بهم میارم
من که نمیتونم 100 تا قطعه عوض کنم که مین درست کار کنه !
من زیاد تو فروم نمیام حال حوصله کل کل کردنم ندارم:آره الانم میگی لعنت بر AMD واسه همینه تو 2صفحه پیش دنبال AMD میگشتی.Q6600 مال زمان تیر کمون شاه کی میتونه به پای Phenom 9700 برسه چه برسه 9850برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A-Ahmadi (09-07-08)
کاربر شهرسختافزار
آخه چرا وقتي اطلاعاتتون درباره ي اينتل کامل نيست حرف در موردش ميزنيد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3$AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه حرفی میزنی خنده دار آخه جدید بودن CPU چه ربطی داره به خوب بودنش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اون موقعه که قرار بود AMD بگيرم هرچي CPU AMD بود با هم رده ي اينتليش مقايسش کردم ديدم که اصلا به هيچ وجح AMd بازده نداره حتي Q9550 يا 9770 يا 9850 .
و خيلي جالب بود مادر برد بدرد بخور واسش تو ايران نتونستم پيدا کنم !
و يک 2180 اينل با اور راحت 6400 را ميزاره تو جيب سمت چپ يا جيب پشتيش يادم نيست حالا .
اين که چيزي نيست 6400 قيمتي معادل 165 داره حدودا خوب حالا 8400 اينتل 175 هست که اگه اونو با اين تو حالت معمولي مقايسه کنيد از 6400 کلي جلو تره و اگه اورش کنيد ديگه بايد بره با باباش بياد يعني با Q مقايسش کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدي جان شما يه چيزي بگو اين آقاي مهترم روشن بشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks